drughi написа:smoothc написа:Мъчат се да бъдат по-оригинални от останалите с по-различни идеи...но...Факт е че като замисъл актьорски състав далеч превъзхожда "Стъклен дом" и "Забранена любов" но както се казва влиза в графа "на местна мочва"Т.е-в една категория са всички!
Незнам защо някои плюят турските сериали?!?-като продукция актьори и режисура-те далеч превъзхождат нашите сериали.Това всеки разбиращ поне малко от кино ще го потвърди! А тези които имат робско мислене и се гневят че били насаждали омраза и други дивотии ...ще кажа че заради такива псевдонационалисти сме на това дередже!
Дали са турски дали са мексикански -разликата е единствено в езика!Дори турските сериали са по-близки до нашия бит манталитет ..но разбира се никои не ви кара да ги гледате!
пс:Най-качественият бг сериал в последните 15 години за мен си остава "Дунав мост"-истинска класика и перфектни актьори!
Напълно подкрепям!
И аз подкрепям мнението на колегата. Не трябва да отричаме и да плюем по нещо, което определяме само по държавата, създала продукцията. Не е правилно. Аз по принцип такива сапунки не ми са по вкуса - било латиноамерикански или турски. Единствено се забавлявам на сериала "Морска звезда", който наистина е свеж, младежки и доста добър. Какво като е турски. Бях чел преди време за филма "Реджеп Иведик" изказвания от сорта: "няма да го гледам, защото е турски". И като не го гледаш по-голям патриот ли ставаш или какво? Ама че тъпо мислене.
А за новия бг сериал, който тръгна от снощи си мисля, че ще е добър. Гледах първия епизод и ми хареса. Щом Любо Нейков и Кръстьо Лафазанов са вътре успеха е гарантиран.