Мъчат се да бъдат по-оригинални от останалите с по-различни идеи...но...Факт е че като замисъл актьорски състав далеч превъзхожда "Стъклен дом" и "Забранена любов" но както се казва влиза в графа "на местна мочва"Т.е-в една категория са всички!
Незнам защо някои плюят турските сериали?!?-като продукция актьори и режисура-те далеч превъзхождат нашите сериали.Това всеки разбиращ поне малко от кино ще го потвърди! А тези които имат робско мислене и се гневят че били насаждали омраза и други дивотии ...ще кажа че заради такива псевдонационалисти сме на това дередже!
Дали са турски дали са мексикански -разликата е единствено в езика!Дори турските сериали са по-близки до нашия бит манталитет ..но разбира се никои не ви кара да ги гледате!
пс:Най-качественият бг сериал в последните 15 години за мен си остава "Дунав мост"-истинска класика и перфектни актьори!
Дискусии: Столичани в повече
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Столичани в повече
Як ! Супер много ми хареса 1-ва серия.
Много истини има - за завистта, простотията ни, лакомията ни ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
smoothc написа:Мъчат се да бъдат по-оригинални от останалите с по-различни идеи...но...Факт е че като замисъл актьорски състав далеч превъзхожда "Стъклен дом" и "Забранена любов" но както се казва влиза в графа "на местна мочва"Т.е-в една категория са всички!
Незнам защо някои плюят турските сериали?!?-като продукция актьори и режисура-те далеч превъзхождат нашите сериали.Това всеки разбиращ поне малко от кино ще го потвърди! А тези които имат робско мислене и се гневят че били насаждали омраза и други дивотии ...ще кажа че заради такива псевдонационалисти сме на това дередже!
Дали са турски дали са мексикански -разликата е единствено в езика!Дори турските сериали са по-близки до нашия бит манталитет ..но разбира се никои не ви кара да ги гледате!
пс:Най-качественият бг сериал в последните 15 години за мен си остава "Дунав мост"-истинска класика и перфектни актьори!
Напълно подкрепям!

- paceto
- Контакти:
Gil-galad написа:Добре изглежда сериалчето, но още в първия епизод се усети една недомислица....Андрей Лютов се качва в маршрутката, която е карана от съседа му с който живеят врата до врата от както са родени и той не го познава....и дъщерята на кмета и тя не го познава...но като изключим това е доста добре
Не се познават, защото този не си е идвал доста години в селото.
Че той даже не знаеше, че са построили нов хотел, което означава че доста години не си е идвал в селото - сигурно от малък.
- wicked1913
- Контакти:
Супер е сериала
Успя да ме грабне! Смятам да го следя, много добър сюжет и актьорски състав. Ненчо ми е фаворит, голям образ
Успя да ме грабне! Смятам да го следя, много добър сюжет и актьорски състав. Ненчо ми е фаворит, голям образ
фалшива коса - фалшив футбол!
Много добре започна сериала, смях се от сърце на някои моменти.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Аз го гледах отчасти и ме заинтригува, има смешни моменти и черен хумор, който ми допада. Мисля да изгледам целият 1 епизод отново и най-вероятно ще продължа да го гледам филма! 
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- paceto
- Контакти:
Епизода го има качен вече в Замунда, за тези които не са го гледали още.