Всички на "Лазур" за контролата срещу Доростол в събота
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всички на "Лазур" за контролата срещу Доростол в събота
аз чух 15-20 лв. 

ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа
- hristo1306
- Контакти:
negative написа:аз чух 15-20 лв.
че какво са някакви 15 - 20 лв, да бъдат в евро поне !! То някакво отборче като МЮ продават билети по 50 лири и на горе, за да гледат Руни и някакъв си българин - Бербатов.
Та ние си имаме Койта и за разлика от МЮ нямаме поне българи в отбора ! Всички на стадиона - гарантирано "ел класико", "ел галактико" И моля ви побързайте билетите са на привършване ! Добре, че си взех и карта та да не вися на опашки за билети !
- Bartolomej
- Контакти:
Ай стига ла и със Силитра ли ще се плаща да са гледа зрелище 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
negative написа:аз чух 15-20 лв.
15 - 20 лева ? Че то без пари. Га друг път ще гледаме Доростол Силистра ????...От днес вече сън не ме лови до съботния мач.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- hristo1306
- Контакти:
ntodorov написа:negative написа:аз чух 15-20 лв.
15 - 20 лева ? Че то без пари. Га друг път ще гледаме Доростол Силистра ????...От днес вече сън не ме лови до съботния мач.
приятел ntodorov.мн съжалявам, че не можеш да спиш от вълнение. За разлика от теб снощи спах като къпан, дори и сънувах, че в събота ще имаме контролна среща срещу самата "Барса".В знак на благодарнос към община Бургас и "неговите трудови хора", че безвъзмездно и доброволно подаряват стадион "Черноморец" с прилежащите терени, то цената на билетите пада драстично т.е. от 15 - 20 лв само на 2 /две/ левчета.Ще има и промоция за всички от фен клуба - по една запалка с емблемата на любимия отбор. В знак на признателност към кмета г-н Николов, лично г-н Събев му е обещал да го запознае лично с г-н ла порта. Добре, че се събудих на време, че виж и в Лига Европа сме влезли !!! Еххх сънища, сънища но поне са безплатни, а не по 15 лв.