Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Как ще завърши утре мача на Левски ?

Мнениеот child in time » 25 апр 2009 18:40

0:3!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: ФУФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА

Мнениеот milen.hrisrov » 25 апр 2009 18:47

ОК,а след края на сезона какво ще правим.Мислиш ли,че с Кокала имаме шанс в Европа,аз не.Така,че е по-добре сега да дойде нов треньор,който до лятото да влезне в час,и тогава да почне на чисто.Крайно против съм обаче да бъде обиждан Емил Велев по този грозен начин,но той ако имаше достойнство трябваше да си подаде оставката след мача с Локомотив София,пък Батков да реши дали да му я приеме.Тодор Батков носи най- голямата вина за случващото се в Левски.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: ФУФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА

Мнениеот Yoda » 25 апр 2009 18:53

milen.hrisrov написа:ОК,а след края на сезона какво ще правим.Мислиш ли,че с Кокала имаме шанс в Европа,аз не.Така,че е по-добре сега да дойде нов треньор,който до лятото да влезне в час,и тогава да почне на чисто.Крайно против съм обаче да бъде обиждан Емил Велев по този грозен начин,но той ако имаше достойнство трябваше да си подаде оставката след мача с Локомотив София,пък Батков да реши дали да му я приеме.Тодор Батков носи най- голямата вина за случващото се в Левски.

Прав си, но нека все пак да си вземем купите .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Gignac

Re: ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА

Мнениеот Gignac » 25 апр 2009 18:55

Ми ние не сме спирали да подкрепяме, ама почва да излиза, че се кефим на некадърна игра без желание. Нали трябва да изразим недоволство по някакъв начин ?
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 25 апр 2009 19:00

От нас подкрепата-от вас играта!!!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 апр 2009 19:03

Аз за съжеление съм от хисар и няма как да подкрепям левски много освен срещу ботев и локото ама имате право да недоволствате от играта на отобора ама не чак да псувате велев но и аз искам да се махне и аз мисля че няма уредени мачове на левски просто играта на сините е на приливи и отливи дано това да се промени и да започнем да постигаме добри резултати :) ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 апр 2009 19:09

[quote="ЛЕВСКИ_Фен"]От нас подкрепата-от вас играта!!!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!![/quote То казваме че ще има подкрепа от феновете но като гледах с мездра мача имаше наи много 2000 души каде са тези които пълнеха стадион васил левски срещу челси и барса те неса нищо по различно от бг отборите(с изключение някои отбори) трябва да се пълни герена секи мач без значение срещу кои играе левски тогава футболистите ще играят добре и ще имат настроение за игра
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ писа две тройки на 4орбата!!!

Мнениеот delpi » 25 апр 2009 19:24

tprodanov написа:Ще ти го обясня със същия пример. Хичо, като талант е класи на Жо. Като игра обаче, Жо е много нагоре в момента. Кой им е виновен на нашите момченца, че от таланти не могат да станат футболисти?

Това е истината и реалността!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Скандал в съблекалнята на Левски

Мнениеот delpi » 25 апр 2009 19:32

forzajuve написа:Докато само тарторите повишават тон само те,ще е така.Явно няма кой като Наско да викне и по тарторите.Много е лесно да викаш по младите и чужденците.После защо били без кондиция.Еми това си е чист фашизъм.Старото командва младото.Не че е лошо.Но след като и те са под всякаква критика.Все някой им е виновен.Особено на Гонзо.Нямали манталитет.А като беше Наско и недаваше да се обади имаха.Трябва Левски дасе отърве от това бреме.За мен преди без новите тартори беше по добре.Бяхме отбор.Сега всеки се перчи,че е лидер.Заради някой тартори щеси изпатят младите и чужденците.Само Левски.Дано скоро се появи някой като Наско да несе съобразява със никой.

Трябва ни не някой като Наско а самия Наско... И вместо лумпените в сектор Б като псуват Велев и след това викат "Мъри Стоилов" не е зле някой да ги светне, че Левски има нужда повече и най-вече от Наско отколкото Мъри. А това, че двамата вървят в комплект е друга тема :)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: НОВА ТЕНДЕНЦИЯ В ПРОДАДЕНИТЕ МАЧОВЕ

Мнениеот delpi » 25 апр 2009 19:38

Според мен не е толкова трудно да се разкрие уговорен мач ако има съдействие от букмейкърите. Друг е въпроса дали някой въобще иска да разкрива нещо.
А иначе се чудя как може отбори като Славия да са още в А група. Най-керливия отбор на света. И днес поредното доказателство. Венци само като му видя физиономията след мач и ми става ясно всичко. Смешна работа....

Върни се в “Архив”