(АНКЕТА) Любим стил музика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой е любимият ви стил музика ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: (АНКЕТА) Любим стил музика

Мнениеот TPAKTOP » 22 мар 2011 23:56

Highlander написа:Някой ще ми разясни ли, каква е разликата между поп-фолк и чалга :?

Поп фолка е тази боза със силикона сега която въртят навсякъде! Чалгата са онези хитови песни от началото на 90-те от сорта на "Тигре тигре" "Пирамиди фараони" "Кмете кмете" В чалгата певецът не държи на истински гласови данни а музиката трябва да е от сърце! В Мексико имат един подобен стил който точно като чалгата се възпяват проблемите на самия местен народ! Това е най-голямата разлика - чалгата се пее за проблемите поп фолка само за любов и раздяла! ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 мар 2011 23:58

Човек слуша даден вид музика според настроението си ;)

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 22 мар 2011 23:58

bob marley,jimy hendrix,erra ;d,duns n roses,green day,three days grays,ac dc,iron maiden,metalica,deep purple u TAKA :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 мар 2011 23:59

TPAKTOP написа:
Highlander написа:Някой ще ми разясни ли, каква е разликата между поп-фолк и чалга :?

Поп фолка е тази боза със силикона сега която въртят навсякъде! Чалгата са онези хитови песни от началото на 90-те от сорта на "Тигре тигре" "Пирамиди фараони" "Кмете кмете" В чалгата певецът не държи на истински гласови данни а музиката трябва да е от сърце! В Мексико имат един подобен стил който точно като чалгата се възпяват проблемите на самия местен народ! Това е най-голямата разлика - чалгата се пее за проблемите поп фолка само за любов и раздяла! ;)

Тази музика в Мексико да не би да се казва Регетон ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 мар 2011 00:00

Регетон :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 мар 2011 00:01

Дъщеря ми слуша това, ама не знам какъв стил е :roll: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DSa4qlawh28[/youtube]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 23 мар 2011 00:05

kartago написа:
slavia_forever написа:Аз гласувах за метъл, макар че можеше метъл и рок (хард рок) да са в едно, за да не разделят гласовете. ;)

Тц, по никакъв начин не може да са заедно, а ти слушаш хард-рок! Но както и да е, Мадридист е пропуснал един от основните насоки! Рок и е Елвис Пресли, и Джими Хендрикс, и Deep Purple! Аз с този аватар, логично е за какво съм гласувал!..... :lol:

+1 обожавам Рок , но метъл тццц !

Офтопик:

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 23 мар 2011 00:08

TPAKTOP написа:

Определено чалгата е по-добро в случая! Някога слушах, беше модерно, а и текстовете бяха готини :) , но определено не ми харесват песните на силиконовите певици, които за абсолютно нищо не стават. Може би заради тях намразих тоя стил :roll:

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 23 мар 2011 00:09

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nNoIgFEJvE0[/youtube]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 мар 2011 00:10

durex написа:
TPAKTOP написа:

Тази музика в Мексико да не би да се казва Регетон ;)

Ами не! Казва се наркокорида!
Мексиканският певец Серхио Вега, известен с прозвището „Ел Шака” е бил застрелян броени часова след като отрече публично слуховете, че е бил убит, съобщава Би Би Си.
40-годишният певец е съобщил пред информационен сайт, че е засилил мерките за сигурност, след като няколко мексикански музиканти бяха убити.Музикантите, изпълняващи „наркокориди” – песни, посветени на живота на наркобароните, често стават жертва на враждуващи кланове.
Въоръжени мъже са открили огън срещу Вега докато е пътувал за концерт с червения си „Кадилак”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JYcND9ZfPLA[/youtube]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Свободна зона”