Ман Юнайтед отчете рекордни загуби
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ман Юнайтед отчете рекордни загуби
Еййй, злобарчетата тук душевен оргазъм изпитват... Дори и американците да се издънят (а аз искрено го желая това) за инфо на неосведомените Емира на Катар Шейх Хамад Бин Халифа Ал Тани иска да купи Юнайтед. А ако не знаете на този тип прехваления от повечето от вас Абрамович може да му бъде само шофьор 

- Chicharito
- Контакти:
MagicMoments написа:Просто нямат никакви приходи и всяка година са на загуба.Скоро фамилия Глейсър ще вадят белия флаг и Ман.Юнайтед в Лига 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говориш на изуст палячо. Манчестър Юнайтед е отбора с най много приходи, със сигурност е поне в топ 3. Един от отборите с най-много фенове по света, затова и печелят доста от най-различни артикули.
Другото, което е важно за мен, че наляво и надясно се тръби че въпросния Емир на Катар е върл фен на Юнайтед. А какво по-добре от това
Вижте смешното Шити за 3 години само с пари, без грам традиция и манталитет къде стигнаха. А не ми се мисли с мнооогото пари на въпросния Емир и традицията и манталитета на Юнайтед до къде бихме могли да стигнем... Ех мечтиии 

Трябва да им намалят храната ....... И К О Н О М И И му е майката. Ще им пратим Дянков за счетоводител

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
БАТКОВ заплаши и предопреди английската футболна асоциация да им вземат лиценза заради огромните задължения, като каза , че следващите са Барселона и Реал М чийто задължения са общо около 900 000 000 евро

PFC Litex написа:А тази информация е от?
Също така кога в началото на месец март се дават ГФО-та за предходната година
[offtopic]За различните компании по различните географски ширини, важат различни правила, така че не се смей неподготвен.Виж Арсенал кога си обявиха ГФО?
А за останалите -

Не знам това каква загуба е, печалба ли е, а и не искам да се правя на разбирач по тия тъмни материи, но все си мисля, че щом някой може да тегли такъв заем от банка, значи в банката са сигурни, че същия този някой ще им ги върне.

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Не искат да вдигат заплатата на Митето и другите звезди. Затова пускат тези слухове. Те участват във всички турнири и са основни фаворити за спечелването им.
Хайде Нафта!
- B__A__N__DA__TA
Айде Арсенал шампион

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Сега вече ми стана ясно защо мъчат Шрек, при очевидната му хипер слаба форма... то не че някога е бил добър футболист. Явно ще се мъчат да го продадат.
naduvko написа:Сега вече ми стана ясно защо мъчат Шрек, при очевидната му хипер слаба форма... то не че някога е бил добър футболист. Явно ще се мъчат да го продадат.
Ахам...съгласен...