ti4a70 написа:Има ли някои да се съмнява че Левски-ЛокМЗ е уговорен? Далеч съм от мисълта че сините са купили мача. Така или иначе Гонзо и компания щяха да бият. Ясно е че е уговорен за точен развои и резултат. Нега да ги видим тези неща защото нашите отбори неиграят истински мачове и после есента в евротурнирите се излагат.Неможе от 30 мача 5-6-7 да са купени, 10 уредени за точен резултат, 10 със слабаци у дома където няма проблем и на сезон остават 4-5 истински мача. Е как после ще играеш в истински мачаве в Европа пък било и с откровенно по-слаби от теб отбори.
От Черно море съм нито за Левски, нито за ЦСКА държа, но призовавам всички ние феновете да се противопоставим на това. Извеняваите но представете си че тръгнете да Варна, Бургас или където и да е и гледате разбран мач? Кому е нужно това? Някой ще го топлят ли тези победи?
Още се продължава с глупостите! Ето аз мисля че не е уреден и Левски ще бие от 100 - 99 пъти Гара Мездра а сигурно и около 50-тина от тях ще е с 3 :1 и само една вметка - нали всички знаем, че при съмнения за уговорка букмейкъра може да не изплати залога- 1-во и 2-ро - вие ги изкарахте луди актьори всички футболисти, тва и Калоянчев и Любо Нейков да го играят няма да се справят толкова добре !