"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Защо ЦСКА изгони Гигов, Ганчев и Домусчиев?

Мнениеот vaskonti » 22 мар 2011 13:09

PR_CSKA написа:Re: Защо ЦСКА изгони Гигов, Ганчев и Домусчиев?
--------------------
ми защото нямат голям интерес да вземат отбора
те не са само тези дето са искали отбора имаше и други през годините 8-)

Нещо не те разбрах... хем не са го взели щото нямат интерес, хем освен тях е имало и още други, които са искали отбора? Защо е била тая опашка от желаещи, след като никой от тях няма интерес от такава сделка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 мар 2011 13:13

stannn написа:
vaskonti написа:Напълно свободни съчинения. Единственото вярно нещо е кандидатурата на Гигов за шеф на ЦСКА. Всичко останало, най-вече споменатите цифри искани от Ганчев и Домусчиев са си изсмукани от пръстите. Няма никакъв шанс някакъв смешен "журналист" да е наясно Пенев какво е говорил с Ганчев. Интересно например защо Домусчиев е отказал да налива 5 милона лева в ЦСКА, а в същото време в момента налива подобни суми в...Лудогорец?! Интересно и каква е стойността на 30% от ЦСКА и каква 100% на Лудогорец? Къде според тоя драскач е по-изгодно да се инвестира?
Аз лично смятам, че Домусчиев рано или късно ще се върне в ЦСКА, а ще остави Лудогорец на някой местен човек или просто на някой приятел/бизнес партньор. Колкото и да е амбициозен този проект и при цялото ми уважение към града, Лудогорец(Разград) става само за хоби, не за сериозно развиване на футбол.

Да даваш толкова пари за хоби ми се струва малко несериозно. За мен поне най голямата грешка в последните години е точно изгонването на този човек. Имам поглед върху това какво се случва в Разград и да ви кажа май Лудогорец ще стане наистина втория Литекс. В Разград се говори, че Лудогорец има амбиции за Евротурнири до 2 години. Отделно от един стадион на ръба на разпада в момента стадиона в Разград изглежда много по добре от тези във Варна и Мездра най вече. Прави се и база за юношите. Колкото и да ми е неприятно да го кажа. В момента в Лудогорец се работи по правилно отколкото в ЦСКА.

Прав си, хоби е неточна дума. По-скоро е комбинация от хоби и инвестиция. В края на краищата той не пръска тия пари за купони и скъпи коли, а ги влага в нещо, което очаква да му се отплати вдаден момент. Но така или иначе не мисля, че точно Лудогорец може да е сериозна инвестиция. Затова и смятам, че рано или късно ще се върне в ЦСКА, а Разград ще остави в ръцете на някой свой човек/фирма.
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 мар 2011 13:40

iliev72 написа:Приятелю от тези които изброил единственият който е помирисал голям футбол е Манолев ! Другите големият футбол са го гледали по телевизора !

Това мнение се чете до тук и се спира :lol:
Да играеш във висшата лига на Англия е = все едно да играеш в юпилер лигата на Белгия :lol:

С тая злоба ще си докарате някоя язва и нищо повече :lol:
Изображение

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 22 мар 2011 13:51

blue_lagoon написа:Поредната тъпа тема,която няма нищо общо с истината. То май и Берлускони виждате ли е искал Цска,ама са го изгонили.Смях!

темата е тъпа за тебе само защото си фен на подуене и си безработен ..като не ти харесва не я чети.виж че пише с главни букви фен тема ЦСКА.Мн добра тема за вс които обичаме ЦСКА И ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ.От 3-та мисля че само Ганчев можеше да вдигне ЦСКА защото започна от школата а сега взема всички най добри деца и юноши от БГ.Повечето му чужденци са поне с класа над местните.Направи и мн добра база и има основата да се развива.скоро Литекс ще изпревари с години вс БГ отбори.така се прават нещата..резултатите идват :)
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 мар 2011 13:59

[quote="iliev72"]И така за 10г кой футболист на Литекс стана световна футболна звезда , че нещо не си спомням такъв !
Относно школа на ЦСКА - има си я и е имало много преди Литекс и ще има много след Литекс !
Литекс е клуб без минало и едва ли ще има бъдеще след като Грища ви спре кранчето :)
Жалки сте и най-добре си стойте в форум4ето на Литекс и си пишете колко сте велики !
Така или иначе лицето на БГ футбола са Бербатов , Ст. Петров , М.Петров - играчи излезе все от ЦСКА !
Когато имате по един футболист произлязъл от Литекс който струва на пазара 1/3 от цената платена за Д.Бербатов от Ман.Юн. тогава ще си говорим за това което е призлязло от Литекс :P[/quo 1+
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 мар 2011 14:34

vaskonti написа:Прав си, хоби е неточна дума. По-скоро е комбинация от хоби и инвестиция. В края на краищата той не пръска тия пари за купони и скъпи коли, а ги влага в нещо, което очаква да му се отплати вдаден момент. Но така или иначе не мисля, че точно Лудогорец може да е сериозна инвестиция. Затова и смятам, че рано или късно ще се върне в ЦСКА, а Разград ще остави в ръцете на някой свой човек/фирма.

Чрез футбола в България се гради най -вече имидж. Ако не бяха взели ЦСКА дали някой щеше да знае кои са Димитър Борисов и Иво Иванов или пък ако не беше Левски някой щеше ли да е чувал за Батков. Има и още нещо което Домусчиев намекна в интервюто си по БТВ Екшън. Не е бил съгласен как се ръководи ЦСКА и затова напуска. И за да покаже, че е бил прав взима клуб чрез който да реализира идеите си. А самият избор на Лудогорец може би е заради завода в Разград. Лично аз в момента благородно завиждам на Лудогорец. Намериха си собственик който не пести пари. Има снимки които показват стадиона преди Домусчиев и сега. Просто разликата е огромна. Лудогорец взеха Димо Атанасов който всички знаем, че Гигов не пусна нито в ЦСКА нито в Левски което показва, че което не се купува с пари се купува с много пари.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 мар 2011 14:51

Не забравяй, че Лудогорец нито струва 20 милиона като клуб, нито Домусчиев е получил като бонус и още 5-6 милиона лева дългове. Представи си, че Титан бяха купили ЦСКА примерно за 100 000лв и нямат да плащат дълг на абсолютно никого. Каква политика смяташ, че щяха да провеждат? Нещата между ЦСКА и Лудогорец са крайно несравними, така, че това е всичко друго, но не и натриване на носове от страна на Домусчиев.
Да не говорим пък за "имиджа", който Титан си градят вече почти 3 години с ЦСКА. Едва в последните няколко седмици положителното започна да натежава над отрицателното, но ще изтече още много вода преди феновете да започнат наистина да ги уважават. Ако въобще дойде такова време...
[/center]

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 22 мар 2011 14:59

kiko75 написа:
iliev72 написа:И така за 10г кой футболист на Литекс стана световна футболна звезда , че нещо не си спомням такъв !
Относно школа на ЦСКА - има си я и е имало много преди Литекс и ще има много след Литекс !
Литекс е клуб без минало и едва ли ще има бъдеще след като Грища ви спре кранчето :)
Жалки сте и най-добре си стойте в форум4ето на Литекс и си пишете колко сте велики !
Така или иначе лицето на БГ футбола са Бербатов , Ст. Петров , М.Петров - играчи излезе все от ЦСКА !
Когато имате по един футболист произлязъл от Литекс който струва на пазара 1/3 от цената платена за Д.Бербатов от Ман.Юн. тогава ще си говорим за това което е призлязло от Литекс :P[/quo 1+

Само да те светна,че Бербатов е юноша на Пирин,Ст.Петров на Монтана,М.Петров на Ботев Враца,и ако не се лъжа точно вие феновете на Бербатов се спуквахте да го плюете докато бе в ЦСКА и бяхте много радостни като го махнаха,така,че по полека със силната школа защото нито един от изброените не сте го научили вие да играе футбол.Ивелин Попов е юноша на Левски, Св.Тодоров на Добруджа и ЦСКА,Кишиша на някой от Бургаските отбори,Манолев незнам на кого но и той не е на Литекс

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 22 мар 2011 15:23

Отговора на въпроса, защо тези трима богаташи не са в ЦСКА е ясен. Да те всичките в даден период са имали апетити да вземат отбора, но нещо е спъвало нещата. Започваме подред. Гриша Ганчев не веднъж е афиширал амбиции да стане собственик на отбора, но когато беше най-близко Любо Пенев го даде на Божков. От тогава интереса му изчезна и се зае да издигне Литекс. Според мен Гришата предпочита да си работи тихо и кротко в град, в който го гледат в очите, а не да го разпъват на кръст всяка минута фенове и медии. Разбра, че ЦСКА е нещо голямо и действията му ще се следят под лупа. Ганчев не обича показноста и затова предпочете спокойствието в Ловеч. Николай Гигов се опита да се бори за клуба, но загуби от Илия Павлов. Даже не взе и минимума гласове. Просто той беше чуждо тяло за ЦСКА, а хората искаха свой. За такъв беше припознат шефа на Мултигруп и военните клекнаха пред могъществото на компанията. Как се развиха нещата после всички знаем: една титла, една купа и редица грандиозни провали. За последния милионер от списъка Домусчиев не се знае почти нищо. Имам предвид, като какъв е бил в ЦСКА, с какво не е бил съгласен. Той е богат човек, но разликата между ЦСКА и Разград е от небето до земята. Хич нямаше да е лошо ако беше останал и заедно с Титан, Пенко Пенков и Гергов. Явно обаче политиката водена от сегашните шефове прогони хората. Дано някога имаме началници, които освен боташи и да са фенове на отбора. Такъв е в Гърция Сократис Кокалис и виждате, какво прави всяка година Олимпиакос. Да, парите са важни, но и като сърцето ти е в отбора, тогава ще работиш за него с двойни сили.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 22 мар 2011 16:22

Ако съдим за Гигов по Локомотив Сф, не виждам за какво толкова трябва да се съжалява. Не знам защо Домусчиев напусна клуба, но знам със сигурност, че в Разград е един от големите му заводи. А за Гриша Ганчев мога да кажа само, че не е взел ЦСКА защото не е искал достатъчно силно. Какви пари му е поискал Любо Пенев на времето знаят само те двамата.

Знам също така, че ако Гриша Ганчев искаше да "вземе" ЦСКА, при това БЕЗ ПАРИ, щеше да се яви на Общото събрание на ЦСКА, когато беше свален Илия Павлов и беше избран Любо Пенев за президент. Не, Гриша Ганчев го нямаше тогава във Военния клуб, нямаше и негова кандидатура. Защо да си мислим, че е искал да вземе ЦСКА, след като е можел да вземе ЦСКА без пари, но не го е направил? Някой ще каже, че загубата от Видзев дойде малко по-късно. Тогава Гриша Ганчев се отказа от футболния клуб и го преименува на "Ловеч". Това стана няколко дни след 4 август 1999г.

Колко последователен човек е Гриша Ганчев, след като в рамките на 2-3 дни решава да закрие своя футболен клуб и да си "купи" ЦСКА, при условие, че седмица по-рано е имал възможността да вземе ЦСКА без пари? Ами този човек после дали няма да реши да закрие и ЦСКА при първият провал? Още повече тогава, Евгени Бакърджиев буквално водеше война с Гриша Ганчев, и като се има предвид омразата на Бакърджиев към ЦСКА, колко още удара щеше да понесе бизнеса му? И дали наистина е бил готов за такава тотална война. За мен не е бил. Предпочете да не поема ЦСКА за да оцеле.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Върни се в “Локо София”