Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: ЗАЩО С.ДИКОВ ТЪРСИ УГОВОРКИ В МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ?

Мнениеот Deliba6 » 25 апр 2009 10:59

Не закачайте доайена на помиярската журналистика в България... :oops:
Той беше първопроходеца на разните им там Г.А., Жаклини, Ефремки, Макарийки... На толкова много Пишурки даде хляб в ръцете... А бе, накратко, паметник трябва да му вдигнат...
НА "4-ТИ КМ"! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Да дадем криле на Велев!!!

Мнениеот Deliba6 » 25 апр 2009 11:06

itelim написа:"BLUE CANARY" / Песента е световен хит преди има-няма 50-60 години/ :D ;) [/b]

59 години! Беше ми любима! А по темата, да се обадим на Икар?... А? :roll: :D

oli
Контакти:

Скандал в съблекалнята на Левски

Мнениеот oli » 25 апр 2009 11:53

Сериозен екшън се е разиграл в съблекалнята на Левски на полувремето на мача с Локо (Мз), твърди "Меридиан Мач". Футболистите едва не стигнали до бой, след като "сините" губят на "Герена" с 0:1 до почивката.
Те започнали да се обвиняват един-друг за негативния резултат, като в същото време треньорът Емил Велев крещял на футболистите заради слабата им игра. Лидерът на Левски Георги Иванов - Гонзо бил както обикновено сред най-активните в съблекалнята.
....
Това не е добре...Когато в един друг отбор имаше подобни сцени последва тотален срив...Дано Велев се справи с положението....

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Скандал в съблекалнята на Левски

Мнениеот bor-don » 25 апр 2009 12:01

Кажи ми Меридиан мач откъде ще знае! Това са глупости

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 25 апр 2009 12:23

Прочетох до втория ред "Меридиан мач". Лично поне 4 пъти съм ги ловил в лъжи.

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Re: ЗАЩО С.ДИКОВ ТЪРСИ УГОВОРКИ В МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ?

Мнениеот ti4a70 » 25 апр 2009 12:23

Има ли някои да се съмнява че Левски-ЛокМЗ е уговорен? Далеч съм от мисълта че сините са купили мача. Така или иначе Гонзо и компания щяха да бият. Ясно е че е уговорен за точен развои и резултат. Нега да ги видим тези неща защото нашите отбори неиграят истински мачове и после есента в евротурнирите се излагат.Неможе от 30 мача 5-6-7 да са купени, 10 уредени за точен резултат, 10 със слабаци у дома където няма проблем и на сезон остават 4-5 истински мача. Е как после ще играеш в истински мачаве в Европа пък било и с откровенно по-слаби от теб отбори.
От Черно море съм нито за Левски, нито за ЦСКА държа, но призовавам всички ние феновете да се противопоставим на това. Извеняваите но представете си че тръгнете да Варна, Бургас или където и да е и гледате разбран мач? Кому е нужно това? Някой ще го топлят ли тези победи?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 25 апр 2009 12:25

Докато само тарторите повишават тон само те,ще е така.Явно няма кой като Наско да викне и по тарторите.Много е лесно да викаш по младите и чужденците.После защо били без кондиция.Еми това си е чист фашизъм.Старото командва младото.Не че е лошо.Но след като и те са под всякаква критика.Все някой им е виновен.Особено на Гонзо.Нямали манталитет.А като беше Наско и недаваше да се обади имаха.Трябва Левски дасе отърве от това бреме.За мен преди без новите тартори беше по добре.Бяхме отбор.Сега всеки се перчи,че е лидер.Заради някой тартори щеси изпатят младите и чужденците.Само Левски.Дано скоро се появи някой като Наско да несе съобразява със никой.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 25 апр 2009 12:26

Това да вярваш на "Меридиан Мач" е като да вярваш на "Уикенд" или някой друг жълт вестник! Тия от ММ не са нищо повече от драскачи и нямат нищо общо с журналистиката!
Изображение

XARHTNA
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот XARHTNA » 25 апр 2009 12:28

Аз съм също на мнение, че Люпко не е вариант! На нас ни трябва млад, но видимо добре подготвен треньор, който да остане поне 4-5 години в клуба и да работи! Кокала има желание и поне в едно нещо ме радва повече от Мъри! Не разиграваме топката по 100 години и чак тогава да стреляме. Стреля се при първа удобна възможност, но си личи, че не са тренирани заучени ситуации, в които да се освобождава играч! Кокала е вариант до края на сезона!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 апр 2009 12:59

По-добре да се скарат, за доброто на отбора, отколкото да са мишоци!!! :geek:

Върни се в “Архив”