Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Жоазиньо, чакаме те отново в игра!

Мнениеот bor-don » 25 апр 2009 00:15

да не съм чул лоша дума за Живко :lol: По принцип Зе може да навърже цялата защита, ама не подава, докато не се прегрупира цялата отбрана

manoll
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот manoll » 25 апр 2009 00:16

Люпко е стар вече, не става. Аз предпочитам някой помлад, надъхан, който ще хване отбора и ще си го развива няколко години, както беше при Мъри (по възможност не с този край ;) )

Венелин
Контакти:

Re: Жоазиньо, чакаме те отново в игра!

Мнениеот Венелин » 25 апр 2009 00:22

Честно казано, след последните 2-3 мача си мисля, че българските играчи са по-добри от чужденците! Единствен Рабех имаше някаква класа, но не е възможно да се напива редовно, а след това да играе... Така точно срещу Локо беше трагичен.
Другите и без това са средна работа или направо зле. Например Зе (който много го хвалят някои) - няма шут и колкото играч от юношески отбор!! Вярно е, че може да тича и да финтира, но накрая като обърка паса каква полза?! Пък и най-важното за един нападател или халф е да може да вкарва, а той вкарва само случайни голове (или на празна врата).
Жо поне има шут и може да вкарва голове така, че от сега играещите чужденци, единствено той става за нашия отбор!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 апр 2009 00:25

manoll написа:Люпко е стар вече, не става. Аз предпочитам някой помлад, надъхан, който ще хване отбора и ще си го развива няколко години, както беше при Мъри (по възможност не с този край ;) )

стига с тия развивания,в БГ няма млад треньор с авторитет и знания(за мен вариант е гонзо,като се откаже,нз дали има качества за треньор но поне има авторитет сред играчите)
Трябва опитен треньор за мен Люпко е такъв....в БГ няма среда за млади специалисти(за мъри е мн спорен момента)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 апр 2009 00:54

Люпко ще става треньор на националният отбор на Албания, тези от този вестник да вземат малко да погледнат по далече от носа си и да спрат с тези конспирации.
Изображение

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Re: ЗАЩО С.ДИКОВ ТЪРСИ УГОВОРКИ В МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ?

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 25 апр 2009 02:11

ами червеното "отборче" може да е на 1-во място за сега но не забравяй,че това "отборче" пак трябва да се срещтне с Гонзо преди да стане първи :!: така че не бързай с изказванията :!: :evil:

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 25 апр 2009 02:25

Люпко бе успешен треньор за Левски преди 9 години,но не съм убеден че той е правилният избор за сините сега :?

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Re: ЗАЩО С.ДИКОВ ТЪРСИ УГОВОРКИ В МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ?

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 25 апр 2009 02:36

Кашчей написа:Йода, ти, като юрист би трябвало да знаеш някои неща за недоказани и недоказуеми твърдения.
Ако държиш да разбереш, дали може или не може, може и да се пробваш при него.Груб съм, но такива глупости, като за Аня Пенчева, ми писна да ги слушам от 10 години насам..или повече.Имам чувството, че те са единствените, които са се развели, и други няма.Просташко е да се ползват такива факти, като аргументи, защото не могат да бъдат аргументи.
Всеки, който иска да уязви Сашо, ползва два израза:болен мозък и Аня Пенчева....което показва липсата на речник и езикова култура, чиято липса и не позволява на едноклетъчните да измислят нещо по-оригинално срещу Диков.

ПП-Не работя в Канал3 и не харесвам Сашо Диков!

ами не си личи че не го харесваш! леко се опитваш адвокат да му станеш май :!:
P.S. Аня Пенчева също няма общо с темата :!:

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Мнениеот killacali » 25 апр 2009 03:56

а няма ли да е наи-добре Бъгс Бъни да ви стане треньор? :roll:

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 25 апр 2009 06:41

люпко е добър,ама когато е трезвен.... а това вече е рядко. и той като пената обича ,докато играчите тренират да се усамоти с шише водка..... проблема не е в треньора ,а в слабоумния ви собственик, който му е през оная работа за отбора и иска само да се гуши,като истински комунист....

Върни се в “Архив”