Посещаемост на Ботев през годините

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Re: Посещаемост на Ботев през годините

Мнениеот riddler » 21 мар 2011 19:06

Trickstyle, да сблъсквал съм се и продължавам да го правя почти всяка седмица. Има ли значение името на отбора в тази дискусия? А и цифрата я споменах произволно, но аз ви казвам изисквайте електронна пропусквателна система. Така ще се спрат далавераджиите, а и реално ще знаете по колко ходите на мач.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 мар 2011 19:10

riddler написа:Trickstyle, да сблъсквал съм се и продължавам да го правя почти всяка седмица. Има ли значение името на отбора в тази дискусия? А и цифрата я споменах произволно, но аз ви казвам изисквайте електронна пропусквателна система. Така ще се спрат далавераджиите, а и реално ще знаете по колко ходите на мач.

Искаш да кажеш ,че не знаем колко ходим на мач?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 мар 2011 19:21

Истината е ,че посещаемоста на Ботев падна рязко след първото изпадане по времето на селю.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 мар 2011 19:26

riddler написа:Trickstyle, да сблъсквал съм се и продължавам да го правя почти всяка седмица. Има ли значение името на отбора в тази дискусия? А и цифрата я споменах произволно, но аз ви казвам изисквайте електронна пропусквателна система. Така ще се спрат далавераджиите, а и реално ще знаете по колко ходите на мач.

В момента я монтират на стадиона.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 21 мар 2011 19:55

Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 21 мар 2011 20:21

PLOVDIV PEE 1912 написа:Ботев е клуб с много фенове.За съжаление в последните години заради "тъмната ера" има отлив от стадиона.Ботев беше един от трите гранда на българския футбол ,признат и доказал се в Европа,а беше докаран до дъното .Това обаче не пречи и в момента да е в топ 3 на най - посетените в България,макар и във В група.
Аз съм сигурен ,че още от следващия сезон в Б група на "Колежа "ще има по десет хиляди и повече на мач.

Съгласен съм с всичко.Обаче български отбор признат в Европа няма.Нищо не сме спечилили. :( :( :(

Сашо Александров
Контакти:

Мнениеот Сашо Александров » 21 мар 2011 20:22

silverbg написа:http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm

Тук има от 2000 насам.

Тая класация искрено ме разсмя :mrgreen: . Цска имаше по 500 човека на домакинските мачове, а излиза, че са имали средно по 4000 на мач..

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 21 мар 2011 20:25

Най-слабо посетен кръг - 48 400. Това прави средно по 6050 зрители на мач. Сега и максималната посещаемост е далеч от това постижение.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 мар 2011 21:11

BlueRadiotherapist написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ботев е клуб с много фенове.За съжаление в последните години заради "тъмната ера" има отлив от стадиона.Ботев беше един от трите гранда на българския футбол ,признат и доказал се в Европа,а беше докаран до дъното .Това обаче не пречи и в момента да е в топ 3 на най - посетените в България,макар и във В група.
Аз съм сигурен ,че още от следващия сезон в Б група на "Колежа "ще има по десет хиляди и повече на мач.

Съгласен съм с всичко.Обаче български отбор признат в Европа няма.Нищо не сме спечилили. :( :( :(

Прав си ,че българските отбори нямаме спечелени трофеи в Европа,но все пак има отделни мачове на ЦСКА,Левски ,Славия,Ботев,Локо София и Берое, които сме показали дух за победа.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 21 мар 2011 21:47

Ех славни времена бяха преди Селския :).Някой спомена мача Ботев-ЦСКА,но не този с Бадема.Тогава нямаше къде да се стъпи на мача.А и преди това,всеки път по шeвовете се пръскаше стадиона.Но скоро нещата ще си дойдат на мястото.Публиката ни все още не се е върнала изцяло.Сигурен съм ,че следващата година няма да имаме мач под 5000 души и се радвам,че отбора ни е съставен от наши си момчета-добри или лоши.
[offtopic]А и малко офтопик-вчера онези от двора на Лалута-беси ли бяха ,не спряха цял мач да ни споменават :).И точно като пееха за жълтите им го набутаха,но така е омразата е порок :).Извинявам се ,че развалих с последните редове иначе хубавата тема.[/offtopic]

Върни се в “Ботев”