Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

pankin
Контакти:

Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Мнениеот pankin » 21 мар 2011 16:14

hristo1306 написа:
drughi написа:Надявам се, и се моля на Господ ние да сме един от 4-те отбора в евротурнирите. Мисля че като игра не сме много по лоши от Литекс, Левски или ЦСКА, така че ще е заслужено да се класираме поне 4 ти и да играем в Европа. Ако пък стигнем финал за купата не ми се мисли какво ще е. Минимум 8-9 хиляди пловдивчани ще се изсипем. Това ще е най-голямата радост за Пловдив, ако успеем да донесем купата в града!

ама тя не е ли вече в пловдив ? Зума нали я взе вече :mrgreen: :mrgreen:

Стискайте палци само да сте домакини в полуфинала, щото ако сте гости на Литекс, Левски или ЦСКА, Зума ще си остане с картонената купа.Ако сте домакини, почти сигурно е че сте на финал, а там всичко е възможно, но мисля че дори и да не вземете купата, ще играете в ЕКТ.
Просто това са 4-те отбора Литекс, Левски, ЦСКА и Локо Пд, независимо от крайното класиране и от това кой ще вземе купата,щото тя ще бъде взета от един от тези отбори.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 мар 2011 16:51

Много па бързо ни отписахте бе... Ми ако на Кайчо му хрумне, че иска да играем в Европата?

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 21 мар 2011 16:52

То принципно и другите отбори трябва да стискат палци да не гостуват в Ловеч или Пловдив, щото амбициите им свършват.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 мар 2011 19:17

май остана само борбата за 4 тото място отворена...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 мар 2011 22:02

Lyubaka01 написа:Много па бързо ни отписахте бе... Ми ако на Кайчо му хрумне, че иска да играем в Европата?

Бързо,бързо колко бързо ви отписахме? :?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 мар 2011 02:00

На този етап сигурни изглеждат Литек и Левски. За другите 2 места ще спорят ЦСКА и 2-та Локомотива, с по-малки шансове са Черноморец, Черно море и Славия, като според мен и Черноморец може да се намеси-познавам много добре Гочето
Василев,който като треньор е една класа над които и да е треньор в нашата А група. Почти съм сигурен ,че поне в къщи няма да допуснат загуба до края и не бих се учудил дори ако завършат 3-ти или пък спечелят квота през Купата.
Въпреки ,че в момента Литекс убедително води в класирането и големия фаворит ,борбата за титлата не е решена - имат доста тежка програма и 2 тежки гостувания на Черно море и на Черноморец, чиито собсвеници са и доста по-мощни от Гриша Ганчев и там със тарикатски номера и съдийски подаръци няма да стане. Отделно имат и 4 гостувания в София ,които също няма да бъдат леки. Не бих се изненадал дори ако Академик вземе точка от мача с Литекс,колкото и странно да звучи на някого ,колкото мачове съм им гледал са показвали много добра игра в защита, общо взето другия отбор създава най-много 2-3 положения за цял мач и не поведе до 60-та минута следва някаква комбинация от катеначо и плевенски бетон :) .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 мар 2011 02:01

На този етап сигурни изглеждат Литек и Левски. За другите 2 места ще спорят ЦСКА и 2-та Локомотива, с по-малки шансове са Черноморец, Черно море и Славия, като според мен и Черноморец може да се намеси-познавам много добре Гочето Василев,който като треньор е една класа над които и да е треньор в нашата А група. Почти съм сигурен ,че поне в къщи няма да допуснат загуба до края и не бих се учудил дори ако завършат 3-ти или пък спечелят квота през Купата.
Въпреки ,че в момента Литекс убедително води в класирането и големия фаворит ,борбата за титлата не е решена - имат доста тежка програма и 2 тежки гостувания на Черно море и на Черноморец, чиито собсвеници са и доста по-мощни от Гриша Ганчев и там със тарикатски номера и съдийски подаръци няма да стане. Отделно имат и 4 гостувания в София ,които също няма да бъдат леки. Не бих се изненадал дори ако Академик вземе точка от мача с Литекс,колкото и странно да звучи на някого ,колкото мачове съм им гледал са показвали много добра игра в защита, общо взето другия отбор създава най-много 2-3 положения за цял мач и не поведе до 60-та минута следва някаква комбинация от катеначо и плевенски бетон :) .

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 22 мар 2011 13:24

Смятам, че Първенството ще завърши Литекс, Левски, Локо (Пд) и ЦСКА, а ЦСКА ще вземе Купата. До мача в неделя все още вярвах, че Левски има шанс за Титлата, ала щом ловчанлии биха жепейци (които са наистина добър отбор и, мисля, мача беше за хикс), то вече мога да обявя оранжевите за първенци. Смятах, че Литекс може да загуби точки срещу Локо (Пд), ЦСКА, Черноморец, Черно море, разбира се, Левски (като дори само равни да бяха и една загуба от сините, то оранжевите сдаваха лидерството) и много слабо вероятно Славия и Локо (Сф). Това едва ли ще стане... Защо смятам, че пловдивското Локо ще изпреварят ЦСКА, ами защото вероятно ЦСКА ще падне от Литекс, а пловдивчани ще бият ЦСКА, пък и Левски. Защо смятам, че ЦСКА ще вземат Купата: смятам, че Литекс/Левски ще играе срещу Локото, а ЦСКА срещу Черноморец/Славия. Червените знаят как да играят на Финал и евентуално само Левски може да им се опре в такъв мач.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 мар 2011 14:50

Lyubaka01 написа:Много па бързо ни отписахте бе... Ми ако на Кайчо му хрумне, че иска да играем в Европата?

Той Кайчо може в 27-ия кръг да реши че иска Шампионска лига....кво значение има това? :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”