Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ
Наистина е по-добре по форумите да си мълчим, а да действаме по тибуните, както снощи в Ловеч. А ако с играта си на терена заслужим място в Европа никой няма да каже нищо. Даже неутралните фенове ще се радват, защото виждат и знаят че отбор с традиции и публика като нашата е най-нормалното нещо да играе в Европа! 
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
- evgenimilenov
- Контакти:
bongo написа:охохохо ти луд ли си бе ? кви 3 точки с левски ? кое не беше честно ? а с пирин ? бибишков 25 мин трябваше да е изгонен,дузпа за литекс не се даде , нали ? каква славия те мори ? 2-0 че чак чичо венци нищо не каза ? а локо сф какво да говорим 1-0 след симулациядруго е да биеш служебно нали ? смешници
има една песен много ми е лщбима ,, вечно да си втори , вечно да си втори , ах колко жалко е да си ............"
хайде със здраве и се молете за 2 място
![]()
Каква симулация на мача с Локо София бе смешка ? Я свалете оранжевите цайси и гледайте реално на нещата . Литекс имаха аванти в 8-9 мача само този сезон .... а има още 10-тина мача ... да не говорим за миналия сезон колко аванти имахте . Просто фен на Литекс да се оправдава със съдията - несериозно е !
- evgenimilenov
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:Наистина е по-добре по форумите да си мълчим, а да действаме по тибуните, както снощи в Ловеч. А ако с играта си на терена заслужим място в Европа никой няма да каже нищо. Даже неутралните фенове ще се радват, защото виждат и знаят че отбор с традиции и публика като нашата е най-нормалното нещо да играе в Европа!
Виж сега .... че ме кефите кефите ме .... че сте едни от най-готините фенове - така е ... Но айде моля ви стига с това "ние сме най-добрите на трибуните и т.н." защото най-добрите на трибуните са феновете на Левски и колкото и гадно да ми е че го признавам - феновете на ЦСКА - това са 2-те най-велики публики в България
- rebelheartous
- Контакти:
Кои фенове на Левски и ЦСКА? Тия, дето не могат да съберат 2000 по клубните стадиони в двумилионна София ли?
Не ставай смешен, моля те. 
-
BluePainter
- Контакти:
rebelheartous написа:Кои фенове на Левски и ЦСКА? Тия, дето не могат да съберат 2000 по клубните стадиони в двумилионна София ли?Не ставай смешен, моля те.
Тия отбори събират по 2000 по трибуните на ГОСТУВАНИЯТА В ЕВРОПА!!!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
evgenimilenov написа:AREA BIANCONERA написа:Наистина е по-добре по форумите да си мълчим, а да действаме по тибуните, както снощи в Ловеч. А ако с играта си на терена заслужим място в Европа никой няма да каже нищо. Даже неутралните фенове ще се радват, защото виждат и знаят че отбор с традиции и публика като нашата е най-нормалното нещо да играе в Европа!
Виж сега .... че ме кефите кефите ме .... че сте едни от най-готините фенове - така е ... Но айде моля ви стига с това "ние сме най-добрите на трибуните и т.н." защото най-добрите на трибуните са феновете на Левски и колкото и гадно да ми е че го признавам - феновете на ЦСКА - това са 2-те най-велики публики в България
Написах, да си "вършим нашата робота по-трибуните като снощи в Ловеч", това не значи че съм казал че сме най-добрата публика в България. Да Левски и ЦСКА, като казионни отбори е най-нормалното нещо да имат най-много фенове в БГ, това няма как да го отрека.
87 години славен пловдивски футбол!
- rebelheartous
- Контакти:
BluePainter написа:rebelheartous написа:Кои фенове на Левски и ЦСКА? Тия, дето не могат да съберат 2000 по клубните стадиони в двумилионна София ли?Не ставай смешен, моля те.
Тия отбори събират по 2000 по трибуните на ГОСТУВАНИЯТА В ЕВРОПА!!!
Пич, тва са ти САМО 3-4 мача на година. В останалото време от сезона къде сте? Дремете си в панелките и зяпате булсата, нали? Обаче ако става дума за пиячка, всеки уикенд се забива в Щутгарт. За алкохолизъм винаги има време и възможности.
- hristo1306
- Контакти:
drughi написа:Надявам се, и се моля на Господ ние да сме един от 4-те отбора в евротурнирите. Мисля че като игра не сме много по лоши от Литекс, Левски или ЦСКА, така че ще е заслужено да се класираме поне 4 ти и да играем в Европа. Ако пък стигнем финал за купата не ми се мисли какво ще е. Минимум 8-9 хиляди пловдивчани ще се изсипем. Това ще е най-голямата радост за Пловдив, ако успеем да донесем купата в града!
ама тя не е ли вече в пловдив ? Зума нали я взе вече
- Udoji90
- Контакти:
Литекс си е шампион. Левски и ЦСКА ще си разпределят второ и трето, като сините са с по-добри шансове за второто. За Купата фаворити са пак споменатите 3 отбора плюс Локо Пд.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Футбол - България”