Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: А кой ще накаже вратаря на ЦСКА?

Мнениеот Samoyl » 21 мар 2011 13:35

Ей човек, не се занимавай с глупости.Както и всички останали които ще постна след мен.На всяка манджа мерудия,.....,

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 мар 2011 13:39

Samoyl написа:Ей човек, не се занимавай с глупости.Както и всички останали които ще постна след мен.На всяка манджа мерудия,.....,

Що да се занимава с глупости,много хубава тема си е пуснал колегата,да ги видим ония канцеларски плъхове дали ще се самосезират
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 21 мар 2011 13:39

Аз видях ситуацията на мача и точно това си помислих,че е 1:1 с другия мач.Както е за едните така трябва да е и за всички.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 мар 2011 13:41

:lol:
И този в зелено сигурно да чака наказание за удар с ръка в гърдите с/у вратаря така ли ?
Момчето от Ч.Море дали е със счупен нос и в болница ?
А Караджата сигурно е с пукнато ребро ?
Поредните простотии .

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 мар 2011 13:53

realist написа:Напълно съм съгласен, че Радуканов направи много, дори повече отколкото се очакваше, но тактически не сме помръднали на милиметри. не забравяйте, че назначаването на Милен беше пожарен вариант и такъв си остава и в момента. Истината е, че спечелихме няколко мача (най-вече този във Виена), създаде се еуфория сред измъчените фенове и собствениците решиха да използват това, за да спестят някой лев.
Сигурен съм, че с опитен и класен треньор дори с тези футболисти можем да станем шампиони (не тази година, разбира се). Факта, че така категорично надиграхме Левски насред Герена говори, че в тези момчета има потенциал.
Срещу Черно Море излязохме с тотално сбъркана тактика, не състав и логично загубихме. Не може с всеки противник да играем по един и същ начин, това може да си позволи само Барселона. Във Варна трябваше да излезем с тактиката на Черно Море - уплътнена средна линия, твърди единоборства, наситена защита и контраатаки. На всяко дете е ясно, че нямаме нападатели, които могат да играят в сгъстена защита, а им трябва пространство. Така бихме Левски, така бихме Черноморец, така щяхме да бием и Черно Море. Разликата е, че Левски и Черноморец излязоха да се надиграват и да атакуват и ги хванахме на контри, а Черно Море излязоха да ни дебнат и ние се хванахме като шарани.
А за Стойчо-той в момента е без работа и едва ли би имал кой-знае какви високи изисквания за заплата и играчи. Е, няма да взима колкото Милен, но то пък не става само с пестене. Едва ли няколко хиляди месечно отгоре биха били чак такъв проблем.

Тотално не съм съгласен с теб. Аз смятам че п-добър треньор последните 10 гдини от както аз гледам футбол несме имали. Спмни си победите с Радукана досега, и ми кажи с кой друг щяхме да ги спечелим. Играем футбол, има мисъл, има тактика. Черн море ще ги бием на всеки стадион, пвтарам стадион. Че те на армията за купата тройка не им мърда бе бате, не се заблуждавайте че щом паднахме от черно мре нещо в ццска невърви. Напротив отбора расте със всеки ден.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 мар 2011 13:57

realist, не мога да се съглася, че тактиката беше сбъркана, по-скоро лошо изпълнена от играчите. Казваш, че е трябвало да има наситена средна линия, ами тримата вътрешни халфа за какво ти говорят? Как да играем на контри, като Черно море не нападаха, а чакаха отзад? Този мач беше ясно, че ще бъде на борба и с изключение на Коста Янев, който се въртеше, като муха без глава, то другите в средата се справиха, особено Галчев. Какво ти говори това, че първият и единствен удар във врата за варненци беше в 80-тата минута? Да, от него произлезе и гол, но има такива мачове, случва се. Искам да ти кажа, че тактиката не беше лоша, просто не се изпълни докрай. 3-4 положения в мача, толкова имахме и надали сме очаквали кой знае колко повече, просто никой не се възползва от тях. Ако Маркиньос, Янчев и Делев вместо да бият към вратата бяха подали на непокрития Шеридън можеше и да разберем защо аджеба струва 300 хил паунда.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 мар 2011 14:11

Друг е въпроса защо изобщо започнахме с Шеридън. на тоя му трябват поне 5-6 положения, за да вкара, а в такива мачове, както казваш, общо имаме не повече от 3-4. Видя като го смени с Бадема колко по-раздвижена и опасна стана атаката ни. Друг е въпроса, че вече беше късно, а и тия тотално се окопаха накрая.
Както и да е, виждам, че цари оптимизъм по отношение треньорския пост в ЦСКА и бъдещето на отбора. Какво ли не бих дал да се окажете прави, а аз да греша. Времето ще покаже.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 мар 2011 14:17

Състава срещу Черно Море трябваше да е съставът срещу Видима, а този срещу Видима да играе вчера. Тактиката за двата мача беше правилната, но с грешните играчи и от там дойдоха проблемите. Срещу Видима трябваше да играем с трима вътрешни халфа точно заради очакванията за як бетон. Срещу подобни отбори е безсмислено да се излиза с бързи крила просто защото пространства на практика няма, да не говорим за контри. А срещу моряците ни липсваше поне още един бърз външен халф.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

mirata
Контакти:

Мнениеот mirata » 21 мар 2011 14:27

Аз мисля, че точно с пускането на толкова дефанзивни халфове загубихме мача.
По този начин се вързахме на играта на морето - бутане, блъскане, ритане. Те на друго и без това не разчитат. Като сложим и УЖАСНИЯ терен, всичко беше в тяхна полза!
Защо играхме без крила??? Нито Нелсън, нито Тонев!? Да разтягаме играта по крилата, а не да я блъскаме през центъра.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 мар 2011 14:37

vaskonti написа:Състава срещу Черно Море трябваше да е съставът срещу Видима, а този срещу Видима да играе вчера. Тактиката за двата мача беше правилната, но с грешните играчи и от там дойдоха проблемите. Срещу Видима трябваше да играем с трима вътрешни халфа точно заради очакванията за як бетон. Срещу подобни отбори е безсмислено да се излиза с бързи крила просто защото пространства на практика няма, да не говорим за контри. А срещу моряците ни липсваше поне още един бърз външен халф.

Е тук вече не мога да се съглася. Какво ще правят трима вътрешни халфове срещу Видима? Кого ще спират? Напротив, точно срещу затворени отбори трябва да има добри и технични (наблягам технични, а не бързи) крила, за да могат да отварят отбраната на противника и да се освобождават пространства в центъра на защитата. По този начин стана и голът на Спас, просто увлечена по крилото защитата на Видима и Спас нахлу през центъра. Я ми кажи Тонев и Нелсън какво щяха да правят вчера с топката на този терен?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”