Рангел Абушев, защо не?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Рангел Абушев, защо не?

Мнениеот Boksiorcheto » 21 мар 2011 00:44

Виждаме, че имаме проблеми в нападението. Огунсото не е във форма, на Раймонди му липсва късмет. Защо това да не е моментът на Абушев? Момчето би трябвало скоро да се завърне в игра. Питам се аз защо да не му се даде шанс? Все пак е продукт на пловдивската школа и с младостта си заслужава шанс, колкото чужденците. Сигурен съм, че ако Рони бъде пускан колкото Огунсото, ще бъде много по - ефективен и ще вкарва. Единственото нещо, което не харесвам на нашето ръководство е пренебрегването на собствените ни таланти, за сметка на чужденците. Не забравяйте, че футболисти като Дани Кики и Абушев знаят какво е Локомотив, защото малко или много имат черно-белия манталитет, докато чужденците гледат само да си приберат парите и ако Левски или ЦСКА има предложат малко по - висока заплата, на другия ден ще целуват някоя софийска емблема ;). Така, че си мисля, че Рони заслужава своя шанс не по - малко от Огунсото и Раймонди. Вие на какво мнение сте?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Рангел Абушев, защо не?

Мнениеот shotgun blues » 21 мар 2011 00:52

кво стана с Де Карвальо,ако се върне в Локо той трябва да е нападателя,Огонсосу не съм го гледал нямам представа за какво става въпрос,Раймонди е добър футболист случва се да пропуснеш,Абушев доколкото съм чувал за него е талант,изглежда че Локомотив ПД има доста нападатели все на накого ще му потръгне и ще стане основният такъв
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 21 мар 2011 00:55

Раймонди ми направи много добро впечатление много чиста игра на горния етаж бърз и кадърен - страхотно поредно попадение на ръководството. Ако той почне титуляр мисля че Абушев без проблем може да влиза последните 20 мин на мача и малко по малко да се стикова със състава.
Изображение

Потребителски аватар
МеталикЪ

Мнениеот МеталикЪ » 21 мар 2011 01:12

LUDAKIS написа:Раймонди ми направи много добро впечатление много чиста игра на горния етаж бърз и кадърен - страхотно поредно попадение на ръководството. Ако той почне титуляр мисля че Абушев без проблем може да влиза последните 20 мин на мача и малко по малко да се стикова със състава.

Наистина Раймонди не е лош футболист, но някои от нашите фенове вече го нарочиха за "Черния петър". На всеки се случва да пропуска... не може само заради 2-3 пропуска да отричаш тотално даден играч. А пък това плюене на нас хич не ни подхожда. Все пак това е патент на едни други фенове от подписа ми! :idea:

А пък Абушчето като се оправи ще му се даде шанс и на него да видим дали ще се справи по-добре от бай Кольо
Върнете ни отбора.Ние обичаме Металик!

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 21 мар 2011 03:30

Време Ангел да поведе черно-бялата атака!Ако Карвальо се върне - о'к,Рангел може да влиза на смяна,но иначе е време да му се даде път!Раймонди имаше достатъчно шансове,мисля,че ги пропиля.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 мар 2011 13:39

Цялата вина за яловата атака на отбора е на ръководството!
Всички отбори под дърво и камък издирват нападатели, които умеят да бележат...ние намерихме такъв в лицето на Гарра Дембеле, който блесна малко с черно-бялата фланелка и моментално бе продаден на Левски.Надеждата за отбелязването на голове се пренесе веднага в Карвальо, който напълно оправда доверието в него да бележи.След като и Карвальо блесна за миг и той последва съдбата на Дембеле - моментално продаден отново на Левски.Един футболист се продава, тогава когато видиш, че имаш негов равностоен заместник, а не да си мислиш, че имаш такъв!Щото ръководството смяташе, че Раймонди ще се справи, но уви! Освен това цял месец на подготовката в Испания го гледат, че Раймонди не става за централен нападател, въпреки отличните си физически данни за такъв.Като видяха, че Николас не става за таран и не може да бележи, защо не реагираха адекватно?! Взеха Огунсото, който 6 м. не е пипнал топката той да вкарва! Да, ама - не! Още в Марбея се видя, че Патрик е далеч от формата си, когато някога е бил в първенството на Кипър.Дори и това не успя да оври главите на хората в ръководството ни!Гледат, че няма кой и не взимат мерки!Дойде един снажен словенец, който още с пускането си взе да бележи, но го отпратиха...бил искал много пари! Ми ще иска...човека си знае цената! Всеки ден не е "Вилик ден" да удряш кьоравото!Нашите изведнъж се взеха за много велики мениджъри! Ако не вземем купата, и не се класираме в тройката вината ще е изцяло на ръководството, което цяло лято не можа да намери читав голаджия.Освен това Неделчо и Бонев много добре знаеха за проблема с левия бек, където играе тромавия и несигурен Самир, но мерки не се взеха! Гледат, че Самир не става за бек и това не е ден, не са два, а цял месец!Е кой е виновен?
Щото ако имахме Дембеле и Карвальо сега щяхме да се борим за шампиони и Коко щеше да си възвърне тройно вложените в тях пари, а не левскарите да им опъват парите и да им се моли, и да чака като просяк от тях поредната вноска за Дембеле.
Поне Карвальо да бяха оставили...с него мачът в Ловеч го взимахме, или поне нямаше да го загубим!Вместо разум и прозорливост Неделчо, Зума и Коко на всеослушание гласно заявяват високи цели, но ако от двата стола (купата и бронзовите медали) паднем накрая на земята, ще са виновни само ТЕ!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 мар 2011 13:55

Ванко, крайното залитане от осанна до разпни го никога не е правилно. Ако ако ако, знаеш ли колко ако-та има в цялата схема. Ако бяхме продали карвальо и му бяхме взели парите, може би щяхме да вземем няко по-добър или вече да са на Лаута багерите, ама на- късмет.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 21 мар 2011 14:02

Да за трансферите е вярно.Ама Раймонди е много добър за А група.Нека да играе цял мач, а не по 15-20 минути.Вие какво искате за 20 минути да обръща мача ли.Излишно е да се плюе по играча.А пък Ронито последния пътна Лаута ,като го гледах ми се видя плах -най добрия вариант за него е да го пускат него по 20 на края на спечелените мачове и после като добие повече увереност да се види за цял мач как ще справи.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 мар 2011 10:09

Здравко да си става неиграещ помощник треньор, а Бай Кольо да почва титуляр и това е. Ще се радвам Рангел да се наложи, но не вярвам. За мен Бай Кольо е по-добър.

Върни се в “Локо Пловдив”