Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bongo
Контакти:

Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Мнениеот bongo » 21 мар 2011 13:27

модераторът който ми блокира ника да не се крие защото никъде не съм написъл нещо което не е както е името на дадения отбор :!: не да ми се позовава на някой тъпи мнения ако не ми се отговори защо ми е блокиран никът ще потърся помощ от друг модератор и ще търся решение :!:

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 21 мар 2011 13:36

3 точки с Левски,3 точки с Пирин,1 точка с Цска,2 точки с Локо СФ 3 точки със Славия.Ей това е Литекс.За толкова много години един мач не направиха голям ама един!Левски,колко много игра,Цска също имаше големи мачове,дори Локо ПД почти бяха отстранили Болтън,като преди това биха ОФК Београд,Локо СФ също играха достойно,Берое съдията ги закла на Герена,Само Литекс супер смешни!!!

bongo
Контакти:

Мнениеот bongo » 21 мар 2011 13:45

охохохо ти луд ли си бе ? кви 3 точки с левски ? кое не беше честно ? а с пирин ? бибишков 25 мин трябваше да е изгонен,дузпа за литекс не се даде , нали ? каква славия те мори ? 2-0 че чак чичо венци нищо не каза ? а локо сф какво да говорим 1-0 след симулация :!: друго е да биеш служебно нали ? смешници :!: има една песен много ми е лщбима ,, вечно да си втори , вечно да си втори , ах колко жалко е да си ............" :lol: хайде със здраве и се молете за 2 място :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 мар 2011 13:56

BluePainter написа:3 точки с Левски,3 точки с Пирин,1 точка с Цска,2 точки с Локо СФ 3 точки със Славия.Ей това е Литекс.За толкова много години един мач не направиха голям ама един!Левски,колко много игра,Цска също имаше големи мачове,дори Локо ПД почти бяха отстранили Болтън,като преди това биха ОФК Београд,Локо СФ също играха достойно,Берое съдията ги закла на Герена,Само Литекс супер смешни!!!

кой е първият БГ отбор излязал от групите на европейски клубен турнир,победил в Германия,първият отбор победил и елиминирал белгийци ЛИТЕКС смешник
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ.

Мнениеот bekono » 21 мар 2011 14:18

Raoul_Duke написа:1.Литекс
2.Левски
3.ЦСКА

За Купата финала най-вероятно ще е ЦСКА-Левски.

Славия (по точно Бат Венци) не искат Евротурнири, а другите и да искат, не могат ;)

Много точно мнение. Най-много и четвъртия да намаже, ако Левски, ЦСКА или Литекс вземат купата, а четвърти ще е някое от Локотата.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 мар 2011 14:21

bongo написа:модераторът който ми блокира ника да не се крие защото никъде не съм написъл нещо което не е както е името на дадения отбор :!: не да ми се позовава на някой тъпи мнения ако не ми се отговори защо ми е блокиран никът ще потърся помощ от друг модератор и ще търся решение :!:

[offtopic]не се занимавай с глупости,мен един сладур ме блокира само като ми види аватара :lol:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 21 мар 2011 14:31

Надявам се, и се моля на Господ ние да сме един от 4-те отбора в евротурнирите. Мисля че като игра не сме много по лоши от Литекс, Левски или ЦСКА, така че ще е заслужено да се класираме поне 4 ти и да играем в Европа. Ако пък стигнем финал за купата не ми се мисли какво ще е. Минимум 8-9 хиляди пловдивчани ще се изсипем. Това ще е най-голямата радост за Пловдив, ако успеем да донесем купата в града!
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ.

Мнениеот Asterix » 21 мар 2011 14:37

Raoul_Duke написа:1.Литекс
2.Левски
3.ЦСКА

За Купата финала най-вероятно ще е ЦСКА-Левски.

Славия (по точно Бат Венци) не искат Евротурнири, а другите и да искат, не могат ;)

Хора с аматъорско виждане къде се пъчат да дават такива мнения ?

" а другите и да искат , не могат " ? Това как да го разбираме , че другите освен Левски , Литекс , Цска и Славия са некадърни и слаби ли ?

Не ставащи и некадърни са отборите , които се водят аматъори , а те именно са във В групите и по-надолу ;)

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 21 мар 2011 14:39

Иначе смятам , че имаме сили да завършим 3ти и да стигнем финал за купата на България 8-)

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 21 мар 2011 14:41

Ние от Локо Пд засега ще си замълчим,ще говорим накрая!:)

Върни се в “Футбол - България”