Гран при на Бахрейн - 4 кръг

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Гран при на Бахрейн - 4 кръг

Мнениеот Модератор ЦСКА » 24 апр 2009 20:20

- Пилотът на Макларън-Мерцедес Люис Хамилтън постигна най-добро време в първа свободна тренировка за Гран при на Бахрейн. Британецът записа време от 1:33.647 мин, с което изпревари втория Ник Хайдфелд (БМВ-Заубер) с 1:33.907 мин. Световният шампион направи 19 обиколки на пистата "Сахир", без технически проблеми, като бе най-бърз почти през цялата тренировка. Трети остана Роберт Кубица, с което затвърди отличния старт на уикенда за отбора на БМВ, след трудното начало на сезона.

- Пилотът на Уилямс-Тойота Нико Розберг даде най-добро време във втората свободна тренировка на пистата "Сахир" край Манама, преди неделното Гран при на Бахрейн, 4-ти кръг от световния шампионат във Формула 1. Втори остана Фернандо Алонсо с Рено, а трети е Ярно Трули с Тойота. Четвърти е победителят от Китай Себастиян Фетел с Ред Бул, пред съотборника си Марк Уебър. Шести пък е победителят от първите два старта Дженсън Бътън с БраунGP.

Времето край Манама е слънчево и топло. Но не трябва да се пренебрегва и факта, че отборите използват различно количество гориво и с това също могат да се обяснят някои от резултатите.
Розберг продължи традицията от новия сезон да е най-бърз в повечето тренировки. За сега обаче германецът не може да се бори за победите, въпреки добрата скорост на Уилямс, които имат двоен дифузьор. Пистата край Манама става все по-бърза и чиста, но според някои информации, за събота и неделя са възможни пясъчни бури. Както и в първата тренировка пилотите имаха проблеми с бордюрите на завои 1 и 10

Събота (25 април)
11:00-12:00 часа - Трета свободна тренировка
14:00-15:00 часа - Квалификация

Неделя (26 април)
15:00 часа - Състезание

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: Гран при на Бахрейн - 4 кръг

Мнениеот ricco » 24 апр 2009 20:33

Според мен постепенно силите в шампионата ще се изравняват и за мен това ще бъде един от най интересните сезони в последно време. Видя се в първите 3 старта че малките отбори имат голям напредък и ми се струва, че ще объркат доста сметки.

П.П. Колкото до предстоящия старт тук се надявам Хамилтън да се качи на подиума поне.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 апр 2009 21:02

Трудно ми е да прогнозирам ПП в играта :(
От свободните тренировки нищо не стана ясно.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 24 апр 2009 21:12

ПП за Ферари или Алонсо

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 апр 2009 21:14

Ще изчакам третата квалификация сякаш.........
Изображение Изображение

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 24 апр 2009 21:45

Дано Ферари най-после вземат точки... :roll:
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 24 апр 2009 21:53

През изминалите 3 кръга пилота, който подържам Алонсо, се представя доста достойно. Взе точки и се надявам, че в предстоящите кръгове, ще стигне и до подиума. Моята прогноза за състезанието в Бахрейм е, че БФернандо Алонсо ще финишира първи или на първите 3 места.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 апр 2009 22:02

ricco написа:Според мен постепенно силите в шампионата ще се изравняват и за мен това ще бъде един от най интересните сезони в последно време. Видя се в първите 3 старта че малките отбори имат голям напредък и ми се струва, че ще объркат доста сметки.

П.П. Колкото до предстоящия старт тук се надявам Хамилтън да се качи на подиума поне.

Е колко му е да се качи ......, ако поизлъже нещо пак...... ;) :D ....( шегувам се, разбира се ) :D

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2009 10:22

За мен лично, много странен шампионат се получава......слабите станаха силни, а силните- напълно необяснимо, слаби ! И нтересно е, че пилоти като: Фетел, Бътън, Розберг, Баричело, Уебър....са в челото на колоната, а отборите им, са невероятно бързи.....за разлика от "големите" Ферари и Макларън. Сега явно след промяната на правилата, ясно се вижда, че в предишните сезони разликата е била, не между пилотите, а в автомобилите. Все пак от изминалото съзтезание в Китай, се наблюдава известно пробуждане в екипите на Макларън и Ферари.....и аз очаквам в следващите няколко старта, силите между поне 4-5 отбора да са напълно изравнени. А що се отнася до надпреварата през този уикенд, очаквам битката за първите две места да се води отново между пилотите на Браун GT , Тойота и Ред Бул . А за хората на Ферари и Макларън смятам че ще е успех ако успеят да вземат точки.
П.П. Богатите са си богати ( Макларън-Мерцедес и Ферари ) ще му намерят лесното, и в края на сезона отново ще са пред останалите.....това стукво в момента......е временно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 25 апр 2009 13:00

Крайно време е Макларън да живнат...Иначе е хубаво отбори като Ред Бул да побеждават.Аз лично се изкефих на победата на Фетел.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Формула 1”