Васко дай само източник!
По темата:
Ами наистина са доста шефовете вече! Дори не знам кой на какво е шеф?! Костадинов, Пенев, Живков, Борисов, Иванов и на всичкото отгоре имаме и двама треньори Борисов и Радуканов! При нас явно всичко е по много само Майкъла ни липсва!
Майкъла пред завръщане в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Майкъла пред завръщане в ЦСКА
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- POPCORN
- Контакти:
TPAKTOP написа:Васко дай само източник!
По темата:
Ами наистина са доста шефовете вече! Дори не знам кой на какво е шеф?! Костадинов, Пенев, Живков, Борисов, Иванов и на всичкото отгоре имаме и двама треньори Борисов и Радуканов! При нас явно всичко е по много само Майкъла ни липсва!
гонг.бг !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- TPAKTOP
- Контакти:
POPCORN написа:TPAKTOP написа:Васко дай само източник!
По темата:
гонг.бг !

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Ако завръщането на Майкъла в ЦСКА наистина се потвърди дано с действията си като ръководител се окаже толкова добър, колкото в приказването. В последното се убедихме всички напоследък.
- TPAKTOP
- Контакти:
За съжаление си мисля че само говори! Не ви ли е бнаправило впечатление че говори след като вече е станала издънката?! По-добре да не се връща в ЦСКА! Предпочитам Вальо Михов!
- POPCORN
- Контакти:
TPAKTOP написа:За съжаление си мисля че само говори! Не ви ли е бнаправило впечатление че говори след като вече е станала издънката?! По-добре да не се връща в ЦСКА! Предпочитам Вальо Михов!
Aко ме питате мене никой не искам в момента!Точн сега малко са се успокойли нещата и няма дразги!Нека се работи спокойно!Нека да се обиграваме и да се готвим за Европа!То шампиони няма да станем е повече от ясно!Да се борим за трето място и според мене имаме в момента голям шанс за купата!Ако е възможно и второ..според мене ще имаме свойте шансвое за второ място така че от нас зависи!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- TPAKTOP
- Контакти:
POPCORN написа:TPAKTOP написа:За съжаление си мисля че само говори! Не ви ли е бнаправило впечатление че говори след като вече е станала издънката?! По-добре да не се връща в ЦСКА! Предпочитам Вальо Михов!
Aко ме питате мене никой не искам в момента!Точн сега малко са се успокойли нещата и няма дразги!Нека се работи спокойно!Нека да се обиграваме и да се готвим за Европа!То шампиони няма да станем е повече от ясно!Да се борим за трето място и според мене имаме в момента голям шанс за купата!Ако е възможно и второ..според мене ще имаме свойте шансвое за второ място така че от нас зависи!
+1 - Нямам какво повече да кажа!
- cska - maina
Аз съм за! Майкъла е много твърд като характер и няма да остава длъжен на Сульо и Пульо като изказвания !Освен това, ще даде различен поглед и има доста контакти, с които може да помогне на отбора!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
дано да продължи да бъде така директен и в новата си работа.не трябва да е като легендата ни Костадинов.вс друго освен победи в Ш.Л ще е провал.за нас феновете които сме зад граница и пътуваме за вс евро мачове на ЦСКА ще е радост да виждаме отбора си в мачове с грандове из Европа.не мисля че победи над левски или литекс са критерии за името и традициите на ЦСКА...
а СТ Младенов трябва да бъде върнат веднага...Радуканов има мн да учи...нека да е от него

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
- bekono
- Контакти:
Малко съм раздвоен, но мисля, че ще помогне на ЦСКА. Макар и с малко, Майкъла може да бъде полезен.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]