И като се събудите ?
Доста ме съмнява да изкараме толкова малшанс като миналата година.
Факт е че целия април имаме само английски мачове, въпреки шл.
Преди тежките мачове с вас имаме 2 домакински мача срещу Фулъм и Еверфън, тия отбори сами ще се бият на ОТ да не се заблуджаваме.
Евертън са доста слаби тоя сезон, дори вече не можем да говорим за много силна игра през втория сезон, нямат за какво да играят, за мен този отбор не е за ЛЕ, трябва да се стабилизират финансово (след като им купим Родуел) имат много кратък състав за тоя турнир, тоест ние сме тия който имат да играят за нещо.
Перфектно наясно сте че ОТ ще донесе поредната титла на Юнайтед, просто не искате да си го признаете.
В Фа е въпрос на фортуна основно, при положение че ФА Къп е титла на Юнайтед от самото и основаване (основна причина защо Юнайтед е най-великия английски отбор), сигурно сити ще бием и със гибсън, о'шей и братятя да силва като крила (

), но нищо не може да се взима за даденост в тоя турнир.
ШЛ е изцяло късметлийски турнир така че не ми се коментира.
Радвам се на програмата че нямаме толкова голяма простотия като миналата а напълно нормални мачове, вече при евентуален полуфинал става лека кофти че ще имаме подред Арсенал навънка (то е като домашен стадион там), а ако си мислиш че могат да ни бият на контра явно не си гледал футбол последните 5 години. След тва имаме евентуално Интер и Челси за 1 седмица но и двата са на ОТ, а плана до тогава е ще да се държи разликата от Арсенал на 5-6 точки, а вие да имате минимален шанс ако въобще го имате още че да почнем със сметките, а знаем колко силен е Юнайтед по сметките.