Челси-Манчестър Сити 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Преди Челси-Манчестър Сити 2:0 (FT)

Мнениеот Ballancee » 20 мар 2011 22:26

0007 написа:Страхотен мач....Само Малуда не ми се вписаше много,но другите компенсираха.... ЛУИЗ-ГОЛЯМ!!!ДРОГБА-СЪЩО!!! Въобще браво на отбора и на Карлето....Шанс има,и то реален,но ако вчера не бяха били Болтрън,щеше да е съвсем друго....

Те пък Юнайтед като победиха да не мислиш ,че играят нещо или са нещо особено ? Единствено медийте ги възхваляват все едно са някаква сила в момента и са ниво над останалите. От началото на декември повтарям ,че Юнайтед е по-слаб от миналият сезон и единствено контузиите и някой други фактори в Челси попречиха на тима да е лидер и позволиха на Юнайтед да е лидер. В Шампионската Лига ,ако играят както срещу Марсилия ще им е трудно.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 20 мар 2011 22:31

Аз лично не помня Ман Юн да е играл толкова зле, колкото сега. И вчера една вратарска грешка им донесе трите точки. Ако намалим разликата до три точки от тях...те ща са принудени да се хвърлят за победа срещу Арсенал, който също има шанс за титлата, а Арсенал на контри може да ги бие. Не знам, но ми се струва, че Манчестър няма да спчели на Емирейтс.

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 20 мар 2011 22:35

Абе тоя Франки да не е същия тоя дето твърдеше,че ще сме 8-миииии :mrgreen: :mrgreen: Къде е сега тоя палячо аа

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 20 мар 2011 22:40

Sofiazapadultrasa написа:Абе тоя Франки да не е същия тоя дето твърдеше,че ще сме 8-миииии :mrgreen: :mrgreen: Къде е сега тоя палячо аа

И аз това се питах. Хванал се на бас, че ще отпаднем от Копенхаген, а ако не отпаднам нямало да пише до края на сезона. Сега щеше да е много весело с него :)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 мар 2011 22:45

Аз лично не помня Ман Юн да е играл толкова зле, колкото сега. И вчера една вратарска грешка им донесе трите точки. Ако намалим разликата до три точки от тях...те ща са принудени да се хвърлят за победа срещу Арсенал, който също има шанс за титлата, а Арсенал на контри може да ги бие. Не знам, но ми се струва, че Манчестър няма да спчели на Емирейтс.

В интерес на истината само Юнайтед има реалистичен шанс за требъл но пък това е нож със две остриета понеже напрежението ще е върху тях и всеки мач ще са длъжни да печелят и някой ще ги сгащи както стана миналият сезон когато Байерн и Челси ги победиха и напрактика ги оставиха с пръст в уста.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 20 мар 2011 23:01

И като се събудите ?
Доста ме съмнява да изкараме толкова малшанс като миналата година.

Факт е че целия април имаме само английски мачове, въпреки шл.
Преди тежките мачове с вас имаме 2 домакински мача срещу Фулъм и Еверфън, тия отбори сами ще се бият на ОТ да не се заблуджаваме.
Евертън са доста слаби тоя сезон, дори вече не можем да говорим за много силна игра през втория сезон, нямат за какво да играят, за мен този отбор не е за ЛЕ, трябва да се стабилизират финансово (след като им купим Родуел) имат много кратък състав за тоя турнир, тоест ние сме тия който имат да играят за нещо.
Перфектно наясно сте че ОТ ще донесе поредната титла на Юнайтед, просто не искате да си го признаете.
В Фа е въпрос на фортуна основно, при положение че ФА Къп е титла на Юнайтед от самото и основаване (основна причина защо Юнайтед е най-великия английски отбор), сигурно сити ще бием и със гибсън, о'шей и братятя да силва като крила ( :lol: ), но нищо не може да се взима за даденост в тоя турнир.
ШЛ е изцяло късметлийски турнир така че не ми се коментира.

Радвам се на програмата че нямаме толкова голяма простотия като миналата а напълно нормални мачове, вече при евентуален полуфинал става лека кофти че ще имаме подред Арсенал навънка (то е като домашен стадион там), а ако си мислиш че могат да ни бият на контра явно не си гледал футбол последните 5 години. След тва имаме евентуално Интер и Челси за 1 седмица но и двата са на ОТ, а плана до тогава е ще да се държи разликата от Арсенал на 5-6 точки, а вие да имате минимален шанс ако въобще го имате още че да почнем със сметките, а знаем колко силен е Юнайтед по сметките.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 мар 2011 23:08

И сметките на края ще ти излезнат криви. В настоящата форма която показва Юнайтед не виждам как могат да се състезават на всички фронтове до края на април началото на май. Най-вероятно ще отпадат от Европа , ще са на финал за ФА и ще се борат до последно за титлата във Висшата Лига която няма да е ясна до последният кръг .

StoqNKO
Контакти:

Мнениеот StoqNKO » 20 мар 2011 23:12

Торес незнам просто не му е мястото в Челси :) Дрогба отново показа , че нетрябва да е резерва :) особено във такива важни мачове :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 мар 2011 23:16

ChelseaTheBest написа:http://picbg.net/img.php?file=9ad9485f11202d65.jpg
Ето го daredevil!!! :) :mrgreen: Открихме го!

Еййййййййй Франки,направо ме кефиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пак го разконспирира :mrgreen: този дявол прилича повече на главен герой от руски анимационенм филм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 20 мар 2011 23:22

Това е признавам най-вероятния изход от нещата.
Тоест дабъл във Англия и отпадане преди финала в ШЛ.

Това не означава че не трябва да мислим и за трите трофея, титлата не вярвам че ще се реши последния кръг обаче.
По-вероятно е точно във гостуването ви на ОТ да се реши, това основно зависи кога ще си изиграем мача с Нюкасъл, което пък зависи докъде прогресираме в ШЛ.
Аз съм доволен че беше отложен тоя мач с Касъл защото ни се събират (след мача с УХ, който е ясно че трябва да се спечели на всяка цена) 2 мача у дома, а там знаем че задните ножици, противниковите вратари и публиката ни печелят мачовете като не играем, а тея мачове ще се явяват доста важни преди шл точно.

Въобще доста неща ми харесват в сравнение с предния сезон.
Добре е че гостуванията ни се отлагат когато ще можем да си кажем "ок, печелим 3 точки в тва гостуване и сме шампиони".
Имаме и резервния мач в къщи последния кръг.

Върни се в “Челси”