Пфууу...много ми е тежко да говоря след такъв мач, или по-правилно - след такава загуба.
Днес видяхме един ГОЛЯМ Локомотив!!!
Страхотен мач им изнесахме на тия в Ловеч.Момчетата ни направиха много силен мач...дори по-силен от този на Герена, когато бихме Левски.Невероятна игра на нашия отбор...думи нямам направо.
Жалко, че загубихме след такава игра!
Загубихме, но с играта си нашите футболисти направиха така, че да не наведем главите надолу!
Аз съм горд с отбора и с играта, която показа!
[offtopic]Латекса[/offtopic] кво ги гледате - те от 3-4 години играят с този състав.Именно опита, и това че са обигран и сработен отбор им помогна да ни победят!Като класи бяхме на кантар двата отбора - по нищо не отстъпвахме на Ловеч, а ние всеки полусезон играем с нови футболисти!За пропуска са виновни и тримата - Данчо, Раймонди и Ицака!
Не знам какво повече трябва да стане за да вкараме гол, майна - трима футболисти на празна врата да не могат да промушат топката в мрежата.Еми сами сме си виновни, майна...това си беше гавра с късмета от наша страна!Така е като продадахме Гарата и Карвальо - сега ще ни се пукат душичките от яд всеки мач, щото няма кой да вкара...дори и на празна врата, майна!
Лятото Раймонди и Самир да си стягат куфарите - не стават за този Локомотив, който иска титли, купи и турнири!
Данчо да си го върнат бек ще е най-добре...не е за атаката.Вместо Пинокио да беше пуснал Огунсото Неделчо.
Виж Любо как си направи правилните смени!!!Освен това гледат, че ония Самир е параход и не взе мерки.Ако трябва ще прати Кавдански там и на негово място ще вкара Крачунов, отколкото ония Том да си прави, каквото поиска по фланга.
Не мога да кажа, че смените решиха мача, но поне наклониха везните в полза на Литекс и това се видя!
Иначе много правилно и разумно играхме срещу Литекс.Тактиката беше правилна...този път не можа да я обърка.
Като заключение мога да кажа, че не сме далеч от истината!
Тази вечер всички Локомоивци сме тъжни, но не и оклюмали!
Да забравим този мач по-бързо и тва е.