Литекс - Локомотив - 1:0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Литекс - Локомотив | Да подкрепим пловдивският любимец!

Мнениеот Boksiorcheto » 20 мар 2011 21:04

stioks написа:
Boksiorcheto написа:М И сега можеше да го вземем, но Раймонди реши отново да покаже колко е некадърен и безхаберен.

Ти по-кадърен ли си от Раймонди? По-полека с обидите бе брат. Само с емоции не става работата. Не му върви на бачо Кольо и тва е, ама сега да тръгнем да ги обиждаме.. не ни отива точно на нас да говорим така за играчите си . Имаме си тренер, той преценява кой е в състояние да играе и кой не е.

Ако бях по - кадърен, щях да играя за Локомотив ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 мар 2011 21:51

Boksiorcheto написа:
Пловдив1926 написа:
Boksiorcheto написа:Много ме е яд! Този мач с Карвалъо на мястото на ония некадърник Раймонди и с по - добър ляв бек, го взимахме! И сега можеше да го вземем, но Раймонди реши отново да покаже колко е некадърен и безхаберен. Самир пък го подминаваха, като бърз влак малка гара през целия мач.... Все пак играхме добре. Честитя победата на Литекс и им пожелавам успех! Генов не свири тенденциозно, което може само да ни радва. Локомотив Пловдив отново показа, че има невероятни фенове, които са може би най - добрите в България. САМО ЛОКО!

Шшш малчо, мери си малко приказките за играчи на Локомотив. Некадърник бил. Раймонди няма никаква вина - Данчо и Ицо що не вкараха преди него? Удари гредата, случва се на всеки. Единствената персонална критика може да е към Самир, който Том го проби 100 пъти и на Неделчо, че не сложи някой да го подсигурява отзад.

Публиката на Пловдив за пореден път беше паранормална. Няма такова викане, знамена, факли - всичко. По трибуните Локомотив е безапелационно шампион тази година. На терена - с този отбор според мен ще влезем в тройката. Не виждам по какъв начин Левски и ЦСКА могат да ни бият на Лаута дори и Цонко с линейката да дойде!

Бе не ми викай малко, щото тоя малчо е по - висок от теб ;) :) . Аз съм си прав за себе си. Не можеш да ме обедиш, че Раймонди е изиграл хубав мач, като именно заради него не можахме да победим, естествено и заради малкото Бенджи....

Тва не те прави по-малко малък. Особено в главата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 мар 2011 22:09

Мисля, че ще си влезете в 3-ката без проблеми. Имате потенциала да го направите.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 20 мар 2011 22:28

Пловдив1926"quote="Пловдив1926 написа:
Boksiorcheto написа:
Тва не те прави по-малко малък. Особено в главата.
[/quote]

Тука вече няма какво да кажа :lol: .
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Литекс - Локомотив - 1:0

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 мар 2011 23:42

Пфууу...много ми е тежко да говоря след такъв мач, или по-правилно - след такава загуба. :(
Днес видяхме един ГОЛЯМ Локомотив!!!
Страхотен мач им изнесахме на тия в Ловеч.Момчетата ни направиха много силен мач...дори по-силен от този на Герена, когато бихме Левски.Невероятна игра на нашия отбор...думи нямам направо.
Жалко, че загубихме след такава игра!
Загубихме, но с играта си нашите футболисти направиха така, че да не наведем главите надолу!
Аз съм горд с отбора и с играта, която показа!
[offtopic]Латекса[/offtopic] кво ги гледате - те от 3-4 години играят с този състав.Именно опита, и това че са обигран и сработен отбор им помогна да ни победят!Като класи бяхме на кантар двата отбора - по нищо не отстъпвахме на Ловеч, а ние всеки полусезон играем с нови футболисти!За пропуска са виновни и тримата - Данчо, Раймонди и Ицака!
Не знам какво повече трябва да стане за да вкараме гол, майна - трима футболисти на празна врата да не могат да промушат топката в мрежата.Еми сами сме си виновни, майна...това си беше гавра с късмета от наша страна!Така е като продадахме Гарата и Карвальо - сега ще ни се пукат душичките от яд всеки мач, щото няма кой да вкара...дори и на празна врата, майна! :oops:
Лятото Раймонди и Самир да си стягат куфарите - не стават за този Локомотив, който иска титли, купи и турнири!
Данчо да си го върнат бек ще е най-добре...не е за атаката.Вместо Пинокио да беше пуснал Огунсото Неделчо.
Виж Любо как си направи правилните смени!!!Освен това гледат, че ония Самир е параход и не взе мерки.Ако трябва ще прати Кавдански там и на негово място ще вкара Крачунов, отколкото ония Том да си прави, каквото поиска по фланга.
Не мога да кажа, че смените решиха мача, но поне наклониха везните в полза на Литекс и това се видя!
Иначе много правилно и разумно играхме срещу Литекс.Тактиката беше правилна...този път не можа да я обърка.
Като заключение мога да кажа, че не сме далеч от истината!
Тази вечер всички Локомоивци сме тъжни, но не и оклюмали!
Да забравим този мач по-бързо и тва е.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 мар 2011 00:05

Само заради големият ти коментар и анализ ти оставих коментара.
Следващият път ще го изтрия ако отново напишеш грешно име на даден отбор.

Има правила и се налага да ги спазвате.

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 21 мар 2011 00:08

Днес си подивяхме доволно по трибуните.Номер 1 сме майна.
За мача.... :roll:

П.П. Карвальо къде си? :(

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 мар 2011 00:10

Хубав мач,но не ми се говори...Изпуснахме реална възможност да си тръгнем с точка от Ловеч.Понякога трябва и малко късмет.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 мар 2011 00:11

Надявам се всички да са се прибрали живи и здрави след леда и адската мъгла на Беклемето.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 21 мар 2011 00:46

Времето си каза думата,на отиване пътят беше екстра.На връщане бая си беше залидено.Имаше и закъсали коли.
Дано всички да се приберат благополучно.

П.П.На едно магазинче в града един фен на Литекс вика ,такава подкрепа от фенове за първи път виждам.

Върни се в “Локо Пловдив”