Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koreeca
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот koreeca » 20 мар 2011 21:56

crap написа:Глупостите на Синия аваланч са забавни. В този случай обаче е прав.

много умно ти си за депотат :lol:

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот bobonikolov » 20 мар 2011 21:58

Mourinio написа:
Madridist написа:Гледах последните десет минути. Според мен, за слабата игра на двата отбора, основна вина носи терена,който беше в доста окаяно състояние. И Барселона да играеше днес, съм сигурен,че нямаше да може да покаже качествен футбол . Все пак, честито на моряците за победата. Винаги си е престижно като победиш ЦСКА или Левски. Успех и на армейците в първенството и Купата :)

Да и Барселона щяхме да бием на тоя терен, за всичко е виновен само теренът, нищо че Рубин и Зенит играха на по-лоши терени в ЛЕ, като Рубин Казан дори са играли на терен в ШЛ без нищо зелено по него, но тук в България теренът определя всичко, а ако не е той ще е съдията, вечните оправдания, имали сме едно положение глупости, някой май е проспал първите 40 минути в мача...второто 20 минути хаотичен натиск на Цска, нищо и чета че сме вкарали от 1 положение, вие даже и такова нямахте, едно голямо нищо, реално трябваше до 30 минута да водим с 1:0, 100000% дузпа как да я коментирам, хващане на Апостол Попов и събаряне на нашия играч останал сам срещу вратаря, така че ако ние играем ръгби, вие играете американски футбол и в такава ситуация новият велик национал спря играч, който щеше да отбележи тъч даун :mrgreen: ...

Да ЦСКА загуби днес.Това е футбола има победи,но има и загуби.Сигурен съм,че за следващия мач на 6-ти април треньорското ръководство ще ви разучи още по-добре.И да терена има значение,защото където и да се играе на 6-ти няма да е такова блато като вашия терен.А на сух терен бързоногите футболисти на ЦСКА ще развият потенциала си.Бъди сигурен в 1-на 6-ти април ви чака не просто тежък мач,а истински ад особено ако се играе на Българска армия,защото сега отборът на ЦСКА е като раздразнен лъв....

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 20 мар 2011 21:59

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов остана крайно разочарован от тревната настилка, на която се състоя днешният мач между Черно море и ЦСКА, който армейците загубиха с 1:0.

"Теренът във Варна е в много лошо състояние. На него нашите футболисти нито успяваха да спират топката, нито да си я подават. ЦСКА не можа да играе на такива лоши терени", заяви Радуканов.

"Липсата на Мишел Платини се оказа решаваща в днешния двубой. С играта си през пролетния полусезон той се превърна в основен играч и затова много липсва на отбора. Една загуба обаче не може да съсипе пет месеца ползотворен труд ", добави специалистът.

Радуканов отказа да коментира причините за днешния бойкот на ЦСКА. Както е известно, червените излязоха на терена с няколко минутно закъснение, с което възроптаха срещу решенията на БФС.

"Нямам намерение да коментирам решения извън спортно-техническия процес", каза българският Моуриньо.
sportal.bg

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 мар 2011 22:00

Колко ли още цесекари ще се оправдават за загубата от терена.Наистина много ни забавлявате с това плачене от терена.Евала на другите цесекари които като мъже приемат загубата,но тези които само хленчат само се излагат.
П.П. терена наистина е доста лош,но се надяваме както е обещано на лято да се оправи,но все той да ви е виновен сега,нека е така,продължавайте с оплакванията
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 мар 2011 22:01

Mourinio аз си казвам мнението от позицията на безпристрастен фен,който няма симпатии към нито един български отбор. На теб терена хареса ли ти. И доколкото чета от коментарите във форума, не е за първи път. Абсолютно е прав Радуканов,че на такъв терен няма как да може да спреш или подаваш нормално топката ;) . И смятам, че дори Шави и Иниеста,на такова покритие да си я подават, от пет паса, три ще са грешни. Сашо (Морския) ми е много добър приятел, ама му казвам директно,че не отива на такъв страхотен град като Варна,елитния им отбор, да има такова тревно покритие, подчертавам тревно покритие. Относно останалите неща на стадиона, не мога да взема отношение, не съм ходил и не знам, но тревата се вижда ясно,че не подхожда дори за отбор от Б група и не става за футбол. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 мар 2011 22:03

Много ясно, че е прав. Който е играл футбол през живота си знае какво е да играеш на хубав терен и на това нещо на Тича, дето трудно може да се свърже и на шега с терен, по-скоро е мочурище.
Ама то си е до адаптация...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 мар 2011 22:03

Поправете ме ако греша,ама не беше ли на същия този терен,на който Левски вкара 3 гола,Локо Пд-1,а ЦСКА- :?

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 20 мар 2011 22:06

rsk написа:Много ясно, че е прав. Който е играл футбол през живота си знае какво е да играеш на хубав терен и на това нещо на Тича, дето трудно може да се свърже и на шега с терен, по-скоро е мочурище.
Ама то си е до адаптация...

То беше ясно,че които първи вкара гол ще бие
ама то на тия бабуни батка аз поне сум ритал и знам как бяга топката.
А на ЦСКА едно 70 процента от игра4ите са технични

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 20 мар 2011 22:07

blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама не беше ли на същия този терен,на който Левски вкара 3 гола,Локо Пд-1,а ЦСКА- :?

и какво точно доказваш с това,че ЦСКА
не е вкарал?

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 20 мар 2011 22:10

Sofiazapadultrasa написа:
cskao1948 написа:
Enravota написа:Само човек неразбиращ от футбол може да каже, че теренът не е виновен...
Този терен не ви учи на КАКВО Е ФУТБОЛ, а на какво е борба в калта, топката подскача като по стълби, балтии и т.н.. И да имате наглостта да обяснявате всеки мач, че теренът не бил виновен...
Затова като отиде Черно море в Монтана пада с по 4 гола...защото теренът е друг и спорта, който се играе е друг, нарича се ФУТБОЛ

Браво това е реално изказване пък и след
2 седмици ще имат вазможноста
да играят на истински терен.
;)

Кое му е реалното на това изказване,пък ще ви видим и след две седмици на истинския терен да няма пак ах моретоо :mrgreen:

стегни се ние поне като вкарваме
не е след засада с корем
но тва е друго аиде след 2 седмици пиши да изкоментираме
и 2 рия мач как ЦСКА продължава

Върни се в “Архив”