Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Мнениеот shotgun blues » 20 мар 2011 20:43

сега гледахме хубав мач в Ловеч на хубав терен,а това във Варна просто какво да играеш на тая нива,освен блъскане и ритане друго не се играе
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2011 20:43

zlatan написа:преди години един тренер сега говореше че Тича е ад,но тогава никой не му обърна внимание,защото правилния футбол трябвало да се играе и на такива терени,та нали терена бил еднакъв и за двата отбора.И така пресмиваха му се,но той човека се оттърва избяга от джунглата-БГ-футбол.Питайте Цонко кой легитимира стадионите,че вчера не можах да чуя. :) :)
Сега сериозно-в БГ в момента стадионите май са малко-Ловеч,Бургас,Герена,Овча купел,Калиакра.-тук говоря за тревно покритие.

В Перник и Благоевград терените също са добри след ремонтите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 мар 2011 20:47

Kerer написа:Стадиона си е Много Хубав.На Терена не е никак Добре.Има разлика от Стадиона и Тревата
Трябва да си опраят Тревата и са Добре,Но незнам защо не го правят

Хубав не бих казал. Целия сектор на домакините се изнася през един вход. Говоря за сектора с козирката. Терена е по малък от вормалните мисля, а за трева да не говорим. За табло пък и дума няма как да стане. Просто липсва. Има доста кусури стадиона което по никакъв начин не означава, че стадиона е виновен за загубата на ЦСКА. По скоро затворения стил на игра и бруталните влизания на моряците им помогнаха за тази победа. При едно надиграване между двата отбора просто щяше да се повтори резултата от първите два мача на ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 20 мар 2011 20:51

значи когато Левски губеше точки на тая нива терена беше еднакав за всички, сега трябвало незабавно затваряне нещо не се връзва

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 мар 2011 20:54

Аз съм против затварянето на ТИЧА. Просто трябва лицензионната комисия да приложи същите правила и към този стадион. Пропуски са малкото входове и терена. Да не говорим, че седалките в сектора за гости са правени за първокласници. Или трябва да си прав цял мач или да не си по висок от 1,50 за да ти е удобно.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 мар 2011 20:56

stannn написа:
Kerer написа:Стадиона си е Много Хубав.На Терена не е никак Добре.Има разлика от Стадиона и Тревата
Трябва да си опраят Тревата и са Добре,Но незнам защо не го правят

Хубав не бих казал. Целия сектор на домакините се изнася през един вход. Говоря за сектора с козирката. Терена е по малък от вормалните мисля, а за трева да не говорим. За табло пък и дума няма как да стане. Просто липсва. Има доста кусури стадиона което по никакъв начин не означава, че стадиона е виновен за загубата на ЦСКА. По скоро затворения стил на игра и бруталните влизания на моряците им помогнаха за тази победа. При едно надиграване между двата отбора просто щяше да се повтори резултата от първите два мача на ЦСКА.

Говориш глупости, айде сега що Морето играели затворено и защо ви влизали твърдо, ами те така играят с ЦСКА и Левски, това че Радуканов не го е разбрал си е негов проблем, много сте си повярвали просто ;)
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 мар 2011 20:59

Viktor4o_Rs написа:Говориш глупости, айде сега що Морето играели затворено и защо ви влизали твърдо, ами те така играят с ЦСКА и Левски, това че Радуканов не го е разбрал си е негов проблем, много сте си повярвали просто ;)

Кое е глупости само не разбрах. Може би, че Морето играят грубо и затворено? Или говоря глупости за пропуските по стадиона им? Кое са глупостите?

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 20 мар 2011 21:00

stannn написа:Аз съм против затварянето на ТИЧА. Просто трябва лицензионната комисия да приложи същите правила и към този стадион. Пропуски са малкото входове и терена. Да не говорим, че седалките в сектора за гости са правени за първокласници. Или трябва да си прав цял мач или да не си по висок от 1,50 за да ти е удобно.

Да те поправя в така наречена "кошара" няма въобще седалки.А тези до "кошарата" ще ти е малко трудно да ги счупиш в сравнение с под козирката.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 20 мар 2011 21:01

сега ще отговоря на въпросите на много хора! имам познат ,който работи в ЧМ и ми каза ,че нарочно наводняват терена преди мач,защото моряците не били технични ,а пък гостите трудно свиквали,затова е такава нива.много моряци сега ще ме нападнат,но това е истината,а истината боли.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 мар 2011 21:03

evergreen написа:
stannn написа:Аз съм против затварянето на ТИЧА. Просто трябва лицензионната комисия да приложи същите правила и към този стадион. Пропуски са малкото входове и терена. Да не говорим, че седалките в сектора за гости са правени за първокласници. Или трябва да си прав цял мач или да не си по висок от 1,50 за да ти е удобно.

Да те поправя в така наречена "кошара" няма въобще седалки.А тези до "кошарата" ще ти е малко трудно да ги счупиш в сравнение с под козирката.

Къде прочете нещо за чупене? И да става дума за седалките до кошарата. Така са сложени че ако си седнал там се чувстваш като във външен кенеф. Можеше разстоянието между редовете да е по голямо а самите седалки да са на по високо.

Върни се в “Футбол - България”