Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Udoji90 написа:Ясно е, че теренът НЕ е основната причина за загубата. Това обаче НЕ означава, че е забранено да се коментира въпросът, дали този терен изобщо става за А група, или не.
Viktor4o_Rs написа:Добре баце, съгласен съм, че едва ли става, както и много други, но на вас специално не може да ви се угоди - що имало охранителна фирма, що полицията направила / не направила нещо, що такъв терена бил, еми при условие че доскоро нямахте свой си стадион където да играете, съгласи се че е леко нагло постоянно някой друг да ви е виновен за нещо, но никога вие самите, това е
ChernoMore написа:ако е така, извинявай не съм те разбрал правилноама това със стадиона наистина не е причина,защото като се замислиш и двата отбора играят на него
Udoji90 написа:ChernoMore написа:ако е така, извинявай не съм те разбрал правилноама това със стадиона наистина не е причина,защото като се замислиш и двата отбора играят на него
Ест, че не е причина - просто коментираме темата. Колкото става или не става за нас, толкова и за всеки друг отбор. Причината е, че направихме една грешка повече от вас - това е причината, но все пак темата е за стадиона, затова го коментирам.
(Иначе вярно е, че и двата играят на него, ама вие сте свикнали, щото играете всичките си домакинства там, а ние сме там по веднъж на сезон.)
MAREK_DUPNICA написа:На този стадион не може да се играе футбол , ето за това им е крепоста . Вие какво мислите
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта