Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 мар 2011 19:22

Прехваленият отбор на Радуканов загуби мача и тъй като съдията не е сгафил, виновен е теренът естествено :lol: :lol: Не казвам, че стадионът е изряден и трябва да бъде такъв, но и други отбори са падали на Тича, ама не са ревали само от терена ;) Не съм запознат дали има изисквания какъв да е точно теренът, дали да има ясно изразени линии и зелен килим, признавам, обаче в много случаи и терените на Армията, и Герена, и Славия са били в лошо състояние, особено след дъжд ;) Така че нека всеки потърси вината в себе си, а не в Космоса и атмосферното налягане ;)
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 19:25

Ясно е, че теренът НЕ е основната причина за загубата. Това обаче НЕ означава, че е забранено да се коментира въпросът, дали този терен изобщо става за А група, или не.

Аз специално винаги съм смятал, че е много лош, без значение кой отбор е гостувал там и какъв резултат е изкарвал.
Последна промяна от Udoji90 на 20 мар 2011 19:26, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 мар 2011 19:28

Udoji90 написа:Ясно е, че теренът НЕ е основната причина за загубата. Това обаче НЕ означава, че е забранено да се коментира въпросът, дали този терен изобщо става за А група, или не.

Добре баце, съгласен съм, че едва ли става, както и много други, но на вас специално не може да ви се угоди - що имало охранителна фирма, що полицията направила / не направила нещо, що такъв терена бил, еми при условие че доскоро нямахте свой си стадион където да играете, съгласи се че е леко нагло постоянно някой друг да ви е виновен за нещо, но никога вие самите, това е :)
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 19:31

Viktor4o_Rs написа:Добре баце, съгласен съм, че едва ли става, както и много други, но на вас специално не може да ви се угоди - що имало охранителна фирма, що полицията направила / не направила нещо, що такъв терена бил, еми при условие че доскоро нямахте свой си стадион където да играете, съгласи се че е леко нагло постоянно някой друг да ви е виновен за нещо, но никога вие самите, това е :)

Добре, би ли ми обяснил с думи прости къде точно съм казал, че "някой друг" ми е виновен? И къде точно съм казал, че този стадион по принцип става, а сега не става? И къде съм казал, че искам да се угоди на нашия отбор? Ако някой друг е казал такова нещо, прави му забележка на него - не на мен.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 19:34

ChernoMore написа:ако е така, извинявай не съм те разбрал правилно :) ама това със стадиона наистина не е причина,защото като се замислиш и двата отбора играят на него :)

Ест, че не е причина - просто коментираме темата. Колкото става или не става за нас, толкова и за всеки друг отбор. Причината е, че направихме една грешка повече от вас - това е причината, но все пак темата е за стадиона, затова го коментирам.
(Иначе вярно е, че и двата играят на него, ама вие сте свикнали, щото играете всичките си домакинства там, а ние сме там по веднъж на сезон. :lol: )

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 20 мар 2011 19:38

Udoji90 написа:
ChernoMore написа:ако е така, извинявай не съм те разбрал правилно :) ама това със стадиона наистина не е причина,защото като се замислиш и двата отбора играят на него :)

Ест, че не е причина - просто коментираме темата. Колкото става или не става за нас, толкова и за всеки друг отбор. Причината е, че направихме една грешка повече от вас - това е причината, но все пак темата е за стадиона, затова го коментирам.
(Иначе вярно е, че и двата играят на него, ама вие сте свикнали, щото играете всичките си домакинства там, а ние сме там по веднъж на сезон. :lol: )

донякъде се съгласявам, но както си чул сам (предполагам) и Танко Дяков и Жоро Илиев и те се оплакват от терена, момчетата не са виновни за това, казаха също че в Турция като били на лагер са играли футбол, а тук не се получава, кофти да, но това е от хората които поддържат стадиона, убеден съм че другия сезон няма да е така тревата, сменя се дренажа и за 1 месец тревата е като нова :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 20 мар 2011 19:41

ок де на всички е ясно,че нито Тича нито още 200 стадиона в България не стават за нищо но за това е виновно и БФС защото не прилагат изцяло правилника,защото ако им кажат на ЧМ да си оправят терена няма да им е проблем да дадат 200 хил

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 20 мар 2011 19:59

Егати коментарите,егати чудото..И какво толкова коментирате?!Тревата на Тича е най-смешната в цялата А група,като борбата е с терена на Монтана!Абсолютно несериозно е отбор като Черно море от град ВАРНА,с представител в изпълкома,участник в евротурнирите няколко сезона и толкова финансово сериозен собственик да предлага вече толкова години тая картофена нива за игра-пълен абсурд е това!Отбори с пъти по-малки възможности оправиха терените си и един Пирин е най-малкия пример..Плачевен терен за В група..

пп Честита победа на моряците,излъгаха ЦСКА днес :)

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 20 мар 2011 20:12

Понеже не съм сложил фенските очила и не защитавам отбора си с всички сили, колкото и безумно да е, ще се съглася че терена е кофти, но това не е оправдание че ЦСКА или който и да било друг отбор паднал на "ТИЧА", надявам се че другия сезон тревата ще е с пъти по-добра.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 мар 2011 20:18

MAREK_DUPNICA написа:На този стадион не може да се играе футбол , ето за това им е крепоста . Вие какво мислите

Прав си, но ти на Марек Дупница влизал ли си на стадиона, особено през сектора за гости. Влиза се през срутена сграда, а автомобилите и автобуса на гостите се паркират в запустяла казарма. Пътят е с едно платно в съседство на циганската махала, в която няма как да не влезеш, ако изпуснеш входа (срутената сграда). Но Бончук получиха лиценз за "А" група, при положение, че тогава дори задължителната тоалетна за гости се намираше извън стадиона - на поляната (второто т.н. "игрище")! Точно ти ли си коректив с подобни теми за други стадиони?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”