Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Защо феновете............

Мнениеот bigbonusprize » 24 апр 2009 11:38

tprodanov написа:Хахахахах, ква барса, направо всичките звезди накуп..„

глупости, второто имаше хъс и нищо друго. Тия ги бихме само с дух, като футбол си бяхме еднакви.

А кокъла е псуван по няколко причини. Хронологично - първо, той е в основата на изгонването на мъри със заговорчета и подобни. Не съм фен на мъри.
Второ- той започна пръв, като каза, че сектор Б сме наркомани и пияници. Трето - аз лично имам повече треньорски качества от него.
Иначе - че е левскар, ок, ама и аз съм левскар?

Е добре де :) Не видя ли колко атаки направиха второто с по едно докосване и извеждаха футболисти сами срещу вратаря. Не знам. Това си е мое мнение. Дали той е в основата на изгонването на Мъри? Според мен не! Все пак овчата глава дойде за треньор, а не той!
За това, че сме наркомани и пияници съм съгласен с теб. Но смятам, че вече си изкупи глупостта.
За треньорските качества нищо не мога да кажа... :) Не ми е бил треньор и не знам какво обяснява на футболистите. Факт е обаче, че бърка състава честичко.
На моменти виждам добри атаки. Най-грешното нещо е, да не го оставяме да работи на спокойствие, точно когато отбора има нужда от това...Изоставаме все пак... Ако ще се сменя треньора, сега е най-неподходящият момент!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 апр 2009 11:58

Кви добри атаки, беше един здрав хаос, добри са, щото са срещу локо мездра, срещу цска тия атаки добри ли ще са? А срещу някой сериозен отбор сещаш ли се? а връщанията към Петков преброи ли ги, как нямат идея, как не могат да изнесат топката? Тия ги бихме ние от трибуните, иначе си беше отишъл мача...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 апр 2009 12:13

tprodanov написа:Кви добри атаки, беше един здрав хаос, добри са, щото са срещу локо мездра, срещу цска тия атаки добри ли ще са? А срещу някой сериозен отбор сещаш ли се? а връщанията към Петков преброи ли ги, как нямат идея, как не могат да изнесат топката? Тия ги бихме ние от трибуните, иначе си беше отишъл мача...

Да. Може би си прав... Имаше доста моменти, в които се от защита дълга топка към Гонзо и каквото стане, както и връщания към Петков. Но все още съм против грубите псувни, които се изсипват върху хора, посветили живота си на Левски. Едно е да викаш "оставка" или да освиркваш, но съвсем друго е "педер*ст" и разните му такива цветущи...
На мен ми се ще Мъри да се върне. С тези футболисти смятам, че ще може да постигне отново много успехи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Re: Литекс поиска Георги Христов

Мнениеот koko_1914 » 24 апр 2009 12:20

Аз харесвам Жоро Христов и съм на мнение, че ако му се дава повече шанс, ще се докаже! Крайно време е да му бъде дадена свобода и той да поиграе няколко мача, нагледах се на несериозните изяви на Ицо Йовов!
BluE iS The ColouR...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Литекс поиска Георги Христов

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 24 апр 2009 13:25

Да не бързаме да гоним Христов,според мен ще сбъркаме!Хубавите работи не стават бързо и лесно,нека поне още една година му се даде шанс,мисля,че ще играе все по-добре!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Да дадем криле на Велев!!!

Мнениеот стичо » 24 апр 2009 14:50

Л юбов
Е динство
В сеотдайност
С ила
К ачество
И стина

Нека го оставим да работи спокойно и всеотдайно! Той е доказал че е истински Левскар! Не го плюйте и резултатите няма да закъснеят! Не мога да повярвям че нашите фенове го нападат! :shock: Разбираемо е че не сме доволни от отбора но, с обиди няма да се промени нищо!!! :roll: Видя се че има футбол в момчетата. Просто нека ги подкрепим всеотдайно като всеки път! Не мислете че те не страдат от загубите! Никой не обича да губи! С помията която изляхме върху Кокала, се нахраниха прасетата!!! И сега са щастливи!

Левски се е отдал на родината въпреки че е била поробена!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Да дадем криле на Велев!!!

Мнениеот delqnski47 » 24 апр 2009 15:01

Пфууу...най накрая разбрахте,че не трябва да плюете Кокала!Толкова ли сложно беше някои левскари да си спомнят първите ви години с Мъри!?!То не беше ''Велев курво'',то не бяха псувни! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 24 апр 2009 15:04

delqnski47 написа:Пфууу...най накрая разбрахте,че не трябва да плюете Кокала!Толкова ли сложно беше някои левскари да си спомнят първите ви години с Мъри!?!То не беше ''Велев курво'',то не бяха псувни! ;)

И вие псувахте Бербатов а сега е "ваш кадър"

Потребителски аватар
Levskarq_1914
Контакти:

Мнениеот Levskarq_1914 » 24 апр 2009 15:06

стичо написа:Л юбов
Е динство
В сеотдайност
С ила
К ачество
И стина

Нека го оставим да работи спокойно и всеотдайно! Той е доказал че е истински Левскар! Не го плюйте и резултатите няма да закъснеят! Не мога да повярвям че нашите фенове го нападат! :shock: Разбираемо е че не сме доволни от отбора но, с обиди няма да се промени нищо!!! :roll: Видя се че има футбол в момчетата. Просто нека ги подкрепим всеотдайно като всеки път! Не мислете че те не страдат от загубите! Никой не обича да губи! С помията която изляхме върху Кокала, се нахраниха прасетата!!! И сега са щастливи!

Левски се е отдал на родината въпреки че е била поробена!!!

Напълно те подкрепям ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 апр 2009 15:15

стичо написа:
delqnski47 написа:Пфууу...най накрая разбрахте,че не трябва да плюете Кокала!Толкова ли сложно беше някои левскари да си спомнят първите ви години с Мъри!?!То не беше ''Велев курво'',то не бяха псувни! ;)

И вие псувахте Бербатов а сега е "ваш кадър"

Ние псувахме Бербатов,както вие псувахте Гонзо преди!Това е нормално и няма смисъл да го вмятаме в темата! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”