Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот cska - maina » 20 мар 2011 17:58

dodo7271 написа:
Deluxx написа:
blue magic написа:Само не стана ясно защо ЦСКА бойкотира с 5-минутното закъснение на този мач. И лиценза им подариха и ги търпяха с дългове от много време!

:mrgreen: говори си говори....Мишел Платини накзава повече от Гарра
били са ни подарили лиценз , тия ЧМ как могат да им дадат лиценз само това питам

Ами дали са им лиценз, както и на вас - с измама.

Ние сме ЦСКА и винаги ще ни дадат лиценз!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 20 мар 2011 17:59

dodo7271 написа:
Deluxx написа:
blue magic написа:Само не стана ясно защо ЦСКА бойкотира с 5-минутното закъснение на този мач. И лиценза им подариха и ги търпяха с дългове от много време!

:mrgreen: говори си говори....Мишел Платини накзава повече от Гарра
били са ни подарили лиценз , тия ЧМ как могат да им дадат лиценз само това питам

Ами дали са им лиценз, както и на вас - с измама.

Добре разбирачо,като си толкова наясно с нещата, че е с измама.Отиди при Батков и пари ще ти снесе и кеф ще си направи на наш гръб.И мустака ще среши ,че от 20 дена е увиснал.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 мар 2011 18:00

POPCORN написа:
Пуканке, последните дни си изтрещял съвсем. Не си на себе си. Няколко човека ти казаха да се успокоиш, ама ти си знаеш твойта. Недей забравя, че злобата разяжда човека отвътре. А злобата в теб е в много-много големи количества. Имах добро мнение за теб, ама ти направо не се траеш. Обиждаш наред, каквото ти падне. Продължавай само така - ще просперираш, да знаеш.

като се научите да говорите нормални и смислени неща тогава!сега кой съ обидил като много говориш?Дай пример айде?Сега в тая тема кой съм обидил?Какви балони ми говориш за какви чудесии!Незнам кой цяла подготовка говореше , как ще мачкат и ще стават шампиони и как ще смажат ЦСКА!Тогава защо не говори бе приятелю?Сега ми влизаш в темата и почваш да се заяждаш?Какво сте направили повече от нас в това първенсто?Дори като пголеднеш 2-та мача ви бием с голове..кой бихте повече от нас, литекс ли, локо пд ли кой?Добре ,че сме ние си правим равни с Каварна...Балона се спука на 26 и тогава бяхте като ******и, а са тука ми се радваш все едно сте станали шампиони на БГ!

От вас сме направили повече в евротурнирите, където е истината. А червеният балон е очеваден - то не беше, че Радуканов е по-голям треньор от Мауриньо, че Мишел Платини е страхотен футболист и Меси и Кристияно Роналдо само могат да му чистят обувките. А той горкия има четири гола за две години в цска. Но понеже два от тях са срещу Левски, това вече го прави Господ във вашите очи и сте готови да му оближете едни неща. Но аз съм доволен, че за последните 10 години се превърнахте от отбор, който наистина има европейски цели, в тимче, за което победата над Левски е най-великото постижение в света.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2011 18:01

Признавам, терена е виновен за загубата на отбора от с.Панчарево. През целия мач се виждаше, как Делев и Гъргоров имаха проблеми с тревата .... гъделичкаше ги под мишниците, и те се смееха и не можеха да играят .... :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 20 мар 2011 18:02

Мишел, вкара 4 гола и ви стана идол, а ? :) :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 18:03

Кога точно някой е казал, че Радуканов е Моуриньо и че Платини е по-добър от Роналдо и Меси??!! Пак нещо си измисляте май. Да не сте го сънували? Кажете ми, защото ми е много странно, че вече няколко души запонаха да ми говорят как едва ли не сме летели в облаците, което съвсем не беше така.
Последна промяна от Udoji90 на 20 мар 2011 18:03, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 18:03

dodo7271 написа:
POPCORN написа:
Пуканке, последните дни си изтрещял съвсем. Не си на себе си. Няколко човека ти казаха да се успокоиш, ама ти си знаеш твойта. Недей забравя, че злобата разяжда човека отвътре. А злобата в теб е в много-много големи количества. Имах добро мнение за теб, ама ти направо не се траеш. Обиждаш наред, каквото ти падне. Продължавай само така - ще просперираш, да знаеш.

като се научите да говорите нормални и смислени неща тогава!сега кой съ обидил като много говориш?Дай пример айде?Сега в тая тема кой съм обидил?Какви балони ми говориш за какви чудесии!Незнам кой цяла подготовка говореше , как ще мачкат и ще стават шампиони и как ще смажат ЦСКА!Тогава защо не говори бе приятелю?Сега ми влизаш в темата и почваш да се заяждаш?Какво сте направили повече от нас в това първенсто?Дори като пголеднеш 2-та мача ви бием с голове..кой бихте повече от нас, литекс ли, локо пд ли кой?Добре ,че сме ние си правим равни с Каварна...Балона се спука на 26 и тогава бяхте като ******и, а са тука ми се радваш все едно сте станали шампиони на БГ!

От вас сме направили повече в евротурнирите, където е истината. А червеният балон е очеваден - то не беше, че Радуканов е по-голям треньор от Мауриньо, че Мишел Платини е страхотен футболист и Меси и Кристияно Роналдо само могат да му чистят обувките. А той горкия има четири гола за две години в цска. Но понеже два от тях са срещу Левски, това вече го прави Господ във вашите очи и сте готови да му оближете едни неща. Но аз съм доволен, че за последните 10 години се превърнахте от отбор, който наистина има европейски цели, в тимче, за което победата над Левски е най-великото постижение в света.

говориме за първенстото бе ъти пак си знаеш твойто..някой тука да е казал, че не сте направили повече тая година от нас?виждаш ли някъде някой да го е казал?А вие не величаехте ли Гара , където сега за 4 кръга има 1 гол?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 20 мар 2011 18:03

Yoda написа:Признавам, терена е виновен за загубата на отбора от с.Панчарево. През целия мач се виждаше, как Делев и Гъргоров имаха проблеми с тревата .... гъделичкаше ги под мишниците, и те се смееха и не можеха да играят .... :) :) :)

A знаеш ли кой е виновен отбора от с.Подуене, да вземат вчера в Каварна 3 точки?????
Далаверите между ПаткоФФФ и Цонко, защото, ако си имаше мач, сега нямаше да ви има никъде по форумите, мишки такива

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 18:04

Udoji90 написа:Кога точно някой е казал, че Радуканов е Моуриньо и че Платини е по-добър от Роналдо и Меси??!! Пак нещо си измисляте май. Да не сте го сънували?

мани го додо бе човек.той е като латерна.той като не му изнася нещо и почва да си измисля ;)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 мар 2011 18:04

South_Tribune написа:Мишел, вкара 4 гола и ви стана идол, а ? :) :)

На мен от два ми стана :lol:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Архив”