Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 18:03
dodo7271 написа:POPCORN написа:Пуканке, последните дни си изтрещял съвсем. Не си на себе си. Няколко човека ти казаха да се успокоиш, ама ти си знаеш твойта. Недей забравя, че злобата разяжда човека отвътре. А злобата в теб е в много-много големи количества. Имах добро мнение за теб, ама ти направо не се траеш. Обиждаш наред, каквото ти падне. Продължавай само така - ще просперираш, да знаеш.
като се научите да говорите нормални и смислени неща тогава!сега кой съ обидил като много говориш?Дай пример айде?Сега в тая тема кой съм обидил?Какви балони ми говориш за какви чудесии!Незнам кой цяла подготовка говореше , как ще мачкат и ще стават шампиони и как ще смажат ЦСКА!Тогава защо не говори бе приятелю?Сега ми влизаш в темата и почваш да се заяждаш?Какво сте направили повече от нас в това първенсто?Дори като пголеднеш 2-та мача ви бием с голове..кой бихте повече от нас, литекс ли, локо пд ли кой?Добре ,че сме ние си правим равни с Каварна...Балона се спука на 26 и тогава бяхте като ******и, а са тука ми се радваш все едно сте станали шампиони на БГ!
От вас сме направили повече в евротурнирите, където е истината. А червеният балон е очеваден - то не беше, че Радуканов е по-голям треньор от Мауриньо, че Мишел Платини е страхотен футболист и Меси и Кристияно Роналдо само могат да му чистят обувките. А той горкия има четири гола за две години в цска. Но понеже два от тях са срещу Левски, това вече го прави Господ във вашите очи и сте готови да му оближете едни неща. Но аз съм доволен, че за последните 10 години се превърнахте от отбор, който наистина има европейски цели, в тимче, за което победата над Левски е най-великото постижение в света.
говориме за първенстото бе ъти пак си знаеш твойто..някой тука да е казал, че не сте направили повече тая година от нас?виждаш ли някъде някой да го е казал?А вие не величаехте ли Гара , където сега за 4 кръга има 1 гол?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !