Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот cska - maina » 20 мар 2011 17:28

Сега спокойно можем да пуснем на Любо Пенев да стане шампион!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 17:28

На мен пък Коста Янев не ми се стори слаб. Даже мисля, че през първото полувреме беш по-добър от Янчев и Галчев. Грешката е мн лоша, но като цяло не беше толкова зле.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 мар 2011 17:28

Коментирайте само мача! Спмерите са наказвани! Не им обръщайте внимание! Темата е Черно море - ЦСКА и всички знаем че от 26 имат да си връщат! Здраве да е но спазвайте добрия тон!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 мар 2011 17:29

Deluxx написа:
POPCORN написа:Оставете ги сините дайте да ви кажа друго!Тоя Коста Янев беше адски слаб хора!Незнам за какво го пускаме него да играе!Той сбърка и при гола!Адски зле е !

слаб беше,но кой беше силен : (

Братле не играхме толкова слабо като се има напредвид, че терена беше супер зле и ЧМ бяха десет човека наредени пред вратата им.Опитахме да свалим топката на земята доколкото беше възможно.Единствено К.Янев беше трагедия и той трябваше да бъде 1та ни смяна.
Последна промяна от RedeviL на 20 мар 2011 17:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 мар 2011 17:30

Udoji90 написа:
edmon_dantes написа:Крайно време беше червения балон да се спука... Браво на Черно море!

И двете ти изречения са безкрайно смешни. :lol:

За първото: В ЦСКА не е имало никога балон - не знам къде го видя. Балони има в други отбори, но не и при нас. Най-малкото не може да има балон след 3 мача само.

За второт0: Кажи ми какво точно направиха Черно море??? Възползваха се от наша грешка, иначе второто полувреме само гледаха и се чудеха как да изритат топката по-далеч и по-високо.

А твоите оправдания са безкрайно смешни.
1. Нямало червен балон, верно ли? Я виж коментарите преди 2-3 седмици и мача след Черноморец. То не беше Мауриньо, то не беше извънземна игра и чакахте 15 победи. А?
2. Браво да. Браво за мъжката и сърцата игра. А вие като сте мачкали цял мач, къде ви бяха положенията, приятелю? Къде бяха положенията? Имаше ли такива?
Хайде да го даваш по-кротко. Май друг е смешника.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:30

TPAKTOP написа:Коментирайте само мача! Спмерите са наказвани! Не им обръщайте внимание! Темата е Черно море - ЦСКА и всички знаем че от 26 имат да си връщат! Здраве да е но спазвайте добрия тон!

Загуба за ЦСКА , но продължаваме да се борим за 3-тото място,очаквам Литекс да бие Локото ,с Локо Сф имаме директен мач на Българския Армия(последния 5-1) и сега ще ги бием и сме на 3-то място :) Остават 3 мача за купата и сме с трофей от 2008

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 20 мар 2011 17:31

TPAKTOP написа:Коментирайте само мача! Спмерите са наказвани! Не им обръщайте внимание! Темата е Черно море - ЦСКА и всички знаем че от 26 имат да си връщат! Здраве да е но спазвайте добрия тон!

Е какво имам да си връщам..... и всички мачове да паднете до края на първенство и купа и всичко няма да изпитам никакво удовлетворение, докато не дойде другия пряк мач.....това не се връща от други отбори....така че до тогава топката е във ваши ръце дали ще се предаде, надявам се още за купата да разберем! :)
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 мар 2011 17:31

Към варненските фенове - кога вашето тимче ще изкорени селските си порядки? Яко блъскане и кюскане, бавене на време, лежане, хвърляне на топки по терените, симулации, терена като картофена нива... ай да вие честита все пак победата. За вас и без тва единствения ви успех в тоя живот е някоя епизодична победа над ЦСКА или Левски.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:32

Avenger написа:
POPCORN написа:Оставете ги сините дайте да ви кажа друго!Тоя Коста Янев беше адски слаб хора!Незнам за какво го пускаме него да играе!Той сбърка и при гола!Адски зле е !

Пич няма какво да ни оставяте срам ме е как може да нямаш малко доблест и достойнство(нашите) след като ни смачкахте на нашия терен не селце delux ли кой го написа, защото знаем защо сме там, ама няма да спорим затова. Аз лично очаквах повече гавра и присмех от ваша страна и за по-дълго и си го заслужаваме абсолютно на макс на 100% до другия мач. Писна ми от тия комплексарчета бе навъдили се ся и вярно се 1 играем в ШЛ е голями сте нямам думи, видяхме ви къде сте на мачовете във форума е лесно.....бати радостта, че Цска паднал, а ние като играеме една игра, та мачкаме да ги шием пас след пас направо нямам думи айде стегнете се малко бе!!!!

Нещо не те разбирам!Не всички имаме възжмоност всяка седмиц да пътуваме и да ходиме на мачове!Незнам за каква доблест и достойнстов ми говориш?За мойта доблест или?И аз си признах,че Черно Море са наи надхитрили и са ни били!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2011 17:32

Няма никакво значение тая загуба. Така или иначе борбата е за друго тоя сезон - място в ЕКТ, без значение дали през първенство или купата. При това положение трябва да стискаме палци на Литекс - първо днес, второ да отстранят Левски за купата и трето да станат шампиони. Разбира се, междувременно ЦСКА трябва да бие моряците за купата, както и да се държи в тройката на първенството, в най-лошия случай в четворката.
edmon_dantes написа:1. Нямало червен балон, верно ли? Я виж коментарите преди 2-3 седмици и мача след Черноморец. То не беше Мауриньо, то не беше извънземна игра и чакахте 15 победи. А?
2. Браво да. Браво за мъжката и сърцата игра. А вие като сте мачкали цял мач, къде ви бяха положенията, приятелю? Къде бяха положенията? Имаше ли такива?
Хайде да го даваш по-кротко. Май друг е смешника.

Би ли ми показал 2-3 мнения относно извънземната игра от преди 2-3 седмици? Щото аз мога да ти покажа стотици, да не кажа хиляди мнения за едва ли не богоподобието на сините от ранната есен. Дай да видим кой какво ще намери, пък после ще си говорим за балони, искаш ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”