CSKA ME написа:Честито на варненци. Ние и без това няма да сме шампиони, не се стягайте толкова. Важното е да ги ударим за купата, по-сладко ще е. А левскито фанс нека бъдат тихи, моля
Ами...да ти е сладко,ама ще ти нагарча малко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA ME написа:Честито на варненци. Ние и без това няма да сме шампиони, не се стягайте толкова. Важното е да ги ударим за купата, по-сладко ще е. А левскито фанс нека бъдат тихи, моля
POPCORN написа:Madridist написа:Видях,че само Пуканката е писал за това,но и на мен ми се стори,че при гола на Черно Море, топката се удари в бабунка и излъга Караджов.
то е очевадно!Вижте повторенията , ако нямаше бабунка Караджов щеше да е хване!Сигурен съм, че тупна пред него!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:POPCORN написа:Madridist написа:Видях,че само Пуканката е писал за това,но и на мен ми се стори,че при гола на Черно Море, топката се удари в бабунка и излъга Караджов.
то е очевадно!Вижте повторенията , ако нямаше бабунка Караджов щеше да е хване!Сигурен съм, че тупна пред него!
Къде я намерихте тая бабуна бе?!![]()
Жалко че не ни оставиха да играем футбол!
cska - maina написа:Днес футбол нямаше!!! Варненци показаха за пореден път, че са със селски манталитет!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта