Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
дано мъките свършат още днес
сега прочетих че бфс днес ще обсъждали да извадят ботев от групата заради неплатени съдийски такси и глоби в размер на 40 000 лева.ДАНО ДНЕС ВСИЧКО СВЪРШИ защото ми омръзнаха номерата на селския
селски вземи си скункса не се сърди
Re: христолов иска да продава БОТЕВ,този път май наистина
Срещата е в понеделник,от понеделник ще стане петък,след това идната седмица,след това до месец и накрая бати мити президент!
-
- Контакти:
selby1912 написа:Срещата е в понеделник,от понеделник ще стане петък,след това идната седмица,след това до месец и накрая бати мити президент!
Бягай оттука уе,лъжец ! стига лъга хората !
Ще ви цитирам един мой разговор с Костадин Ангелов който описва наще футболисти.....
Kostadin Angelov
10 април в 21:29
Докладвай съобщението
Не съм загрижен. Бях готов да бачкам докрай. Дори да иападнем. Аз ще съм най-потърпевш , но не ми пукаше исках да видя позиция и готовност във футболистите...за съжаление те ме разочароваха и аз загубих вяра в тях. Казах им го преди да си тръгна. Не може да не знаеш какво искаш или стачкуваш но държиш инкяр докрай или тренираш като животно за да се докажеш че не си ШМАТКА. Накрая кво стана дадоха си гъза на ДХ и сега се цупят че ги ебе, нестава така....дадеш ли си веднъж задника знаеш как е нататък.
- Fallen_Angel
- Контакти:
kupo написа:Ще ви цитирам един мой разговор с Костадин Ангелов който описва наще футболисти.....Kostadin Angelov
10 април в 21:29
Докладвай съобщението
Не съм загрижен. Бях готов да бачкам докрай. Дори да иападнем. Аз ще съм най-потърпевш , но не ми пукаше исках да видя позиция и готовност във футболистите...за съжаление те ме разочароваха и аз загубих вяра в тях. Казах им го преди да си тръгна. Не може да не знаеш какво искаш или стачкуваш но държиш инкяр докрай или тренираш като животно за да се докажеш че не си ШМАТКА. Накрая кво стана дадоха си гъза на ДХ и сега се цупят че ги ебе, нестава така....дадеш ли си веднъж задника знаеш как е нататък.
Това къде?
Re: дано мъките свършат още днес
Не им стиска,не се надявай,макар че всичките бакии,които направиха тази година,може сега с това си решение да се покажат малко на хората "Е..вижте изкарахме Ботев,БФС не спи,а действа."
- Canaries front
- Контакти:
еми джими те за това се натискат и подмазват на Христола,ясно им е ,че ако е друг те не А група ми В група няма да помиришат. Как очакваш да изразят позиция.И какво изобщо искаме от тях, те нестават за нищо,неможе да пиеш до 8 сутринта ,да не тренираш както трябва и да искаш да играят.Едно е прав П.Пенчев-,,Футболистите ми издъхнаха",всички знаем за изпълненията на Лимона и Станев,и треньорите го знаят ,е защо ги пускате ,наказания няма ли в тоя клуб. Лимона цял мач се разхождаше по терена,никой ен го пазеше,за да не се натровят от алкохолните му изпарения. Едно нещо не съм съгласен,че всички са за гонене . Гаров е пич и въпреки автогола (за който не е виновен,просто беше на лошо място в лошия момент) се стараеше,а и при поредната леко загубена топка от Лимона се видя как му скръцна със зъби и отправи някакви реплики включващи и майка
.

100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Fallen_angel ще го запазя в тайна къде за да не се нахвърлят разни "форумни биячи" по човека все пак трябва да има няква конфиденциалност
Re: дано мъките свършат още днес
БФС не спи а действа колко е весело това нали?? и Ботев ще е изкупителната жертва във случая жалко за БФС-то
Сельо лъже за да печели време, невъзможна е сделка преди да се плати на Ирена Кръстева, за да се вдигне запора върху акциите. Тя иска около 800 000, значи, колко остават за Митьо....? както каза един мой познат: като знам кой е продавач и кой е купувач, ясно ми е тази сделка че няма да стане!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!