ЦСКА обмисля да подкрепи протеста на Калиакра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА обмисля да подкрепи протеста на Калиакра

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 10:26

zlatan написа:изпий си кафето и влез наново да дискутираме,моля те.Пишеш ги едни и честно не мога да те разбера какво пишеш.Или подкрепяш или не.Пуканке умен човек си разшфровай ми какво казваш-наистина нищо не разбрах.

Искам да ти кажа, че това не е протест!Незнам какво не схвана!Уж протеста е на малките клубове!Е вчера кой протестира?Калиакра и Пирин нали така?Къде бяха Академик, Сливен, монтана и тн..Значи Калиакра всички разбрахме какъв им беше протеста!Така Пирин с 10 мин закъснение на мач, който дори не се предава по ТВ какво искат да постигнат?И бъоще с такъв вид протест мислиш, ли че някой ще се трогне?10 мин закъснение!?После всички подкрепят Калиакра, ама Калиакра вчера загуби и не спечели никакви точки, докато другите им опоненти спечелиха точки в техните си мачове и ги настигнаха!Е това ли е взаймния им протест?После протеста уж щял да продължи и занапреде, което мене много ме съмнява...другата седмица има мачове като Левски - Видима, ЦСКа - Сливен , Академик- Литекс!Е от тия три отбора някой ще му стиска ли да направи като Калиакра и да не излезне за мача си и да загуби слубжебно?Аз мисля,че не!Говоря за Сливен и Академик?Защото докато Калиакра вчера правиха протест, Академик , Видима и Сливен си излезнаха на време, а уж видите ли те ги подкрепят..Ама с какво ги подкрепят...с думи!На думи сме най-силни на действия ни няма никакви!Това искам да ти кажа, че протеста беше до тука!Това е мижъв цирк от който нямаме нужда!Не подкрепям Боби и компания , но ако искат така да ги свалят е несериозно!Пак казвам, другият кръг, ако Сливен не излезне срещу ЦСКА или Академик срещу Литекс, ще си върна думите назад и ще се извиня!Но това съм сигурен ,че няма да стане на 100%!Така ,че протеста свърши, вече всичко си е по старо му!Надявам се сега да ме разбереш какво искам да ти кажа!А да и подкрепям да се махнат Боби и комапния, но протеста да е протест!А не някакви путкенски изпъленния!1 протестира а другите 5 отбора където са с него играят и трупат точки и ги задминават в класирането!Уж всички са заедно , уж всички подкрепят калиакра, уж всички са избрали Цонко да им ръководи протестните действия и нищо братко!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 20 мар 2011 10:30

За мен това са пълни глупости и не виждам какво трябва да подкрепя ЦСКА или който и да е друг отбор!Нещатата могат много лесно да се оправят но няма желание понеже всички са в лайната въртят си игричките и плачкат по медиите!В БГ го няма и го е нямало никога състезанието между отборите или по-точно футболната игра всичко се уговаря и ще продължава да се уговаря
Money Over Bitches

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 20 мар 2011 11:17

Както е тръгнало г-н Цонев утре може да протестира и срещу формата и цвета на топките с които се играе?

Не знам но кого му беше нужен този цирк и какво спечели Калиакра и футбола като цяло от него?

Май симпатичният отбор от Каварна е "отписал" сезона и вече се чувства с единия крак в долния ешелон и сега търси някакви популистични начини и средства за да прехвърли вината върху другите.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2011 11:18

popcorn,схванах ти идеята-типично по-Български после не джавкай те заплатите ниски те стоките с високи цени.Ние не заслужаваме хубаво защото нацията ни не е обединена.Всички виждаме че стават нередности всички виждаме че има уредени мачове в които участват ВСИЧКИ ОТБОРИ В БГ.И в момента някакъв прави опит за нещо и всички го почваме,Ей ало кмете ти кой си бе...........Имаше сбирки на големите отбори,на големите президенти,но както каза един колега по горе в лайната са всички и си траят.Да Цонко няма да успее,да Цонко може би си прави пиар-идват избори,да Цонко дава мача на Левски,НО ЦОНКО ИМА ДОСТОЙНСТВО.-човека все пак предупреди за действията си но никой не го чу.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 11:25

zlatan написа:popcorn,схванах ти идеята-типично по-Български после не джавкай те заплатите ниски те стоките с високи цени.Ние не заслужаваме хубаво защото нацията ни не е обединена.Всички виждаме че стават нередности всички виждаме че има уредени мачове в които участват ВСИЧКИ ОТБОРИ В БГ.И в момента някакъв прави опит за нещо и всички го почваме,Ей ало кмете ти кой си бе...........Имаше сбирки на големите отбори,на големите президенти,но както каза един колега по горе в лайната са всички и си траят.Да Цонко няма да успее,да Цонко може би си прави пиар-идват избори,да Цонко дава мача на Левски,НО ЦОНКО ИМА ДОСТОЙНСТВО.-човека все пак предупреди за действията си но никой не го чу.

е и кво постигна?Ти как може да си сигурен,че тоя човек предишни мачове не е участвал в уговаряне, а сега да се прави на света вода ненапита!?Аз дори незнам последно като какъв се явява на футболен клуб Калиакра!Честно!При тях работата е толкова объркана ,че няма накъде!И да ти кажа нещо последно, не само че нищо няма да направи с тоя си действие вчера, ами са на път да изпаднат от А група поради тези си дейстивя!Да продължава в същия дух, мен ми е все едно, само че няма да направи нищо!Те шефовете на клубовете са замесени ние все Боби плуеме!Всичко е толкова свръзнао,че няма на къде!Единствено ме е яд,че имат хубав терен и усветление и вместо да изпадне някой с некачествен терен , те ще си потеглят към Б група!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2011 11:42

POPCORN написа:
zlatan написа:popcorn,схванах ти идеята-типично по-Български после не джавкай те заплатите ниски те стоките с високи цени.Ние не заслужаваме хубаво защото нацията ни не е обединена.Всички виждаме че стават нередности всички виждаме че има уредени мачове в които участват ВСИЧКИ ОТБОРИ В БГ.И в момента някакъв прави опит за нещо и всички го почваме,Ей ало кмете ти кой си бе...........Имаше сбирки на големите отбори,на големите президенти,но както каза един колега по горе в лайната са всички и си траят.Да Цонко няма да успее,да Цонко може би си прави пиар-идват избори,да Цонко дава мача на Левски,НО ЦОНКО ИМА ДОСТОЙНСТВО.-човека все пак предупреди за действията си но никой не го чу.

е и кво постигна?Ти как може да си сигурен,че тоя човек предишни мачове не е участвал в уговаряне, а сега да се прави на света вода ненапита!?Аз дори незнам последно като какъв се явява на футболен клуб Калиакра!Честно!При тях работата е толкова объркана ,че няма накъде!И да ти кажа нещо последно, не само че нищо няма да направи с тоя си действие вчера, ами са на път да изпаднат от А група поради тези си дейстивя!Да продължава в същия дух, мен ми е все едно, само че няма да направи нищо!Те шефовете на клубовете са замесени ние все Боби плуеме!Всичко е толкова свръзнао,че няма на къде!Единствено ме е яд,че имат хубав терен и усветление и вместо да изпадне някой с некачествен терен , те ще си потеглят към Б група!
кво увърташ два дена кажи си че Калиякра са дали мача според тебе и точка кво се сукаш и гърчиш два дена :lol: :lol: :lol: за мене ЦСКА също трябва да бойкотира мача но не днес а срещу литекс да видим перуката дали ще толкова открехнат тогава защото ние несме калякра без ЦСКА няма телевизия която да даде и 50 стотики за А група
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 20 мар 2011 11:43

nikita33 написа:
Neron написа:
helemong написа:Вярно е трябва да се променят в БФС.Не може вечно да помагат на Левски и ЦСКА.Двата тоталитарни отбора създадени да печелят титли трябва най-накрая да разберат,че комунизма си отиде и те не са абонирани за титлите.

Не виждам кой знае колко да са подкрепяни Левски и ЦСКА при положение че едни оранжеви са 8 точки пред втория и раздават лакти мутри и какво ли още не на поразия без последствия.Точно сега е момента всичко да скочи срещу Литекс а не срещу Левски и ЦСКА.

Вие сте като сиамски близнаци, Левски и Цска, и сте най голямото зло за бг футбола

nikita33 Ако не бяха Левски и Цска то тогава нивото на футбола ни щеше да е на това на Албания,Македония,Молдова и други.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 20 мар 2011 11:58

Тоя, който най-много "цвили" от два дни в този форум трябва да го игнорираме, просто НБУ такива ги ражда.

Иначе днес ще видим за пореден път допълнително наводнен терен, на който може да се гледат картофи, но не и да се играе спорт (дори Ръгби)... което е още една причина БФС да се стегна и да не дава лицензи на всяка кочина в България.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 12:10

Enravota написа:Тоя, който най-много "цвили" от два дни в този форум трябва да го игнорираме, просто НБУ такива ги ражда.

Иначе днес ще видим за пореден път допълнително наводнен терен, на който може да се гледат картофи, но не и да се играе спорт (дори Ръгби)... което е още една причина БФС да се стегна и да не дава лицензи на всяка кочина в България.

оригинален си...ще си цвила колкото искам!Това не е твой проблем!Що не ходиш да цвилиш на Батков, а на Боби? Или Батков може би е много коректен и точчен и той шашми не прави?Все Боби ни е виновен на нас!Боби това Боби онова.Ама като цвилихте 2 дена подред да махнат страият шеф на комисията и Боби го махна нали..тогава не цвили против него ?Що не цвили като Гарата трявбаше го накажат за пвоече от 2 мача а?Цвилите когато ви отърва през другото време се мишки!
Последна промяна от POPCORN на 20 мар 2011 12:15, променено общо 2 пъти.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 12:12

kiko75 написа:
POPCORN написа:

кво увърташ два дена кажи си че Калиякра са дали мача според тебе и точка кво се сукаш и гърчиш два дена :lol: :lol: :lol: за мене ЦСКА също трябва да бойкотира мача но не днес а срещу литекс да видим перуката дали ще толкова открехнат тогава защото ние несме калякра без ЦСКА няма телевизия която да даде и 50 стотики за А група

няма какво да увъртам.то ще си проличи още следващият кръг дали са дали ей така 3 точки без игра или не!Като не излезне никой да протестира ми е ясна картинката!Иначе съм далече от мисълта,че Левски нямаше да спечели мача, но да си го бяха играли и да си бяха заслужли победа!Пък и аз това го казвам от както почнахме да дискутираме това , вие като не четете не е моя работа!После всички дуднете за мача , а никой не може да ми успори фактите за протеста..така че по-добре мълч1ете!Това е протест колкото аз съм левскар!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”