GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: към екипа на gong.bg

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2009 17:17

stenly написа:Да, знам къде е проблемът. Благодаря за сигнала :)
За щастие, поне на първата ни страница класирането е правилно. Когато се влезе на вътрешните се появява проблемът с класирането от първия полусезон (т.е. до 14 кръг). Не е нужно да спорите, сигналът за поправка е подаден, надявам се скоро всичко да бъде наред :)
В случая - пак ще обясня, проблемът не е Левски или ЦСКА, а просто, ако си спомняте в началото на сезона отборите в Източната Б група останаха с 1 по-малко. Това създаде проблем за програмирането и автоматочното класиране, което малко се пообърка ;)
Още веднъж благодаря за сигнала!

Стенли, те и в Западната останаха с един по-малко, но там пък дават служебни резултати и сигурно поради тази причина няма проблеми.
Днес наистина нещата са оправени, но вчера.....и началната страница беше зле при мен...след куп рефрешвания компът упорито ми сменяше всякаква информация, само не и класирането в Източната "Б" група.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: към екипа на gong.bg

Мнениеот stenly » 13 апр 2009 21:30

Кашчей написа:Стенли, те и в Западната останаха с един по-малко, но там пък дават служебни резултати и сигурно поради тази причина няма проблеми.
Днес наистина нещата са оправени, но вчера.....и началната страница беше зле при мен...след куп рефрешвания компът упорито ми сменяше всякаква информация, само не и класирането в Източната "Б" група.

Ами... с това вече доста ме озадачи. Не знам на какво се дължи това. Дано поне не се повтаря. Макар че както се вижда и ние не сме застраховани от грешки.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

За досадните технически и правописни грешки в сайта

Мнениеот ivo23 » 24 апр 2009 10:05

Ще започна от далече.
Тъй като за достоверна информация приемам единствено Дарик радио,а за спорт сайтът gong.bg съотвено слушам и чета тези медии.Доста лошо впечатление ми правят грешките които се допускат в сайта на Гонг,понякога дори в заглавието на темите.В самите статии съм намирал грешки от сорта на изпуснати цели думи и предлози,повторение на една дума или предлог по два пъти един след друг и разни подобни,които обезмислят в повечето случаи изреченията.
Питанката ми е - не може ли преди да се пусне темата в сайта да мине през някой редактор да я прочете и тогава да се пусне?То ясно,че се борите да сте първи с новината,но все пак не това е цената.
Преди време се обаждах в редакцията за снимките на счупеният крак на нападателят от Арсенал Едуардо да Силва.Хубавото е,че тогава реагирахте адекватно и навреме.
Приемете тази тема като градивна критика.
Поздрави!
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
Yordan_Mihaylov
Контакти:

Алоооо "Гонг"-а

Мнениеот Yordan_Mihaylov » 24 апр 2009 15:57

Оправете класирането в Испания, пълно е с грешки в головата разлика на отборите и в класирането :geek: :shock: ;) :lol:

boyan_84
Контакти:

Re: Алоооо "Гонг"-а

Мнениеот boyan_84 » 24 апр 2009 17:21

След това ако може и Западната Б група... :D

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: За досадните технически и правописни грешки в сайта

Мнениеот Бижутера » 26 апр 2009 11:42

хубаво е да има дебнещи хора да подсещат за грешките,евала 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 апр 2009 10:07

ivo23 , даваме си сметка за всичко това, което си ни написал, но не винаги се получава. За съжаление, не мога да кажа, че няма да допуснакме грешки, но вярвай ми - стараем се. ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 27 апр 2009 13:45

Радвам се,че се стараете да ги избягвате.
Според мен тези грешки в повечето случаи са направени при вече готова статия и коригирана в последният момент с изрязване на текст и вмъкнати изречения или фрази.За това ми беше мисълта статията да се прочете един път преди да се пусне :)

Аз продължавам да ви чета,само се опитвам да помогна доколкото може за подобряване визията на сайта.

Ако може още една питанка.
Е ли възможно в секцията с резултатите от мачовете от нашето мило първенство да се сложи и линкче с програма за оставащите мачове от шампионата,така както е с архива от изминалите.Така ще ни е по-лесно на нас тези които ходим по стадионите. :)
Аз поне не открих някъде в сайта цялата програма на A и Б ПФГ
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот dindan » 07 май 2009 18:51

Имам едно предложение към сайта и форума,виждам,че всяка нова тема излиза на първа страница в сайта гонг бг.а дали дя си заслузава или не няма значение,аз предлагам там да има топ 10,или по точно ако по дадена тема има ново мнение да излиза на първа страница това важи и за новите теми аз сега напълно съм сигурен,че това мое предложение няма кой да го прочете ако все пак някой го е прочел да пише в темата а може и на лично само колкото да разбера дали някой чете изобщо в този форум или се гледат само новите теми.Благодаря Ви за вниманието!
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Talic
Контакти:

Грешка

Мнениеот Talic » 14 май 2009 19:39

Оправете си статията http://gong.bg/view_article.php?article_id=77278

И по точно : Проблемите съпътстват пилота на Ферари Люис Хамилтън не само на пистата, но вече и извън нея, пишат медиите в Италия.
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”