Какво става с любимия ни отбор???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Какво става с любимия ни отбор???

Мнениеот Артилериста » 20 мар 2011 09:01

Това,може би се пита всеки фен на английския Арсенал.Как така всяка година изпускаме всичко?Защо не показваме познатите игри във важжните мачове?Защо се дъним,в най неподходящия момент?Кой е виновен?
-треньора
-футболистите
-младите играчи
-това,че не привличаме толкова известни футболисти и не правим трансфери за по 25-30-40 милиона
-или това,че просто сме отбор без характер

Аз лично мисля,че причината за изпускането на купите е по малко от всичко това.Това нещо не трябва да продължава.Ние феновете сме жадни за титли,на този етап без значение какви-ШЛ,КА,Карлинг,Премиршип.Просто на всички ни омръзна да гледаме цял сезон добрата игра на артилеаристите,и накрая пак 2ро или 3то място.Просто до края на сезона ще гледам мачовете само с Ман.Юнайтед,Ливърпуул и Тотнъм(малко е вероятно да ги гледам и тях),за другите просто няма нерви.

Иначе винаги ще съм от Арсенал:
1.Заради треньора
2.Заради политиката на клуба,за налагане на млади играчи
3.Заради невероятната игра,в стил Барселона
4.И заради това,че именно те си правят играчите в школите и след това им дават шанс за 1вия отбор

,НО време е вече за нещо голямо.До сега оправдание беше това,че се обиграва отбора и играчите са доста млади.Е това го търпяхме 5 години,а сега искаме нещо по голямо :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Какво става с любимия ни отбор???

Мнениеот ros » 20 мар 2011 09:30

Според мен проблемът на Арсенал е, че консумират футбола с прекалено голяма лъжица. Не може да захранваш новороденото си дете с филия с пастет примерно. Колкото и романтично да ни изглежда на всички как едни млади "дечица" се борят с големите лъвове и как с финтове и красив футбол (иначе толкова приятно изглеждащ) могат да скрият нечия шапка, това няма как да се получи в по-продължителен план. Всички тези амбиции наведнъж са прекалено голяма хапка за този млад и симпатичен отбор. Нереално високата преценка в потенциала на футболистите (в дългосрочен план) подхлъзна и феновете в техните желания и Венгер . Много лесно е да нахъсаш жадните за доказване момчета за един два мача, но това е трудна задача за нетренирана младежка психика.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 мар 2011 09:56

Според мен е слабата психика на футболистите във важните мачове.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 20 мар 2011 09:56

Нужен ви е вратар!Шчезни е добър избор,но се контузи,а е и много млад.Леман едва ли ще ви помогне за 5 седмици...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 10:04

Защитници са още по-нужни, според мен. Имаме си трима добри вратари - Шчесни, Фабиански и Маноне.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 мар 2011 10:11

А,може би,мястото на Арсенал е в подножието.Може би Арсенал няма да спечели нещо голямо.Защо смятаме,че "нашият" отбор(който и да е той) трябва непременно да печели трофеи?Същото се отнася и за други славни отбори(Ливърпул,например).

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 20 мар 2011 10:20

Чудя се защо за да си фен на един отбор непременно трябва да печели титли купи и други.В последните 2 години доминантите в Англия са Челси и Юнайтед.Отбори като Ливърпул,Тотнъм,Арсенал просто не могат да ги изместат.За Арсенал има още шанс за титла,но трябва да си намерят добър вратар и да имат малко по-опитни футболисти в състава си.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 10:25

Е, никой не е казал, че е фен само при спечелване на титли и купи. Като погледне човек моя подпис, сигурно се чуди как имам нервите да подкрепям отбори, които рядко имат трофеи (поне повечето). :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 20 мар 2011 16:37

Липсата на опитни играчи в отбора и прекаленото доверие на Венгер към някои доста млади футболисти,които във важните моменти на важните мачове го подвеждат.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 21 мар 2011 11:38

Като неутрален фен бих казал, че виновен е стила им на игра. В смисъл такъв, че играете като Барса, а Барса са в Испания, не в Англия. Когато играете, вие играете едва ли не "балет"(само с подавания, никакви едининоборства) и психиката. А пък отборите от Англия просто има силна психика и вие ствате като притисната до стената мишка, а пред мишката-котка. Малко хора ще ме разберат, но ако ме разберете ще видите, че съм прав, ако не сте твърде .... "обсебени" фенове.

Върни се в “Арсенал”