Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 10:09
zlatan написа:незнам дали това което прави Цонко е правилно или не,но знам че футбола ни е в адска криза.Съдии,комисии,плащания за картони,пари от УЕФА,бла,бла,бла батака е голям.Сега Цонко лягал на Левски-добре де колкото и да сме зле не е ли нормално Левски да победи Калиакра-та те загубиха от бат Венцеслав,от Локото,абе колкото и да са слаби щяхме да им вкараме един гол.
Ако Левски и ЦСКА се обединят в това начинание ще стане лошо за Боби,но може би те не искат,защото и те са в казана с меда.Коняра от Микре диктува модата от как Боби е президент,да му се чуди човек защо?И твоето време ще дойде къщичке,а .Шамара идва първия ще е на 26.03.2011г.,тогава немския манекен на следващия ден ще си тръгне.
Ще дойде нов и така и така.
Трябва силен човек силна кандидатура аз я виждам само в лицето на Васил Божков.
абе айде бе..те Славия всеки кръг пискат от съдиите ,вчера го слушам Венци, че не подкрепя протеста!Ебати умрелия протест!Сливен, Академик, Пирин, Видима, Калиакра!Е кво стана Пирин ми излиза 10 мин... и кво те дори не ги дават по телевизията...Видима и Академик си излезнаха както си трабва и си играха и си взеха точките и настигат Калиакра!А каликра вчера загуби служебно!Ебати обидинения протест!После тоя протест само в един ден ли се иразява или ще продължи?И как ще продължи?С не явяването на всеки мач 10 мин по-късно?Другата седмица, ще има ли отбор който няма да иска да излезне за мача?Видима ли ще са, Сливен ли ще е Академик ли ще са?Аз обаче мислич,че никой няма да направи нищо.всички ще си излезнат като по -старому и ще си играят футбол!Протес..бабинити ти трънки!И да ти кажа човек, мач с мач не си прилича!Ако съдиме ей така Левски уж е с 1 класа на повечето отбори в А група е по -тая логика дай да не си играем мача...Славия са били...е нали Славия са били нечестно какво са били тогава?Просто Калиакра са се точат другия кръг играят..тия където уж ги подкрепят и те ще играят , защото не искат да изпаднат!Е какъв е тоя протест тогава от 1 мач?Така ако си мислят,че ще трогнат някой или ще свалят Боби ще имат да вземат!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !