ЦСКА обмисля да подкрепи протеста на Калиакра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: ЦСКА обмисля да подкрепи протеста на Калиакра

Мнениеот Neron » 20 мар 2011 09:56

helemong написа:Вярно е трябва да се променят в БФС.Не може вечно да помагат на Левски и ЦСКА.Двата тоталитарни отбора създадени да печелят титли трябва най-накрая да разберат,че комунизма си отиде и те не са абонирани за титлите.

Не виждам кой знае колко да са подкрепяни Левски и ЦСКА при положение че едни оранжеви са 8 точки пред втория и раздават лакти мутри и какво ли още не на поразия без последствия.Точно сега е момента всичко да скочи срещу Литекс а не срещу Левски и ЦСКА.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2011 10:01

срещу литекс ли да разиграва цирка.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 10:02

sandio написа:Факт е ,че ЦСКА,Левски,Литекс,Локо са подпираните отбори,но така се губи смисълът.Не искам вече да гледам и наредени мачове

Как пък точно реши, че ЦСКА и Локо (което и да е Локо - не си уточнил) са подпирани?! :shock:

Ако подкрепим протеста, нека да е по някакъв начин, който няма да ни рискува вземането на точки днес. Ако излизането с 10 минути по-късно няма да даде такъв негативен ефект, тогава е приемлив знак на протест - вчера и Пирин направиха същото срещу Славия, така че не би трябвало да е пробелем. На пръв поглед изглежда, че Цонко е полегнал на Левски, но е факт, че не само Калиакра имат някакви претенции, а повечето отбори в А група. Дано само през паузата всички тези желания за протест да не утихнат - би било нелепо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 20 мар 2011 10:02

zlatan написа:незнам дали това което прави Цонко е правилно или не,но знам че футбола ни е в адска криза.Съдии,комисии,плащания за картони,пари от УЕФА,бла,бла,бла батака е голям.Сега Цонко лягал на Левски-добре де колкото и да сме зле не е ли нормално Левски да победи Калиакра-та те загубиха от бат Венцеслав,от Локото,абе колкото и да са слаби щяхме да им вкараме един гол.
Ако Левски и ЦСКА се обединят в това начинание ще стане лошо за Боби,но може би те не искат,защото и те са в казана с меда.Коняра от Микре диктува модата от как Боби е президент,да му се чуди човек защо?И твоето време ще дойде къщичке,а .Шамара идва първия ще е на 26.03.2011г.,тогава немския манекен на следващия ден ще си тръгне.
Ще дойде нов и така и така.
Трябва силен човек силна кандидатура аз я виждам само в лицето на Васил Божков.

Абсолютно си прав,но дали Божков иска да се занимава с това?Аз съм и за групата да е от 10 отбора. Тогава и продаденита мачове ще спрат или поне няма да са толкова много.Да не говорим за вдигането на нивото на футбола,което ще е повече от сигурно.

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 20 мар 2011 10:03

х Като идея добра, но кой се надява да има ефект? Или това е поредната медийна акция, много шум за нищо (освен загубата на Калиакра, в мач който така и нямаше да спечелят, на останалите нищо не им коства да започват с по 1-5-10 минути по-късно за да отбият номера)?

И аз искам шампионат, в който.. айде да не е Всеки може да бие всеки, ама да има 5-6 отбора, всеки от които може да издъни останалите по всяко време, конкуренция, еднакви съдийски критерий, но.. говорим си за това от години, протестира се от години (отбори, президенти на клубове и агитки), чакаме от години... и нищо. Школите все мизерни, по терените чужденците са предимно ловци на добри заплати и няма кръг без някаква разправия за съдийси изцепки, толериране на отбори, двоен аршин на ръководните институции...

Успех в начинанието на тия, които протестират (ако това е реален, а не формален протест), но според мен лично ще е приятна, но и много много голяма изненада ако се промени нещо.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 20 мар 2011 10:09

Neron написа:
helemong написа:Вярно е трябва да се променят в БФС.Не може вечно да помагат на Левски и ЦСКА.Двата тоталитарни отбора създадени да печелят титли трябва най-накрая да разберат,че комунизма си отиде и те не са абонирани за титлите.

Не виждам кой знае колко да са подкрепяни Левски и ЦСКА при положение че едни оранжеви са 8 точки пред втория и раздават лакти мутри и какво ли още не на поразия без последствия.Точно сега е момента всичко да скочи срещу Литекс а не срещу Левски и ЦСКА.

Вие сте като сиамски близнаци, Левски и Цска, и сте най голямото зло за бг футбола
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 10:09

zlatan написа:незнам дали това което прави Цонко е правилно или не,но знам че футбола ни е в адска криза.Съдии,комисии,плащания за картони,пари от УЕФА,бла,бла,бла батака е голям.Сега Цонко лягал на Левски-добре де колкото и да сме зле не е ли нормално Левски да победи Калиакра-та те загубиха от бат Венцеслав,от Локото,абе колкото и да са слаби щяхме да им вкараме един гол.
Ако Левски и ЦСКА се обединят в това начинание ще стане лошо за Боби,но може би те не искат,защото и те са в казана с меда.Коняра от Микре диктува модата от как Боби е президент,да му се чуди човек защо?И твоето време ще дойде къщичке,а .Шамара идва първия ще е на 26.03.2011г.,тогава немския манекен на следващия ден ще си тръгне.
Ще дойде нов и така и така.
Трябва силен човек силна кандидатура аз я виждам само в лицето на Васил Божков.

абе айде бе..те Славия всеки кръг пискат от съдиите ,вчера го слушам Венци, че не подкрепя протеста!Ебати умрелия протест!Сливен, Академик, Пирин, Видима, Калиакра!Е кво стана Пирин ми излиза 10 мин... и кво те дори не ги дават по телевизията...Видима и Академик си излезнаха както си трабва и си играха и си взеха точките и настигат Калиакра!А каликра вчера загуби служебно!Ебати обидинения протест!После тоя протест само в един ден ли се иразява или ще продължи?И как ще продължи?С не явяването на всеки мач 10 мин по-късно?Другата седмица, ще има ли отбор който няма да иска да излезне за мача?Видима ли ще са, Сливен ли ще е Академик ли ще са?Аз обаче мислич,че никой няма да направи нищо.всички ще си излезнат като по -старому и ще си играят футбол!Протес..бабинити ти трънки!И да ти кажа човек, мач с мач не си прилича!Ако съдиме ей така Левски уж е с 1 класа на повечето отбори в А група е по -тая логика дай да не си играем мача...Славия са били...е нали Славия са били нечестно какво са били тогава?Просто Калиакра са се точат другия кръг играят..тия където уж ги подкрепят и те ще играят , защото не искат да изпаднат!Е какъв е тоя протест тогава от 1 мач?Така ако си мислят,че ще трогнат някой или ще свалят Боби ще имат да вземат!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 10:10

zlatan написа:срещу литекс ли да разиграва цирка.

еми да.другата седмица Литекс играят с Академик..нали ще продължат протестите..защо Академик да не направи и те като Калиакра да не излезнат за мача!Литекс в момента е фактор в първенстото, защо да не го прави срещу Литекс!?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2011 10:16

изпий си кафето и влез наново да дискутираме,моля те.Пишеш ги едни и честно не мога да те разбера какво пишеш.Или подкрепяш или не.Пуканке умен човек си разшфровай ми какво казваш-наистина нищо не разбрах.
LEVSKI_FOREVER

sandio
Контакти:

Мнениеот sandio » 20 мар 2011 10:17

Как пък точно реши, че ЦСКА и Локо (което и да е Локо - не си уточнил) са подпирани?! :shock:

Ако подкрепим протеста, нека да е по някакъв начин, който няма да ни рискува вземането на точки днес. Ако излизането с 10 минути по-късно няма да даде такъв негативен ефект, тогава е приемлив знак на протест - вчера и Пирин направиха същото срещу Славия, така че не би трябвало да е пробелем. На пръв поглед изглежда, че Цонко е полегнал на Левски, но е факт, че не само Калиакра имат някакви претенции, а повечето отбори в А група. Дано само през паузата всички тези желания за протест да не утихнат - би било нелепо.

За подпиране говоря като цяло,а не за този сесон ,защото и нас доста пъти ни резнаха,но е факт ,че на силните се удря по едно рамо,за мен е добре,но се губи смисъла.
Ако ще има бойкот трябва да е докрай и от всички.
Перуката е бита карта,а мнението за Черепа като президент донякъде ми допада,но с тоя комаржийски бизнес си мисля ,че той и сега е в ла*ната

Върни се в “Футбол - България”