[/quote]
напротив ти явно не си ми чел всичките мнения!Разбира се,че пискам, защото ей така се дадоха 3 точки на Левски!И също така съм сигурен,че повече няма да има протести от другата седмица!Това е единствения път в който ще има протес и видите ли Левски пак са там!Ако бяха друг отбор щях да го подкрепя но така не!Това си е лично мое мнение!БФС ни управляват от 3-4 години вече.от първия ден до сега постоянно правят грешки?Защо точно сега ми се прави бойкот?Къде бяхме другите 3-4 години?и какъв е тоя бойкот?Видите ли висчки са с мене , ама само аз няма да излезне а другите си играят за тях си!А калиакра пада -ебати балъците!Да не говорим,че протеста свършва точно днеска!Ако и другата седмица не излезнат ще си върна думите и ще се извиния, но надали ще го направят нали?Така че както виждаш съм искренн![/quote]
Добре в такъв случай аз съм в грешка и извинявай....евала поне, че си го казваш правото. Такива хора уважавам и сега аз уважавам мнението ти и позицията дори частично се съгласявам така поставена, това е друго нещо.
Реферът Ивайло Стоянов!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Реферът Ивайло Стоянов!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
-
santi_santi
- Контакти:
Проблемът не е дали ще изкара мача или няма това беше само повод да се покаже на Боби и сие че дните са им преброени и то не от големите клубове а точно от тези които ги избират малките и задайте си въпроса защо подкрепят бойкота ако Цонко не беше прав?
И аз мисля,че времето на перуката изтича.Просто цялото БФС са си едни некадърници.Нямаме национален отбор,нямаме детски школи,нямаме мъжки футбол,нямаме си НИЩО.
Имаме по едни 8 мача на кръг,които трябва да разберем как са наредени и евентуално да сложим и ние по некой лев.
Бойкот трябва да има,но не само от Цонко,защото това неговото прилича повече на евтин пиар.Ако и другият кръг Цонко продължи с бойкота,бъде подкрепен и от други отборчета нещата могат и да заприличат на нещо сериозно,а не като днес-ЦИРК.
Имаме по едни 8 мача на кръг,които трябва да разберем как са наредени и евентуално да сложим и ние по некой лев.
Бойкот трябва да има,но не само от Цонко,защото това неговото прилича повече на евтин пиар.Ако и другият кръг Цонко продължи с бойкота,бъде подкрепен и от други отборчета нещата могат и да заприличат на нещо сериозно,а не като днес-ЦИРК.
-
blue_lagoon
POPCORN написа:Искам да попитам само едно.Ако утре Ивайло Стоянов се справи с мача, Цонко ще се извини ли, защото многократно през седмицата казваше ,че този рефер няма да се справи с мача и ще станат неприятни неща?Практически целият протес е заради тоя рефер...но утре ще има ли смелост да се извини, ако тоя рефер свири като хората и се справи с мача?Много лесно е да се говори преди да е станало нещо, кофтито е после, ако не се окажеш прав!Иначе въобще не ме вълну да си протестира колкото иска, но поне утре да излезне като мъж и да си признае,че е сгрешил!И практически, ако тоя рефер утре се справи добре протеста му е бил безмислен, защото всичко е заради него!
А ти като имаш толкова много телефони и все актуални,на Цонко нямаш ли го да го питаш? Много интересно обаче като го питаш пак ли ще обръщаш местата на буквите ,като в драсканиците си. Като нямаш потенциал да знаеш,питай някой с една две гънки на мозъка повече от теб,каква наказтелна отговорност носиш,за това че си публикувал нечий телефони в публичното пространство. Още повече с обвинения ,които би трябвало да докажеш! Ама от такива като теб,нищо свястно не остана в този форум!
- blue magic
- Контакти:
POPCORN написа:Искам да попитам само едно.Ако утре Ивайло Стоянов се справи с мача, Цонко ще се извини ли, защото многократно през седмицата казваше ,че този рефер няма да се справи с мача и ще станат неприятни неща?Практически целият протес е заради тоя рефер...
И практически, ако тоя рефер утре се справи добре протеста му е бил безмислен, защото всичко е заради него!
Мисля че не си схванал смисъла на целия протест. Идеята която е обединила малките клубове е абсолютно неадекватното управление на футболния съюз. Недоволен е не 1 клуб, а поне половината А група (или може би цялата, с изключение на Литекс). Съдийството е под всякаква критика, комисиите на БФС са странна симбиоза от некомпетентност и дебелоочие, ръководството на съюза стои пасивно към проблемите, които съсипват тази игра. Действията на Цонко Цонев са проява на смелост, а тази на останалите малки клубове - проява на съпричастност и готовност за подкрепа. Впрочем, неправилно те биват наричани "малки клубове". От вчера за мен те станаха много по големи от някои други...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Някой пак е прекалил с газа.
Въпреки това, аФторе, ако съдията ПАК се издъни, ще се извиниш ли на Цонко и на всички тук, където им вдигаш кръвното с "прекрасно" развитата си тема.
Бъди щастлив.
Въпреки това, аФторе, ако съдията ПАК се издъни, ще се извиниш ли на Цонко и на всички тук, където им вдигаш кръвното с "прекрасно" развитата си тема.
Бъди щастлив.
POPCORN написа:Искам да попитам само едно.Ако утре Ивайло Стоянов се справи с мача, Цонко ще се извини ли, защото многократно през седмицата казваше ,че този рефер няма да се справи с мача и ще станат неприятни неща?Практически целият протес е заради тоя рефер...но утре ще има ли смелост да се извини, ако тоя рефер свири като хората и се справи с мача?Много лесно е да се говори преди да е станало нещо, кофтито е после, ако не се окажеш прав!Иначе въобще не ме вълну да си протестира колкото иска, но поне утре да излезне като мъж и да си признае,че е сгрешил!И практически, ако тоя рефер утре се справи добре протеста му е бил безмислен, защото всичко е заради него!
И аз искам да попитам нещо.
Ако днес либийският лидер Муамар Кадафи не убие нито един човек чрез своите войски, не е ли задължително утре цялата международна общност да му се извини? А за въстаниците не ми се мисли - революцията им отива по дяволите, щот Кадафито се е справил и един ден никого не е убил!!!
Ако днес серийният изнасилвач Х.Х. си стои кротко в килията и като добро момче си изяде дневната дажба, не е ли напълно логично утре да му опростят останалите 10 години затвор и да го пуснат с потупване по рамото? Пък съдът, дето го е осъдил, може вкупом да иде в манастир да се кае 10 години за своята грешка....
Просто се чудя как не ви хрумват тези толкова важни и злободневни въпроси, защо не пускате теми за тях, кога ще създадете подписки и групи във фейсбук, за да възтържествува справедливостта най-сетне!
Да не пропускаме, освен изумителната логика на тези твърдения, също така и следните кондиционали: ако днес форумецът П. не напише глупост, значи той е интелигентен, ако ББ не се покаже по телевизията, значи медиите са обективни, ако Левски беше с ботуши, а Ботев с каска, очевидно днес щяхме Швейцария на Балканите. И така нататък.
Да живеят причинно-следствената връзка, подчинените изречения за условие и първата сигнална система!
Венсеремос!
Последна промяна от phd на 20 мар 2011 09:35, променено общо 1 път.
Мога да ви кажа, че го познавам и му вярвам.Това,че е направил една грешка неозначава, че е някъв продажник.Цонко такъв го изкара, че като чели след загубата от Славия те са изпуснали титлата.
Ако Ивайло Стоянов се справи с мача,това ще означава ,че е продажен!/Заради допуснати "грешки" в други мачове,когато иска-може/Следователно Цонко няма за какво да се извинява!Абе, не виждате ли ,че много от съдиите са продажни-защо не всички подкрепяте Цонко!?
- POPCORN
- Контакти:
blue_lagoon написа:POPCORN написа:Искам да попитам само едно.Ако утре Ивайло Стоянов се справи с мача, Цонко ще се извини ли, защото многократно през седмицата казваше ,че този рефер няма да се справи с мача и ще станат неприятни неща?Практически целият протес е заради тоя рефер...но утре ще има ли смелост да се извини, ако тоя рефер свири като хората и се справи с мача?Много лесно е да се говори преди да е станало нещо, кофтито е после, ако не се окажеш прав!Иначе въобще не ме вълну да си протестира колкото иска, но поне утре да излезне като мъж и да си признае,че е сгрешил!И практически, ако тоя рефер утре се справи добре протеста му е бил безмислен, защото всичко е заради него!
А ти като имаш толкова много телефони и все актуални,на Цонко нямаш ли го да го питаш? Много интересно обаче като го питаш пак ли ще обръщаш местата на буквите ,като в драсканиците си. Като нямаш потенциал да знаеш,питай някой с една две гънки на мозъка повече от теб,каква наказтелна отговорност носиш,за това че си публикувал нечий телефони в публичното пространство. Още повече с обвинения ,които би трябвало да докажеш! Ама от такива като теб,нищо свястно не остана в този форум!
Аз ли да ги доказвам бе?Аз няма какво да доказвам каквото и да е за футболен клуб Левски!Вие като имате много гънки сините фенове , защо след мача Левски- ЦСКа постоянно повтаряхте,че не може да сте паднали ,а сте продали мача?Затова реших да го направя това!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,