Манчестър Юнайтед - Болтън 1:0 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Болтън

Мнениеот enguerino » 19 мар 2011 20:42

Бербо вкара напук на дъвката
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 19 мар 2011 21:07

South_Tribune написа:Браво, но пак заслугата за гола е на друг играч 8-)

Заслугата е на целия отбор! Но за статистиката и за наша радост ще остане 20-ия гол на Бербатов!!! А и едва ли "пак заслугата" се отнася за всичките 20?!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 19 мар 2011 21:08

Бербо вкара заради дъвката.

Иначе който и да му дава головете той ще остане в историята ако спечели класацията за голмайстори тоя сезон, като счетем и 5-те гола.
И тва че ще има около 70 или дори повече голове след тоя сезон във ВЛ, практически означава че 2 сезона по 15 гола или 3 по 10 гола и влиза завинаги в архивите със 100, а той дори да играе слабо пак ще вкара такова количество голове, стила му на игра предполага че ще му е дълга кариерата също.

Статистиката го потвърждава, след като след спорните му 2 сезона (първия добър според мен) има 9 и 12 гола.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Този път съдията не успя да ни закопае!!!!

Мнениеот bekono » 19 мар 2011 21:33

Имам чувството, че когато съдиите не свирят за Манчестър, вие феновете само ревете от тях.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 мар 2011 22:17

Споко Челси ще ви го копне на четвъртфинала.
LEVSKI_FOREVER

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 19 мар 2011 23:03

vladitol написа:,,Отбора на съдиите" се оплаква от съдиите,до къде стигнахме :| :|

Тва идва от фен на Левски и Барцелона :lol: , която трябваше да загуби мача си преди малко ако не беше тотално ретардиралата Ла Лига.
Eдинтсвения им ШЛ който не трябваше да са на финала въобще.

Истината е че Челси - Ман Юнайтед решава носителя на ШЛ, Барселона откак Етоо се махна не става за чеп освен в смешно слабата лига, Реал не са готови още, Интер вече не са достатъчно добри за ШЛ.
Челси имат повечето съставки, а Юнайтед имат манталитет на победители.
Номера е тоя път да не играем срещу реферите.
Според мен реферите ще почнат да си свирят нормално след паузата, тия медийни периоди сме ги гледали колко години. Медията в Англия е голям влиятор на много неща.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JvwGT5yZje0&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 мар 2011 23:18

Kaто цяло не много силен мач за Юнайтед... За втори пореден мач ми прави впечатление, че Рууни играе повече като плеймейкър, играе за отбора ;) Видя се, обаче, че Бербатов трябва на Юнайтед! Влезе, раздвижи играта, головият му усет си каза думата и Манчестър взеха ценни 3 точки :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 мар 2011 23:20

CTAHKO написа:Да попитам феновете на МЮ,това първи гол ли му е като резерва или има и други вкарани :?:

Ами мисля, че преди 2 години вкара с глава на Болтън отново в заключителните минути и тогава пак влезе като резерва.... но не съм сигурен :oops: ;)

Потребителски аватар
liolio7
Контакти:

Мнениеот liolio7 » 19 мар 2011 23:25

Червеният картон си беше нарисуван! След като застрашава здравето на друг, дори и неумишлено(което се случва доста често, пример Шоукрос, който счупи крака на младока при единоборство, а не умишлено) трябва да се дава червен картон за да се намалят ситуациите на ужасните контузии.

От друга страна, Карагър също трябваше да получи червен, като дори в неговите действия имаше повече умисъл, но това вече е минало и начина да се оправи не е да се игнорира подобно положение в ползва на предишно ощетения отбор(в този случай Юнайтед и примерно да се даде жълт на Еванс в тази ситуация), а да се следват правилата, особено при положения, отнасящи се за здравето.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 19 мар 2011 23:27

Аз в тоя мач мисля с Болтън че игра целия мач а Тевез му асистира, просто тия Болтън редовно си играят добре срещу нас на ОТ и въпреки тва падат бати отбора.
Помня миналия сезон как ги бихме с 2-1 с голове на Оуен и Валенсия като пак играхме 15 минути за целия мач.

Като нищо може и да му е първия в лигата.

Върни се в “Манчестър Ю”