Манчестър Юнайтед - Болтън 1:0 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Болтън
Бербо вкара напук на дъвката
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
South_Tribune написа:Браво, но пак заслугата за гола е на друг играч
Заслугата е на целия отбор! Но за статистиката и за наша радост ще остане 20-ия гол на Бербатов!!! А и едва ли "пак заслугата" се отнася за всичките 20?!
Бербо вкара заради дъвката.
Иначе който и да му дава головете той ще остане в историята ако спечели класацията за голмайстори тоя сезон, като счетем и 5-те гола.
И тва че ще има около 70 или дори повече голове след тоя сезон във ВЛ, практически означава че 2 сезона по 15 гола или 3 по 10 гола и влиза завинаги в архивите със 100, а той дори да играе слабо пак ще вкара такова количество голове, стила му на игра предполага че ще му е дълга кариерата също.
Статистиката го потвърждава, след като след спорните му 2 сезона (първия добър според мен) има 9 и 12 гола.
Иначе който и да му дава головете той ще остане в историята ако спечели класацията за голмайстори тоя сезон, като счетем и 5-те гола.
И тва че ще има около 70 или дори повече голове след тоя сезон във ВЛ, практически означава че 2 сезона по 15 гола или 3 по 10 гола и влиза завинаги в архивите със 100, а той дори да играе слабо пак ще вкара такова количество голове, стила му на игра предполага че ще му е дълга кариерата също.
Статистиката го потвърждава, след като след спорните му 2 сезона (първия добър според мен) има 9 и 12 гола.
- bekono
- Контакти:
Re: Този път съдията не успя да ни закопае!!!!
Имам чувството, че когато съдиите не свирят за Манчестър, вие феновете само ревете от тях.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Споко Челси ще ви го копне на четвъртфинала.
LEVSKI_FOREVER
vladitol написа:,,Отбора на съдиите" се оплаква от съдиите,до къде стигнахме![]()
Тва идва от фен на Левски и Барцелона

Eдинтсвения им ШЛ който не трябваше да са на финала въобще.
Истината е че Челси - Ман Юнайтед решава носителя на ШЛ, Барселона откак Етоо се махна не става за чеп освен в смешно слабата лига, Реал не са готови още, Интер вече не са достатъчно добри за ШЛ.
Челси имат повечето съставки, а Юнайтед имат манталитет на победители.
Номера е тоя път да не играем срещу реферите.
Според мен реферите ще почнат да си свирят нормално след паузата, тия медийни периоди сме ги гледали колко години. Медията в Англия е голям влиятор на много неща.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JvwGT5yZje0&feature=player_embedded[/youtube]
Kaто цяло не много силен мач за Юнайтед... За втори пореден мач ми прави впечатление, че Рууни играе повече като плеймейкър, играе за отбора
Видя се, обаче, че Бербатов трябва на Юнайтед! Влезе, раздвижи играта, головият му усет си каза думата и Манчестър взеха ценни 3 точки 

CTAHKO написа:Да попитам феновете на МЮ,това първи гол ли му е като резерва или има и други вкарани
Ами мисля, че преди 2 години вкара с глава на Болтън отново в заключителните минути и тогава пак влезе като резерва.... но не съм сигурен

Червеният картон си беше нарисуван! След като застрашава здравето на друг, дори и неумишлено(което се случва доста често, пример Шоукрос, който счупи крака на младока при единоборство, а не умишлено) трябва да се дава червен картон за да се намалят ситуациите на ужасните контузии.
От друга страна, Карагър също трябваше да получи червен, като дори в неговите действия имаше повече умисъл, но това вече е минало и начина да се оправи не е да се игнорира подобно положение в ползва на предишно ощетения отбор(в този случай Юнайтед и примерно да се даде жълт на Еванс в тази ситуация), а да се следват правилата, особено при положения, отнасящи се за здравето.
От друга страна, Карагър също трябваше да получи червен, като дори в неговите действия имаше повече умисъл, но това вече е минало и начина да се оправи не е да се игнорира подобно положение в ползва на предишно ощетения отбор(в този случай Юнайтед и примерно да се даде жълт на Еванс в тази ситуация), а да се следват правилата, особено при положения, отнасящи се за здравето.
Аз в тоя мач мисля с Болтън че игра целия мач а Тевез му асистира, просто тия Болтън редовно си играят добре срещу нас на ОТ и въпреки тва падат бати отбора.
Помня миналия сезон как ги бихме с 2-1 с голове на Оуен и Валенсия като пак играхме 15 минути за целия мач.
Като нищо може и да му е първия в лигата.
Помня миналия сезон как ги бихме с 2-1 с голове на Оуен и Валенсия като пак играхме 15 минути за целия мач.
Като нищо може и да му е първия в лигата.