batekrasi написа:имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
Дембеле ще играе в следващия мач.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batekrasi написа:имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
Tommi написа:batekrasi написа:имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
batekrasi написа:Tommi написа:batekrasi написа:имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
ами нали официално мач нямаше ... как така изтече наказанието ? четох правилника на БФС , но там такъв казус няма
batekrasi написа:Tommi написа:batekrasi написа:имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
ами нали официално мач нямаше ... как така изтече наказанието ? четох правилника на БФС , но там такъв казус няма

PFC Litex написа:Нищо чудно БфС да назначат преиграване на мача
PFC Litex написа:Нищо чудно БфС да назначат преиграване на мача
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта