Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro65
Контакти:

Селският тарикат Цонко!!

Мнениеот joro65 » 19 мар 2011 20:15

Не се научиха ръководители,треньори,футболисти,собственици,журналисти ,че футбола е създаден за зрителите и народа.Правят се на интересни,гледат да се саморекламират,но не и да работят за доброто на тази игра у нас.И сега наш Цонко му скимнало,че е супер ощетен в един мач.Бегло гледах същия мач и не забелязах фрапиращо ощетяване на Калиакра.Имаше някоя друга грешка(има ги по цял свят,но не знам другаде някой да е бойкотирал мач),но бяха в ущърб и на двата отбора.Така,че не мога да си обясня лигавото и неадекватно поведение на този селски тирикат пред камерите .Ако това беше в една бяла държава,този индивид отиваше на доживотно наказание да не се занимава с футбол,отбора глобен с голяма сума(която ,ако не се плати до следващия мач-то мач няма да иам за Калиакра) и отнемане на точки.Сигурен съм ,че това няма как да стане с това ръководство,те просто за нищо не стават!!!!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Мач между Калиакра и Левски ще има, но приятелски

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 20:16

Тони Здравков обмисля да си подаде оставката като старши-треньор на Калиакра, също така намекна нещо, че с тази сценка се опитват да се прикрият някакви неща в Калиакра - интересно.
„Свалям шапка на всеки, който помага на спорта, в това число и Цонко Цонев. Но не мисля, че това е начинът. Предизборна година, може да се подготвя за кампания, това няма никакво основание във футболна насока.

Дам......., това го споделих преди час някъде, все пак наближават избори
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2011 20:16

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Трябва винаги да бием!

Там е проблема в момента не съм убеден

Т.е,според теб,трябва винаги да падаме.Правилно ли разбрах?Или,викаш,чат-пат-за здраве.

Еми ако това трябв аза да се махнат двама вегенерати от отбора май да[/quote]
Еми от тук нататък си купувай билети за сектор Г,вдигай лозунгите и тва е!Жалко,че мача с ЦСКА мина-щяхте да си "паснете" идеално.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 19 мар 2011 20:17

имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Мнениеот Blue Mind » 19 мар 2011 20:17

Абе едвали Ясен е повлиял толкова много ,момчетата са били път до каварка за мач от 19 кръг ,а в последния момент са разбрали ,че ще играят контрола която няма значение... Не управдавам Ясен за нищо ,но и ние да сме и на нас няма да ни се играе ;)
Изображение
Изображение
Изображение

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 19 мар 2011 20:17

Лично мнение: СЪДИЯТА ОПОРОЧИ МАЧА!
претенции на домакините:
1. 7-ма мин Несъществуваща засада
2. 12-та мин груб фаул в атака без жълт картон
3. 26-та мин неотсъдена дузпа
4. 38-ма мин нарушение за 2-ри жълт картон и следователно червен за състава на гостите
5. Гола на Иса трябва да се отмени защото уговорката беше да вкара с крак а той отбеляза с глава

претенции на гостите:
100% тенденциозно съдийство
2 неотсъдени дузпи
няколко несъществуващи засади
с отсъждането си съдията повлия върху резултата

Гостите излизат с декларация, че ще бойкотират следващия мач ако не се спрат правата на главния рефер!

УЖАС, все пак сме в БГ - алчноста е достигнала колосални размери, на никой от БФС не му дреме какво се случва на терена - единственото важно е да има превод по сметката след края на мача!!!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 19 мар 2011 20:18

добре, че не играха, защото тези смешници - Ясен и Ганзо отново не бяха в час. ще затрият отбора. пълна липса на тактика и визия за футбол. вън Ясен от Левски! Гонзо - вице почетен президент. вън тези некадърници от управлението на Левски!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 20:20

batekrasi написа:имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори

Това, че мач не е имало няма нищо общо с наказанието на Дембеле.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 мар 2011 20:20

PFC Litex написа:Тони Здравков обмисля да си подаде оставката като старши-треньор на Калиакра, също така намекна нещо, че с тази сценка се опитват да се прикрият някакви неща в Калиакра - интересно.

Ами, и аз бих си подал оставката, когато президентът на отбора започне да ми се меси в работата. Любо Пенев подаде оставка в ЦСКА, защото не искаше шефовете да му се месят. (Всъщност те първо не му я приеха, но после го уволниха и сложиха Андоне.) Цонко сам си каза, че разбира от концерти, а не от футбол. Тогава защо си вре носа, където не му е работа?!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 19 мар 2011 20:22

Евала бе Цонко!Все така да мислиш за Левски и "другите малки отбори".Дано по-скоро се озовете в Б група,защото вашето място не в А група.100% е ясно,че Цонко цели нещо много по-различно от това,за което говореше днес.

Калиакра 0:0 Пирин
Калиакра 4:0 Черно море
Калиакра 0:1 Академик (София)
Монтана 3:2 Калиакра
и други.

Най-големите приятели на Цонко участват в най-странните мачове от това първенство

Върни се в “Архив”