Бунт нa клубовете срещу БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sole
Контакти:

Re: Бунт нa клубовете срещу БФС

Мнениеот Sole » 19 мар 2011 18:55

БФС е вътре с двата крака за тотаджийския мач с Естония.След разследването се очаква ФИФА здраво да одруса БФС и нац.отбор :!:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 мар 2011 18:56

POPCORN написа:
LUDAKIS написа:
POPCORN написа:Много ми е интересно другият кръг кой, ще протестира!Левск ииграят с Видима , а Литекс срещу Академик?Дали Академ ще протестира срещу Литекс и ще им даде три точки както Калиакра на Левски?Или може би сега са наред Видима да протестират!Много ще ми е интересно това!

май нещо завистта те дави а ?

не нали всеки кръг някой от сега нататъка ще протестира!Искам да видя кой ще протестира другият кръг!Нали правят протести!Дали пак ще е Левски или тоя път ще дадът 3 точки на Литекс!

да споко си просто гледам за протеста се правят теми само от теб и от делукс ... и двамата сте силно заинтересувани от това ...
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 18:59

да споко си просто гледам за протеста се правят теми само от теб и от делукс ... и двамата сте силно заинтересувани от това ...

еми от какво искаш да сме зайнтересувани при положение,че това е най-дискутираната тема тая седмица?Не виждам какво имаш предвит..някакви глупости пишеш явно нямаш какво да кажеш и затова?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 мар 2011 19:01

POPCORN написа:

еми от какво искаш да сме зайнтересувани при положение,че това е най-дискутираната тема тая седмица?Не виждам какво имаш предвит..някакви глупости пишеш явно нямаш какво да кажеш и затова?

имам, но ще го изразя след като преминат нещата
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 19:02

LUDAKIS написа:
POPCORN написа:

имам, но ще го изразя след като преминат нещата

еми като имаш го кажи, а не ми се заяждаш.пак ви казвам вие някакви луди ли сте какви сте..аз си казвам мнението, това че не ви харесва не е мой проблем.човек трявба да уважава мнението на другия каквото и да е!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 19 мар 2011 19:02

От няколко дни във Фейсбук обсъждаме НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ НА ФЕНОВЕТЕ! Само заедно можем да спасим играта от този рак - БФС и неговите разсейки - комисиите!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 мар 2011 19:07

Ганчев пълни джобовете на курвенското БФС и така всяка година Литекс ще е шампион! Според мен всички отбори (освен Литекс) трябва да направят това което направи днес Калиакра!

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 19 мар 2011 19:10

Относно алтернативите...ЗАЩО трябва БФС да има един безмандатен президент? Каква е тази авторитарна диктатура? Президент на БФС трябва да се избира периодично и да има кратки мандати от 2-3 години! Важно е президентите да нямат директна връзка с комисиите!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 19 мар 2011 19:15

POPY изпий си хапчетата и хапвай повече протеин, че съвсем ти се изпили мозъка.
Отново с късогледството си изпускаш важните неща. Време е за кардинални промени във футбола ни.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 19 мар 2011 19:30

Досега всички си мълчаха (визирам феновете на грандовете и ръководствата им) и се нападаха помежду си. Изключвам Литекс-там нещата са други и се подпират взаимно с отиващото си ръководство на БФС...Винаги го отнасяха малките...Пирин, Берое(как ни изхвърлиха преди 3г)...Обаче дъното според мен е стигнато...И следва господата Михайлов и цялата дружинка на четвъртите в света да ни освободи от присъствието си. Оставка и толкова . И да я искаме всички...Видяхте ли днес как играха момчетата на Видима. Футболът е жив все още и има малък шанс за спасение....НО БЕЗ БОБИ И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО. НЕКА СИ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА българския футбол!!!!!!!
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Върни се в “Футбол - България”