Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 16:48
terata написа:POPCORN написа:Както вие бихте в Самоков Локо Пловдив ли ? Не мерси,не искаме да падаме толкова ниско като вас,но все пак нищо не зависи от Левски.Иначе ме кефите като си злобеете по наш адрес,показва колко сте комплексирани!
така ли ?А вие миналия кръг не злобеехте ли като щяхме да играем на Националния стадион а?Или много бързо забравяте?Свали си сините очила и тогава ми коментира някакви такива неща!И за твое пояснение не трявба да ме питаш нещо, за да ти отговоря, ясно ли е..Ти си като някаква латерна едно и също целият ден повтаряш както локо пд както локп пд!Не може ли да измислиш нещо друго или нещо не ти сече пипето
POPCORN що във всяко твое мнение намесваш и отбора на Левски? Да не си некой скрит фен бе брат
А за Цонко.. абе ква работа има да ми казва тоя кой ще свири на мача на ЦСКА с Черно море? Бати оптимиста е тоя металяга
Заради него сега ще тръгнат всевъзможни слухове за уговорки и тем подобни щуротии. Аз като левскар искам мача да се играе, па ако ще да падаме. Такива подарени победи не са необходими на никого.
намесвам го ,защото някой твой събратя са толкова пристрастени,че им пречи да мислят поне малко разумно и почват да говорят глупости!като им отъвра се правят на света вода ненапита, като паднат и после е продадохме мача купиха съдията и тн
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !