PFC Litex написа:Буковац *** мамата на Черноморец, иначе добре, че днес Цонко ще стачкува щото Левски няма гаранция дали ще бие.
Видима и ЦСКА разбиха Черноморец, а Левски с някаква клизма извади 1:0
е ние и Видима си купихме мача кво искаш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Буковац *** мамата на Черноморец, иначе добре, че днес Цонко ще стачкува щото Левски няма гаранция дали ще бие.
Видима и ЦСКА разбиха Черноморец, а Левски с някаква клизма извади 1:0
POPCORN написа:Цонев: Ако махнат сватбата във Варна, ще има мач в Каварна!
Какво иска да каже сега с това изречение?Сватбата?Аман вече
Tommi написа:POPCORN написа:Цонев: Ако махнат сватбата във Варна, ще има мач в Каварна!
Иска да каже Ивайло Стоянов
POPCORN написа:Цонев: Ако махнат сватбата във Варна, ще има мач в Каварна!
POPCORN написа:ебаси якото те и Калиакра няма да минат центъра днеска , ама ще биете с 3 на 0![]()
![]()
Tommi написа:POPCORN написа:ебаси якото те и Калиакра няма да минат центъра днеска , ама ще биете с 3 на 0![]()
![]()
Да и отново оставаме пред вас в класирането.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Безмислени спорове не ми се водят. Вземи прочети нормативната уредба, позаитересувай се за взетите решения, наредби, правилници от Община Каварна и тогава пак напиши нещо. Като гледам на този етап не си компетентен да водиш смислен диалог.PFC Litex написа:noo написа:Решенията се вземат от Президента на клуба
Кой е президента на ФК Калиакра?
Както вие бихте в Самоков Локо Пловдив ли ? Не мерси,не искаме да падаме толкова ниско като вас,но все пак нищо не зависи от Левски.Иначе ме кефите като си злобеете по наш адрес,показва колко сте комплексирани!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост