Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Дискусия относно човека Цонко!
добре каква е причината Цонко да е недоволен от съдията на мача им със СЛАВИЯ 0:1,не гледах този мач,но си мисля че СЛАВИЯ са били по-добри , в какво точно са претенцииите му ,бихте ли ме светнали или си вика против съдията само защото са паднали
,а май за да не гледаме как поляга на Левски които не могат да вкарат гол от началото на полусезона ,а и са без ГАРА жалка история 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Променете името на темата, аз не виждам дискусия за човека Цонко, а пак за световната конспирация.

POPCORN написа:delqnski47 написа:С тия служебни победи всяка година на левскарите много им завиждам
става им навик..мани другото ми как не стана с някой друг отобр бе ебаси..
ейййййййййй много яд... брех мама му стара ако имаше как да бях с власттана батков да Ви ги дам на ЦСКА тия 3т.. че и още 3т от нашия актив.. защо не разберете, че ако това наистина задейства вълна може да се промени нещо в тоя нашия пусти футбол дето всички го искаме, а той все по трудно се намира.. защо не с есетите, че ако стане нещо и наприемр клубоветенаправят урпавление излъчено с представител от всеки клуб и назначени комисии, външен одит и т.н. може би след 5 10 години ще говорим за 1/2 финал на ЦСКА в УЕФА или групи на ШЛ поне.. и че може да изакраме едно поколение което сега е на 11 -15 години да стане на 23 научени момчета.. как пък не погледнахте напред във времето..дайте шанс ако не стане.. 3т.. не разбрахте ли НИТО ЛЕВСКИ НИТО ЦСКА НЯМА ДА СЕ ВРЕДЯТ ЗА ПЪРВОТО МЯСТО и двата отбора са в УЕФА.... но ако това помогне да се преобърне това пусто БФС... ей богу това е поне лъч надежда ... може и да дойде някои по некадърни.. но шанса си е 50/50!
Та стига сте се опълчвали срещу човека... един се усмили нека го подкрепим не да се дразним на 3т отгоре и отдолу!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- POPCORN
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Така решил Цонко, така направил !
Няма какво да си кривите душите другите ...
Всичко направено преди, по време или след мач на Левски има чутовен отзвук !
Никой друг български Клуб не генерира толкова голям интерес ! ...![]()
Ето за това сега го прави Цонко ...
Чакай са Цонко решил така!Цоко има ли връзка с другите малки клубове?Какъв им се явява?Нали той оглавява протеста?Питането м ие ,защо другите клубове не протестират , при положение,че техния лидер го прави?Второ Пирин миналия кръг ги оещтиха сега не протестират тоя кръг, пък са в тоя протест?През седмицата махнаха 2 мача на Дока от Пирин никакав отзвук!Какво става са?Това протестр на калиакра ли е или прост на малките клбуве?Аз така ине разбрах?И как го подкрепят?Като му кажат в очите: Аз те подкрепям
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ще ми е много интересна реакцията на Цонко ако днес той провали мача и след 3 месеца му го върнат тъпкано като провалят някой от концертите в Каварна.
Последна промяна от 727150 на 19 мар 2011 14:07, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
macko_razbivach
- Контакти:
POPCORN написа:THE G.A.M.E написа:Така решил Цонко, така направил !
Второ Пирин миналия кръг ги оещтиха сега не протестират тоя кръг, пък са в тоя протест?През седмицата махнаха 2 мача на Дока от Пирин никакав отзвук!Какво става са?!
За мачовете на Дока трябва да протестират Левски и ЦСКА, Пирин имат претенции към съдията, не към футболистите на Литекс, че са лоши
Та на въпроса, вие защо не протестирате, че Дока ще играе срещу вас?
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
- POPCORN
- Контакти:
NIKSANA написа:POPCORN написа:delqnski47 написа:С тия служебни победи всяка година на левскарите много им завиждам
става им навик..мани другото ми как не стана с някой друг отобр бе ебаси..
ейййййййййй много яд... брех мама му стара ако имаше как да бях с власттана батков да Ви ги дам на ЦСКА тия 3т.. че и още 3т от нашия актив.. защо не разберете, че ако това наистина задейства вълна може да се промени нещо в тоя нашия пусти футбол дето всички го искаме, а той все по трудно се намира.. защо не с есетите, че ако стане нещо и наприемр клубоветенаправят урпавление излъчено с представител от всеки клуб и назначени комисии, външен одит и т.н. може би след 5 10 години ще говорим за 1/2 финал на ЦСКА в УЕФА или групи на ШЛ поне.. и че може да изакраме едно поколение което сега е на 11 -15 години да стане на 23 научени момчета.. как пък не погледнахте напред във времето..дайте шанс ако не стане.. 3т.. не разбрахте ли НИТО ЛЕВСКИ НИТО ЦСКА НЯМА ДА СЕ ВРЕДЯТ ЗА ПЪРВОТО МЯСТО и двата отбора са в УЕФА.... но ако това помогне да се преобърне това пусто БФС... ей богу това е поне лъч надежда ... може и да дойде някои по некадърни.. но шанса си е 50/50!
Та стига сте се опълчвали срещу човека... един се усмили нека го подкрепим не да се дразним на 3т отгоре и отдолу!
Аз искам просто мача да се играе!Не искам никакви точки мочки и темподбни !ЦСКА сам може да си спечели нужните точки за каквото и да било.Нямаме нужда някой да ни подарява някакви неща!Само че както миналата седмица пискахте ,че ние ще играем на националния стадион ,сега не виждам защо се цупите,че ние пискаме!Факт винаги такива работи стават с Левски..как става тоя номер незнам!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
macko_razbivach написа:POPCORN написа:THE G.A.M.E написа:Така решил Цонко, така направил !
Второ Пирин миналия кръг ги оещтиха сега не протестират тоя кръг, пък са в тоя протест?През седмицата махнаха 2 мача на Дока от Пирин никакав отзвук!Какво става са?!
За мачовете на Дока трябва да протестират Левски и ЦСКА, Пирин имат претенции към съдията, не към футболистите на Литекс, че са лоши
Та на въпроса, вие защо не протестирате, че Дока ще играе срещу вас?
Мен ми е все едно дали Дока ще играе или не!Аз вярвам в силите на отбора си!Пък и не е моя работа да казвам кой да играе и кой не!Не ме е страх от Дока, Гара мара и темподбни дфутболисти!Един футболист оътбор не прави!Незнам кой постоянно коментира Литекс!Това е отбора на Левски!Пирин нямат нищо общо?Пирин загубиха заради това не изгонаване на Дока!Те не са ощетени така ли?Пирин ако знаеш, се бори да оцелее
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
ShooterMan
- Контакти:
Евала му правя на човека,доказа,че е мъж(поне засега).Всички мишки в БГ футбола слугуват на Перуката надявайки се да им подхвърли някой огризан от Левски/ЦСКА/Литекс кокал и му лижат задника.Отдавна съм казал(макар,че моя клуб е част от олигархията в БФС),че това престъпно управление начело с Перуката и с кохорта от собственици на клубове води футбола като цяло към пълна катастрофа.Крайно време е щом големите клубове мислят само за задниците си по-бедните да изземат функциите им и да направят нещо.Нима 5-6 клуба са целия БГ футбол?Ами ако всички останали просто ОТКАЖАТ да играят мачове при това статукво?Какво ще прави тогава човека с изкувствената коса и кохортата му олигарси?Дано Цонко успее днес,ако го направи,ако направи някакъв панаир това ще предизвика революция във футбола,вълна от същите действия на останалите по-малки 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ЕВАЛА на Цонко БЕ! Единственият, който надигна главата срещу тия безумци!! Тука пак се търси под вола теле! ПАК конспирации! ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!! Трябва промяна! Неможе некадърници да управляват футбола ни!!!
YA GUNNERS YA