Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусия относно човека Цонко!
Значи ония дърводолеци от БФС викат ,че другите клубове ще плащат...но това няма никаква логика,така че това не е вярно.Иначе заставам зад Цонко,незнам миналия мач Ивайло Стоянов кои мач е ръководил,Цонко се ядосва защото са дали дерби на Стоянов.Довечер няма да има мач
- bigbonusprize
- Контакти:
Протестира сега, защото с мачовете на Левски, може да удари БФС, чрез ТВ неустойки. Но според БФС няма да ги удари, а ще удари всички клубове. Ако бойкотира мач с Берое, полза почти никаква. Иначе човека има принципи. Наказали са някой, на който той много е набрал. После са го върнали на работата и резултата е налице... На всичките ти други въпроси, само той може да отговори 
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
macko_razbivach
- Контакти:
Според мен мач ще има. Но е факт, че при мачовете му с ЦСКА и Левски би постигнал много по-голямо внимание отколкото ако не излезе срещу Локомотив или Видима. Не съм запознат със случая за съдията, но ако наистина е виновен за нещо, защо БФС му дават наряд...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
- POPCORN
- Контакти:
Deluxx написа:Значи ония дърводолеци от БФС викат ,че другите клубове ще плащат...но това няма никаква логика,така че това не е вярно.Иначе заставам зад Цонко,незнам миналия мач Ивайло Стоянов кои мач е ръководил,Цонко се ядосва защото са дали дерби на Стоянов.Довечер няма да има мач
Е дали дерби на Стоянов!Айде да си кажеме истината в очите сега!Това ли е първият мач в който ощетяват Калиакра?Защо не по-рано в сезона не го направи това?Защо точно сега срещу мач като Левски, като знае какви неща ще се говорят,че им ляга и някакви такива!И представи си ако тоя мач не се играе а другият кръг вече минало заминало нали няма протестия няма нищо!Каликра продължва да си джитка!Е тогава какво става питам аз?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
bigbonusprize написа:Протестира сега, защото с мачовете на Левски, може да удари БФС, чрез ТВ неустойки. Но според БФС няма да ги удари, а ще удари всички клубове. Ако бойкотира мач с Берое, полза почти никаква. Иначе човека има принципи. Наказали са някой, на който той много е набрал. После са го върнали на работата и резултата е налице... На всичките ти други въпроси, само той може да отговори
БФС няма да са назагуба според мене!Те са хитри хиени!Аз обаче не съм доволен,че заради тоя Цонко ,ЦСКА трявба да плаща неустойки!Значи ние като клуб не пискаме против съдията, а той писка!Това за мене не е редно!И пак казвам, ако продъжлат протестите до първенстото иди до иди!Ама ако си мисли,че с един мач ще трогне някой пък другите мачове играят, много се лъже!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Deluxx написа:Значи ония дърводолеци от БФС викат ,че другите клубове ще плащат...но това няма никаква логика,така че това не е вярно.Иначе заставам зад Цонко,незнам миналия мач Ивайло Стоянов кои мач е ръководил,Цонко се ядосва защото са дали дерби на Стоянов.Довечер няма да има мач
Е дали дерби на Стоянов!Айде да си кажеме истината в очите сега!Това ли е първият мач в който ощетяват Калиакра?Защо не по-рано в сезона не го направи това?Защо точно сега срещу мач като Левски, като знае какви неща ще се говорят,че им ляга и някакви такива!И представи си ако тоя мач не се играе а другият кръг вече минало заминало нали няма протестия няма нищо!Каликра продължва да си джитка!Е тогава какво става питам аз?
Popcorn аз немога да ти отговоря на това,ние можем само да гадеем.Цонко е фен на ЦСКА доколкото знам.Можеше да бойкотира мача с Локо СФ ... но незнам негова си работа.
Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
ЧЕта до сега дисциплинарният правилник и не виждам как ще стане без наказание за Калиакра освен ако не се прекрати поради червени картони..което означава, че ще загубят играчи за известно време.. но може да пусне някакви юноши, които да свършат работата:
Алтернативи:
В друг правилник а именно "НАРЕДБА
ЗА ПЪРВЕНСТВАТА И ТУРНИРИТЕ ПО ФУТБОЛ
В СИСТЕМАТА НА БФС ЗА СЕЗОНА 2009/2010 ГОДИНА " (не намерих за 2010/2011)
Общо взето има доста точки за прекратяване на срещи и спроед мен в доста от тях се припокриват до някъде... нещо много важно.. има точка, че ако не отговаря на никоя опуисана точка сами решават наказанието и ако решат да талкуват случилото се така Калиакра може много да го отнесе! Много ми е любопитно какво ще стане!
Член /28/ /1/ За демонстративно напускане на терена от група състезатели или целия отбор, довело до прекратяване на срещата, на напусналите състезатели се налагат наказания – ЛСП за 1 /една/ година, считано от датата на провинението и глоба в размер на 2500 лева на състезател.
/2/ При демонстративно напускане на терена по време на срещата от група състезатели или целия отбор, довело до прекратяване на срещата, отборът се изважда от групата, а ФК се глобява с 40 000 лева.
/3/ Когато демонстративното напускане на терена е по нареждане на президента на футболния клуб, се налага
14
и допълнителна лична глоба на същия в размер на
20 000 лева.
Член /29/ Служебно/и лице/а от ФК, което/ито стане/ат причина отделни състезатели или целият отбор да напусне терена, се наказва/т с парична глоба в размер на по 15 000 лева.
Алтернативи:
1.а/ При навлизане на публиката на
терена:
- спиране на играта, с последствие и прекратяване на срещата
наказание:
Лишаване от домакинство за 2 срещи 8000 лева
В друг правилник а именно "НАРЕДБА
ЗА ПЪРВЕНСТВАТА И ТУРНИРИТЕ ПО ФУТБОЛ
В СИСТЕМАТА НА БФС ЗА СЕЗОНА 2009/2010 ГОДИНА " (не намерих за 2010/2011)
ЧЛЕН 21.
10. а) При неявяване на един отбор от "А", "Б" ФГ
и участници в турнир Купа "България" /финална
фаза/ длъжностните лица изчакват 30 минути, след
което оформят допълнителен доклад, който преда-
ват в съответния администриращ орган за вземане
на решение и санкциониране по Дисциплинарния
правилник на БФС.
ЧЛЕН 24. 1. Административни санкции за виновен мъжки
отбор в професионалния футбол и "В" АФГ
Когато даден отбор - мъже не се яви на терена по
неуважителни причини:
а) при първо неявяване - губи футболната среща
служебно с 0:3 и от актива му се отнемат 3 /три/
точки, като се налага на клуба имуществена санк-
ция, а именно:
в "А" група -1000 лева
в "Б" група -500 лева
в "В" група -300 лева
б) при второ неявяване - изважда се от състава на
съответната група.
Общо взето има доста точки за прекратяване на срещи и спроед мен в доста от тях се припокриват до някъде... нещо много важно.. има точка, че ако не отговаря на никоя опуисана точка сами решават наказанието и ако решат да талкуват случилото се така Калиакра може много да го отнесе! Много ми е любопитно какво ще стане!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
turbogena написа:Между другото ,ако няма мач наказанието на Гарата счита ли се?
мисля да
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Хубава тема. От сутринта гледам, че няма нови теми и мислех да пусна нещо такова ...
Браво на автора !
Ясно е, че днес голям футбол няма да гледаме по нашите терени, но пък циркове, както винаги няма да липсват.
Изцяло подкрепям Цонко Цонев и "малките клубове" в борбата им за справедливост !
От друга страна някак точно на Цонко не му отива да поведе такава борба ...
Той си е от управляващата партия ГЕРБ и малко или много всичко, което става в България е и по негова вина.
Ако днешното правителство на България искаше да извади мафията от футбола ни, беше необходимо да предприеме крути мерки и специални закони.
Само с един провален мач няма да стане работата !
А и много приказки изприказва Цонко, а ефект едва ли ще има.
Когато ще правиш нещо, трябва по-малко да приказваш и повече да действаш !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- POPCORN
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Хубава тема. От сутринта гледам, че няма нови теми и мислех да пусна нещо такова ...
Браво на автора !![]()
Ясно е, че днес голям футбол няма да гледаме по нашите терени, но пък циркове, както винаги няма да липсват.![]()
Изцяло подкрепям Цонко Цонев и "малките клубове" в борбата им за справедливост !
От друга страна някак точно на Цонко не му отива да поведе такава борба ...
Той си е от управляващата партия ГЕРБ и малко или много всичко, което става в България е и по негова вина.
Ако днешното правителство на България искаше да извади мафията от футбола ни, беше необходимо да предприеме крути мерки и специални закони.
Само с един провален мач няма да стане работата !
А и много приказки изприказва Цонко, а ефект едва ли ще има.
Когато ще правиш нещо, трябва по-малко да приказваш и повече да действаш !
точно това казвам, няма лошо да протестира!Няма значение дали е Левски, ЦСКА и тн!Ама не само тоя мач да протестира и от другата седмица по живо по старо!Защото на 100% съм сигурен,че така ще стане!И ако стане така хората, много ще се усъмнят в цялата работа!Пък и да ви кажа честно така като гледам БФС, накривил им шапката ,че днеска няма да има мач!Те постоянно си намират вратички да не са ущетените така че....
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !