vaskonti написа:За едно нещо съм напълно съгласен - няма правилен футбол, има печеливш такъв.
Ти как очакваш да играе Барса, когато всеки отбор излиза срещу тях с 10 защитника? Дори Арсенал, които по принцип играят най-атакуващият футбол в Англия изпадна в глуха защита. При това постави рекорд за цялата история на ШЛ - не отправи нито един удар по посока на вратата на Барса. Не в очертанията, а в тази посока. Извинявай, ама дори Левски имаха някакви удари когато играха с тях, сметай за какво става въпрос. При това положение реално ли е да очакваш Барса да успяват да играят с 3-4 паса и да стигнат до вратата? И какво мислиш ще стане ако Стоук Сити играе с Барса? Същото - 10 човека до 25-ия метър и атаки с по 30-40 паса на Барса.
Що се отнася до симулациите, те не са повече от средното за всеки отбор. Но, както обикновенно, внимание се обръща на силните на деня, не на Стоук сити.
барса имат едни от най-добрите играчи на света факт е... ти какво очакваш ? Някой да тръгне на тяхното хоро и да хукне да ги гони безтопка, а те да си играят пиян морков с него ли? Когато противника ти само си подава топката на центъра нормално е да се прибереш и да го изчакаш да свърши с разиграването или да реши да пробва някаква опасност да създаде... Всеки кръг, във всяко едно първенство има отбор който се е прибрал с 10 души на границата на наказателното поле... ама другия отбор не си подава на центъра през цялото време... Ако играеха по остро със стремеж с няколко паса да се осъществи удар и другия отбор щеше да е по изнесен... Всеки харесва както казах различни неща и аз не искам да критикувам някого... Само казвам, че не ми е интересно да гледам как някой си подава топката на пряко по цял мач .... 1000 ди пъти предпочитам мач пълен с грешни пасове и динамака тип единия вратар рита на пред, блъс тряс, някой центрира, удар - спасява и обратното отколкото такива пасове... Просто харесвам динамичен футбол с много силни удари, далечни удари, центрирания, единобоства и тн...
Що се отнася какво очаквам... най малкото очаквам нито веднъж играч на барса да не елиминира съперник... най-малкото защото ще цуне земята още при опита да го направи. И не го казавм от злоба или от нещо подобно, а просто защото ме дразни изключително много леките падания и симулации който правят 1/2 играчи на барса.. а в такъв мач срещу такъв отбор всичките симулации ще им излязат през задника ... а стоук няма ад се мъчат да си подават топката ами просто ще хвърлят тъчове от центъра в полето

LaRgO написа:Английските отбори колкото спираха Роналдо, толкова ще спират и Меси !
роналдо беше доста по здрав... а пък и той търси топката на максимална скорост със силно повеждане и етк...
меси държи топката близо до крака си ... опитва се да минава между играчите с финтове, а хич не го виждам как ще мине през някой без да отнесе шут в кокалчетата...