Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Мнениеот Highlander » 18 мар 2011 22:42

PFC Litex уж съжаляваш, че наказанието е намалено, но нещо не личи особенно... Всъщност си доста доволен, защото ако беше обратното нямаше да пишеш 10 страници оправдания за днешното решение и да вадиш някогошни грешни решения на ДК. Твоята желязна логика е.....понеже някога в тоя, тоя и тоя мач закона е погазан и Х футболист не е наказан по правилник, то това нещо трябва да продължава и занапред :lol: Не сме спазвали закона преди, е защо да го правим сега.... Истината , която перфектно знаеш е, че най-големият симулант в БГ първенството Дока е безценен за измисления ви отбор и щяхте да страдате мноого без него, но явно чичо гриша се е погрижил за всичко. Всички 20-30 фена на Литекс в България можете да си легнете спокойно :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БФС промени наказанието на Дока!

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2011 22:43

Dani Kiki написа:Това, че си модератор, не ти дава право да бъдеш арогантен. На всички писна от ловешката наглост!

Как реши, че съм модератор?
Радвам се, че ме изгониха, тъй като не бях съгласен с някой решения, а въпросния YODA прочети отново мнението му, както и повечето по адрес на Литекс, то бива злоба, но устата му вече пяна тече.

Highlander къде видя оправдание, в темата поддържам тезата, че това намаляване на наказанието не с нищо по-различно от другите наказания които са намалявани или щом става дума за Литекс, вече има специални отношения?

След като отборът ни е бил измислен, какво толкова има да го коментирате?
Какво значи измислен отбор?
Изображение

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 18 мар 2011 22:51

Ако беше само днешното решение едва ли щеше да има подобна дискусия! Знаеш, че съдията повлия на не един и два мача, когато играеше Литекс и все във ваша полза. Това ако не е тенденция...не знам ко е :roll: Между другото и аз съм доволен, че намалиха наказанието, защото ако победим победата ще е по-сладка.
[offtopic]Надявам се грешките да бъдат сведени до минимум и да започне да се спазва закона в тая държава. Не съм се радвал никога на подарени точки и подпирания на Левски.[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2011 22:59

Съдията НЙ е наказан за грешки и в двете посоки, защо никъде не видях дискусии за положенията от мача в които сме ощетени?
Изображение

Lovech_1876
Контакти:

Мнениеот Lovech_1876 » 18 мар 2011 23:06

Всички се правите на големите моралисти,но на всички Ви е ясно,че навеждането на главата на Дока към тази на Костадинов е всичко друго,но не и удар. В правилника са посочени две точки - едната е специално за удар с глава ,а другата е за удар в главата на противника,а кажете сега коя да гледаме?? Сега всички шопи са ми ясни "Ооо ,удар в главата 4 мача,10 мача,15 мача,8700 лв глоба",а всички виждат,че става въпрос за невинно посягане с глава,разбирам да го е изтресъл,ама това вашето на нищо не прилича.
Като го наказаха 4 мача,Гришата го бил наредил,за да замаже очите на хората,като му намалиха наказанието,Гришата им дал зелено,за да го направят,смешни сте! И с Дока,и без Дока, пак ще ядете на Папа шнура.
И ето най-пресен пример за тези,които казват,че аджеба в Европа за това Дока щял да получи директен червен картон,5 мача наказание,2 години условно и 100 000 евро глоба. http://www.youtube.com/watch?v=mW1K3eUPBNw За това нещо Де Роси получава 3 мача наказание,а по време на двубоя не е санкциониран нито с жълт,нито с червен картон,а напротив - Срна получи жълт за протест.Както виждате тоя направо му изкриви мандибулата и Срна си е доста разярен и протестира като луд,защото наистина го намериха един лакът в зъбите ,а Костадинов полежа малко,стана и си доигра мача като първия пич,откровена симулация!

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 18 мар 2011 23:24

Да не би случайно в България да са ограничили свободата на словото,че триете неудобните коментари?Или Гришата ви плаща за това?

Reckless

Мнениеот Reckless » 18 мар 2011 23:38

Ама кога ядохтИ кИфтетата нИ рИвахтИ !
Извинете, аз живея в 16-ти апартамент и много се радвам, че сте недоволни ! Когато сте най-добре, все така да сте !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 мар 2011 23:40

Lovech_1876 написа:Всички се правите на големите моралисти,но на всички Ви е ясно,че навеждането на главата на Дока към тази на Костадинов е всичко друго,но не и удар. В правилника са посочени две точки - едната е специално за удар с глава ,а другата е за удар в главата на противника,а кажете сега коя да гледаме?? Сега всички шопи са ми ясни "Ооо ,удар в главата 4 мача,10 мача,15 мача,8700 лв глоба",а всички виждат,че става въпрос за невинно посягане с глава,разбирам да го е изтресъл,ама това вашето на нищо не прилича.

Вие обаче верно сте оперирани от чувство за срам ... Абе таранколю, как не се намери някой да каже " не искаме такава подкрепа" , " Дихоновците и сие срамят Ловеч и ни излагат пред цялата футболна общественост" - нещо от сорта така ? Не било имало удар, а какво беше - опит за целувка, нервен тик или може би изкривяване на врата ? Просто е смешно да твърдиш обратното на това, което видяха всички непредубедени зрители ;)
В момента по нищо не се различавате от Левски и ЦСКА, които постоянно са свикнали да бъдат подпирани, но вие имате по-голямо съдийско лоби дори и от тях в момента ... Жалко и срамно е да казвате на черното бяло, за съжаление на есен всичко ще ви се върне с гръм и трясък ;)
Изображение

Lovech_1876
Контакти:

Мнениеот Lovech_1876 » 19 мар 2011 00:17

Абе,айде не се излагай,какъв удар е това,че само си наведе главата? И нали го наказаха,какво повече искате?А?Нали го наказаха ,2 мача пропуска или са ти малко?Ако с ръка на сърцето ми кажеш,че за тази ситуация заслужава 4 мача наказание,не знам... та това са кажи речи 1/3 от полусезона.
Не знам какво повече да кажа... щом продължаваш да упорстваш,явно си яко заслепен,ама то омразата е най-силна,така че...
Ами нека се пука,поне ще е там където Вие няма да стъпите (сигурно защото нас ни подпират,а вас ви режат,заради това ще е),затваряйте си очите,ставайте кръводарители още в първите кръгове на фона на афишираните евроамбиции,бягайте от трагичната си действителност затваряйки си очите от собствените проблеми и мразете селянитИ,които са купили всичко къде що има да се купува в българския футбол.Всички са слаби и падат,защото селяните са купили първенството,евалата бате. 8-)
Т'ва са нещата.

пп. и не ми отговори,Де Роси 3 мача за лакът в зъбите,а ти искаш 4 за този 'зверски удар' на Дока?! Несериозно е това.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 мар 2011 00:35

Когато ние сме имали полуфинал, вие в Ловеч познавали ли сте топката кръгла ли е, квадратна ли е :lol: :lol: :lol: Това че в момента не играем в евротурнирите е така, но няма да е завинаги, докато вие без Гришката сте загубени мой човек ;)
Освен това, ти първо казваш че нямало удар, после ама за 4 мача ли било - нещо сам си противоречиш драги :mrgreen: Щото другите отбори може да са всякакви, ама поне не са отпадали от молдовски отбор и не са профуквали аванс от 3 гола, тва ако не е евроидиотизъм, здраве му кажи. Просто така става с купените титли, после всичко се връща 8-)
Селянин или по-скоро селяндур, е състояние на духа, а не географско местоположение, селяндури са почти всичките шефове на БГ отбори, обаче Трифончо и Дихона бият дори и бай Ганя ;) Така че аз против град Ловеч нямам нищо против, просто смятам, че не ви е нужна толкова голяма съдийска подкрепа, защото имате много силни играчи и ме дразни това, че казвате на черното бяло, това е :P
Изображение

Върни се в “Литекс”