Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zizilot

Re: Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Мнениеот zizilot » 18 мар 2011 17:56

florentin_petre написа:Ицо Йовов: Всичко в България е объркано, дано победи футболът
И аз това казвам дано, и стига сме се дракали за простотии докато други си пълнят гушите, че и шефчета в УЕФА им се е прищяло да стават, собствената си кочина немогат да оправят че чак ръководители в УЕФА......аман от безхаберници

е един червен да ме изкефи с изказването си евала брат това е самата истина.

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 18 мар 2011 17:56

В темата в Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
бях пикал това

"Ако накажат Дока за четири мача.
Значи Левски ги е страх особено много от Дока.
Ако го накажат за два мача сигурно мача ще е победа за Левски за купата"

Честита Победа за Левски за купата още от сега :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 мар 2011 17:56

Нашият шеф е в пъти по-умен от дихоновци, поповци, стоиловци взети заедно, това че е гаден мафиот и си гледа своя интерес само, без да му пука е отделен въпрос ;) И не виждам какво изменяш въпроса с познатия комунистически аргумент "Ами вие що биете негрите ? " ;)
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 мар 2011 17:58

8-)

Ако Левски и ЦСКА искат да стават шампиони да бият Литекс и с Дока !
Удар имаше. Не беше силен, но заслужаваше червен картон.
Все пак смятам, че 2 мача е по-справедливо наказание, защото наистина ударът не беше кой знае какъв.
Така или иначе тази загуба от Литекс изхвърли Пирин в "Б" група ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 мар 2011 18:05

стига с тоя ДОКА бе ,налейте си по една бира и отворете си едно русенско варено като мен и си гледайте кефа
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 18 мар 2011 18:06

shotgun blues написа:стига с тоя ДОКА бе ,налейте си по една бира и отворете си едно русенско варено като мен и си гледайте кефа

Споко пич, само да свърши работния ден и отварям домашарката... Е*ал съм ги и Дока и Бока Хуниорс :lol: !!! Жалка пародия на държава и съответно и на футбол !
Последна промяна от ultra_blue на 18 мар 2011 18:17, променено общо 1 път.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 мар 2011 18:07

nikita33 написа:
Viktor4o_Rs написа:Нашият шеф е в пъти по-умен от дихоновци, поповци, стоиловци взети заедно, това че е гаден мафиот и си гледа своя интерес само, без да му пука е отделен въпрос ;) И не виждам какво изменяш въпроса с познатия комунистически аргумент "Ами вие що биете негрите ? " ;)

Понеже пишеш тук мнение , че били прости и цървули.Как се прави бизнес от прости хора?само това ми обесни!!!!

И кой от тия без Гриша Ганчев струва пукната пара ? Да си ме видял да визирам него ? Нека не отваряме и темата за олигарсите и партийните куфарчета, щото в България , за разлика от нормалните държави, ако си богат съвсем не значи че си много умен ;)
Изображение

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 18 мар 2011 18:12

redpride написа:Когато има провинение трябва и наказание. Смятам, че е напълно реално Дока да не играе четири мача. Сего му намаляват санкцията, но защо, какви са обясненията? Ако беше направил подобно нещо в Евро турнирите щеше да бъде изгонен веднага и наказан доста сурово. Във България обаче чужденците имат повече права и успяват да се измъкнат. Просто БФС се кланя на определени отбори. Не виждам, за какво му е купена титла на Гришата, като септември пак ще го разкрият в Европа. Българския футбол се нуждае от честна игра, лоялна конкуренция за да върви нагоре. С боричкания на месна основа ще си останем в блатото.

+1 Много точно мнение.на есен ще им лъснат голите задници в Ловеч,пак ще ги бият като мъдо от самар :)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 18 мар 2011 18:13

Viktor4o_Rs написа:
nikita33 написа:
Viktor4o_Rs написа:Нашият шеф е в пъти по-умен от дихоновци, поповци, стоиловци взети заедно, това че е гаден мафиот и си гледа своя интерес само, без да му пука е отделен въпрос ;) И не виждам какво изменяш въпроса с познатия комунистически аргумент "Ами вие що биете негрите ? " ;)

Понеже пишеш тук мнение , че били прости и цървули.Как се прави бизнес от прости хора?само това ми обесни!!!!

И кой от тия без Гриша Ганчев струва пукната пара ? Да си ме видял да визирам него ? Нека не отваряме и темата за олигарсите и партийните куфарчета, щото в България , за разлика от нормалните държави, ако си богат съвсем не значи че си много умен ;)

Напълно съм съгласен с Виктор. Някой знае ли какъв е бил този Дихонов преди гришко да го приюти? Винаги, когато дава интервю се оплита в някакви неразбираеми обяснения и човек не може да му разбере нищо. Та, затова и питам, какъв пост е заемало това човече?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 18 мар 2011 18:14

супер страх на герена - дока ще ги наказва :lol:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Върни се в “Литекс”