Намалиха на два мача наказанието на Дока!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Намалиха на два мача наказанието на Дока!
ужассс.Гатузо го наказаха 3 мача мисля за хващане за гушата на помощника на Тотнъм ,а тук за удар намалят наказание вместо да го увеличат на поне 6 мача и 5000 лв..а качествата на Дока са безспорни...това е следствие може би, че преди време от бфс не наказаха достатъчно Дембеле за малтретиране на страничния рефер.сега компенсират и с Дока,после и с некой от ЦСКА,а накрая ще го отнесе некой от малък отбор 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
shotgun blues евала бре значи все е едно да дърпаш някой за ръката и да му друснеш една сръбска глава много умно размисляваш бравоела ме дръпни мен за ръката аз да ти ударя една глава и ще сме квит съгласен ли си.
преди ерата ганчев на стадиона имаше повече фенове от сега , но това е друга тема и голямото НАЙ е наше 2 година вие не се перчете с фенове че ви видяхме с локо сф че общо бяхте 1500 човека 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
- obi4am_pirin
- Контакти:
PFC Litex написа:bono написа: Но това КАЗВА половината ситуация, тук не е упомената КЪДЕ е удара, а в този член, който ДК използва, казва точно къде е удара - ГЛАВАТА на противника! А ти си пълен смях!
Когато бъдеш оборен обикновено се напада личността с обидни квалификации
В ситуацията има ли удар с глава?
Очевадно че има удар с глава!Само слепец не го вижда!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Дока ще играе и срещу ЦСКА, а червените фенове приемат нещата много по-нормално от сините.
Дано Пенев не пусне Дока срещу Левски за да се изгаври с тях
Покажи момента на удара де, не искам да тълкувам, просто дай да се види?
Дано Пенев не пусне Дока срещу Левски за да се изгаври с тях
obi4am_pirin написа:Очевадно че има удар с глава!Само слепец не го вижда!

- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Дока ще играе и срещу ЦСКА, а червените фенове приемат нещата много по-нормално от сините.
Дано Пенев не пусне Дока срещу Левски за да се изгаври с тяхobi4am_pirin написа:Очевадно че има удар с глава!Само слепец не го вижда!
"Дано Пенев не пусне Дока срещу Левски..."
Стиска ли му?Провинението на Дока било за мач и едно полувреме.Ще падна от смях!!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Тъпото е, че Литекс наистина има много добри футболисти, терен и школа, добър наставник и като цяло трансферите им са много добри
С други думи, не е нужна тази съдийска подкрепа, за да печелят трофеи, така стават само антипатични на почти всички останали . Не може в абсолютно всеки завързан техен мач да им се помага, те така и 50 поредни победи могат да направят. На всичкото отгоре ръководителите им са нагли и арогантни и напълно олицетворяват понятието "селски цървул" ( иначе нищо такова не визирам към нормалните хора от Ловеч).
Та това е, миналата година пак ги подпряха в няколко ключови мача, но като цяло те бяха най-малко слаби и заслужено станаха шампиони; тая година обаче се оляха определено ...

Та това е, миналата година пак ги подпряха в няколко ключови мача, но като цяло те бяха най-малко слаби и заслужено станаха шампиони; тая година обаче се оляха определено ...

- florentin_petre
- Контакти:
Ицо Йовов: Всичко в България е объркано, дано победи футболът
И аз това казвам дано, и стига сме се дракали за простотии докато други си пълнят гушите, че и шефчета в УЕФА им се е прищяло да стават, собствената си кочина немогат да оправят че чак ръководители в УЕФА......аман от безхаберници
И аз това казвам дано, и стига сме се дракали за простотии докато други си пълнят гушите, че и шефчета в УЕФА им се е прищяло да стават, собствената си кочина немогат да оправят че чак ръководители в УЕФА......аман от безхаберници
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
И аз съм на същото мнение Литекс нямат нужда от подкрепа с тази игра и с Дока и без него ще ни бият и нас и Цска това е жалкото в БГ че се правят тънки сметики които накрая излизат без кръчмар както на Левски-Цска и дано излезнат грешни сметките и Литекс да запищат две загуби за това ще стискам палци.
които си плащат на перуката и сие са си добре, даже пресаташето на перуката се държи като служител на хонорар в литекс, не за първи път си погазват собствените правилници и си позволяват да ги тълкуват едва ли не, че потърпевшия трябва да е минимум в кома ако не е убит за да наложат наказанието. смешно първенство! предрешено класиране! просто се чудя малките клубове защо участват в този цирк и подкрепиха перуката на конгреса под въздействието на дпс и по точно на камен костадинов, единственото което ми идва на ум е,че всички препират пари от оръжейни сделки, хазарт, проституция и фиктивен износ на стоки с покупко-продажбата на играчи, особенно на престарели чужденци и голобради техни сънародници със съмнителни качества. като краен резултат футболът сред подрастващите е под всякаква критика, смешен и жалък национален отбор, с треньор който на практика не следи първенството и мениджърски интереси редят състава,не че ако гледа има какво да избере от вътрешния шампионат, не случайно бербатов и стойчков обърнаха гръб на футбола у нас а млади таланти се отказват защото им искат пари за да играят!