Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ВЪПРЕКИ ГОЛА - Кокалче, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
Боли ме за Левски сега като ги гледам. Навиждам как ще вкарат гол. Пълна безпомощност в атака, немощ и разруха Като истински левскар ме боли за отбора и Батков изхвърли Кокала моля те!!!
Последна промяна от heskey-gb на 23 апр 2009 20:42, променено общо 1 път.
-
Re: Кокалче - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
туи gb Габрожо ли е бре
Като бихте Литекс в уговорения мач феновете помислите Левски за много силни 
Спокойно, днес ще биете по някакъв начин, но от това, което виждам .........................

Спокойно, днес ще биете по някакъв начин, но от това, което виждам .........................

gonzobastunvsamsun написа:туи gb Габрожо ли е бре
Не,стига шеги!Може да съм от ЦСКА,но казвам,че не трябва да се рита някой ,който е на земята.В смисъл разсроени и ядосани са сините фенове-на всички отбори се случва понякога!Което си е истина -истина си е -играят слабо.Но те се подиграваха на чуждото нещастие през лятото,аз не съм такъв.Когато някой страда,та било и левскар-нека си страда самостоятелно и никой да не му се подиграва толкова често.
Ами освен съдията сам да свири две дуЗпи, че и да ги бие, щото при нас, нали се сещате какво стана есента... Друг начин, аз поне не виждам.
не искам да се заяждам ама само да питам...хубаво ли ви е да се гаврят със отбора ви ? не е лошо и феновете на някой от 'грандовете' да разберат какво е да се ебават с любимия им отбор било то 1-2 мача...да не говорим за 10 години...
Браво до тука супер мач на Левски само така браво и на Кокала голям треньор.Браво,Браво. Голям срам е този мач нямам думи толкова слаби и безпомощни се едно играят с Реал Мадрид а не с Локо Мз.

- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Тия Левскари,ако не бяха шопски отбор,досега да са изпаднали сто пъти в Б група!!!Ама никой няма да го позволи!!!Толкова са зле,че неможе повече!Същото се отнася и за Цецка!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
и сега Велев ако не си подаде оставката, тотално ще ми падне в очите. трябваше да го направи това сам още след мача с Локо Сф., но той има 'доблеста' да каже, че ръководството щяло да реши...
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
трябева да се върне мъри стоилов иначе не става!!! 

актуални Футболни новини всеки ден = http://futbolportal.co.cc