Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2011 16:19

bono написа:
PFC Litex написа:Решенията на комисиите днес е като един съдия да изтърве мача от началото и да почне да прави компромиси по време на него.

Комисиите трябва да са твърди и да не правят компромиси на никой, защото направили се компромис на някой, искат не искат ще трябва да правят за всеки поне до края на сезона, което е ТЪПО, в противен случай сами си вкарват автогол.

Ето ако клекнат сега за съдията на мача Черно море - ЦСКА, то значи, че след този мач всеки един ще може да си сменя съдията на мача

Ще ми отговориш ли ЗАЩО РАЗСПРОСТРАНЯВАШ НЕВЯРНА И ЗАБЛУЖДАВАША информация по случая "Дембеле"?
Прочете ли правилника на БФС или искаш линк към него?

Аз имам правилника http://www.bfunion.bg/media/upload/11939.pdf къде е невярната информация?
Изображение

Stoyan1802
Контакти:

Мнениеот Stoyan1802 » 18 мар 2011 16:19

Явлението БГ футбол трябва да приключи,и на там отиват нещата.Все някой облужва нечии интереси и това е ясно.На мен лично ми писна от несправедливости.В частност този случай с цигането Ташкорейра ясно и точно си е написано в правилника.Удар в главата 4 мача и няма ама....А за едно подръпване на ръкавченце малоумниците искат 8 мача все едно е заколил страничния съдия.2 мача си беше напълно справедливо с оглед на правилника(от 2 до 8)А със сегашното решение излиза че Мъдурестия е направил опит за удар,но не е успял и по този начин казват че половин БГ е кьорава.БГ футбола е само нерви и лоши емоции чешене на езици и световни конспирации,отдавна това вече не е просто СПОРТНА ИГРА.Хора се лумпенизираха и отиват на мач само за да се напсуват(с оглед на играта в БГ нямат особен избор)За това футбола трябва да се закрие докато не се вземат радикални мерки,а парите да се пренасочат към по успешните спортове

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2011 16:21

danko_sot написа: После се насират в Европа, но това е друг въпрос.

Тази Европа здраво ви е влезнала в пръстчетата, щото видиш ли друг български отбор, който беше шампион и който участва по служебен път в ШЛ никога не е губил от Тампере, БАТЕ, Жилина и Дебрецен, да, в Европа всичко наистина лъсва.
Изображение

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 18 мар 2011 16:22

PFC Litex написа:
bono написа:
PFC Litex написа:Решенията на комисиите днес е като един съдия да изтърве мача от началото и да почне да прави компромиси по време на него.

Комисиите трябва да са твърди и да не правят компромиси на никой, защото направили се компромис на някой, искат не искат ще трябва да правят за всеки поне до края на сезона, което е ТЪПО, в противен случай сами си вкарват автогол.

Ето ако клекнат сега за съдията на мача Черно море - ЦСКА, то значи, че след този мач всеки един ще може да си сменя съдията на мача

Ще ми отговориш ли ЗАЩО РАЗСПРОСТРАНЯВАШ НЕВЯРНА И ЗАБЛУЖДАВАША информация по случая "Дембеле"?
Прочете ли правилника на БФС или искаш линк към него?

Аз имам правилника http://www.bfunion.bg/media/upload/11939.pdf къде е невярната информация?

Твърдеше, че Дембеле е наказан по ЧЛЕН 21, който гласи ОСЕМ МАЧА и нищо повече!
Само, че наказанието е същия член, който описва почти идентична ситуация и гласи ЕДИН или ПОВЕЧЕ мача!
В сегашния случай ИМА ЕДНО ТЪЛКУВАНЕ и един член, който гласи ЧЕТИРИ МАЧА!
Последна промяна от bono на 18 мар 2011 16:23, променено общо 1 път.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 18 мар 2011 16:23

Джуджето пак е пръднало където трябва.Напоследък обаче се осра до ушите.Този шампионат май няма да завърши.Селянията и чалготията начело с ловешкия оркестър е обхванала всичко.Не знам колко пъти още ще трябва да се гаврят в Европа с ловешките вилиджъри,че да им дойде умът.ЦСКА и Левски поне не се излагат с двуцифрени резултати и обикновено губят елиминациите с 1 гол разлика.А на люлячитата им пръскат дупенцата с по 6-1 5-0 4-1 и т.н.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2011 16:24

Питам защо Дембеле не е наказан по член 25 или и ти не четеш внимателно?
Изображение

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 18 мар 2011 16:24

Смешници, без Дока са умрели...
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2011 16:26

petkata написа:Смешници, без Дока са умрели...

Пхахаа на нас не ни викат Левски да палим свещи за Дембеле, с Дока или без Дока все тая, Дока да не е Бог, че да треперя за него
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 мар 2011 16:27

Литекс,

вярно е. Гара Дембеле е наказан според 21 точка Б:
http://www.monitor.bg/article?id=266994
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 18 мар 2011 16:28

PFC Litex написа:Питам защо Дембеле не е наказан по член 25 или и ти не четеш внимателно?

А защо трябва да е по него, защото ти така казваш ли???
Член 21,т. Б, колонка 4, ОПИСВА ТОЧНО ТОВА ПРОВИНЕНИЕ: Насилие или опит за насилие на длъжностно лице, несанкционирано от съдията - ЕДНА или повече срещи, в случая има дублиране на описание на нарушение с различни наказания в различните членове! Комисията е ибрала Член 21. Питай нея! А сега ситуацията с Дока е описана САМО В ЕДИН член, който е приложен ПРАВИЛНО и наказанието е ПРАВИЛНО(от Правилник), на какво основание АК отменя това решение????? Фон кол от Микре???

Върни се в “Литекс”