Статията на Ники Александров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Статията на Ники Александров

Мнениеот POPCORN » 23 апр 2009 19:25

silver_bg написа:
POPCORN написа:
silver_bg написа:Тая статия е за форум ЦСКА, тоя глупак пречупва всичко през чорбарския си мироглед.

Първо глупак си ти !Второ мене много ми хареса.И според мене има много истина!Българина е толкова прост индивид, че няма на къде.Той се съмнява във всичко.Ето поредно доказателство тия дни, хората където повярваха на ония, че ще има заметресение.Абе къф е тоя, че да казва кога ще има и кога ще няма заметресение и те му повярваха.Значи представи си за колко прост народ говориме.Българина като не му харесва нещо и веднага почва да се съмнява.Факт преди Левски да остъпи първото място, левскарите не писхакаха толкова за уредени мачове.Сега вече като са вотри всеки мач на ЦСКА е купен, което е пълна измишлщтина!Първо кои са съперниците на ЦСКа до момента?НИКОИ!Това са слаби отбори без никакъв потенциял.За първа година ли ЦСКА ги бие?НЕ!Всяка хгодина ЦСКА ги бие, и Беласица и Спартак Варна и които кажете вие.Трето играчите на ЦСКА малко по-добри ли са от тези на Сливен, Беласица, Спартак Варна и т.н. ?ДА!По-добри са спор няма.И ето в това се основава всично.Да ЦСКА не са убедителни в някой мачове.Че кой отбор винаги е убедителен?Няма такъв!Дори и Манчестър направиха 2 на 2 с Порто и бяха супер слаби!На всякъде по света има такива мачове, просто в България всеки си мисли, че го лъжат, че го мамят и не на последно място има много прости хора.Българина никога не гледа в собствената си паница а гледа в двора на другият!Факт изказванията на футболисти на Левски!Винаги коментират ЦСКА!Те падат от Локо Сф те коментират , ЦСКА, че и те щели паднат от Локото или и те щели да имат проблеми във Варна или в Ловеч!Феновете на Левски са същите!Те или са супер заслепени или незнам.Отбора им не играе добре.Нямат един мач да са го изиграли убедително и двете поувремена.Да не говорим за головата им разлика.Когато бяха шампиони май беше нещо от рода на 90 и нещо!Не искам да остана не разбран.Не казвам, че е нямало уредени мачове.Но всеки мач да го подлагаш на съмнение в А група е пълна ГЛУПОСТ!Защо пърят полусезон никой не каза нищо, като ЦСКА имаше пак такава серия?Колкото наближава края на първенството толкова повече хора почват да полудяват и да говоарят глупост!Факт е ЦСКА и Левски са с класа над другите!Ако не подценят мача или не се усерат сами не може да ги бие никой!И това не е от тази година а от 6-7 години подред!Така, че аз мисля, че всеки трабва да си гледа неговият отбор и да коментира играта, а не кой какво уредил какво купил и такива глупости които са типчни за жълт вестник или за спортен сайт като ***, за да им влизат хората в сайта и да гледат сейр!Това е моето лично мнение, не съм искал да обидя никой в това изказване!

А дали ако обвиненията за уредени мачове бяха към Левски или Литекс примерно щеще да си направи труда да се прави на драскач? Дали ако ЦСКА беше на второ място и първенството не вървеше във ваша полза щеше да се обади? Дали ако не ви бяха зачекнали за мача с Вихрен щеше да се обади?!

Слабо ме интересува, само да не замества моя отбор за свойте си цели.

Защо въври в наша полза?Защото биеме.Аз какво съм виновен, че Левски пднаха от Локо и не можаха да бия Черно Море?Защто на всички в България все им е виновен ЦСКА!ЦСКА е виновен сигурно, че изпада и Ботев а?Защото им купихме футболситите?Какво се прави на драскач?А Светослав Табаков какъв е?Една семдица преди мача с Литекс говори глупости за ЦСКа дойде мача с Литекс, Левсбки биха.И сега ми говори, че да се уреди Литекс Левски е фантастика ама ЦСКА суи урежда постоянно мачовете!Айде гледайте си работата всичките.ЦСК постоянно урежда а Левски са тъпаци и седат безучастно в тая игра или другите отбори.И Батков най-големият хитррец в България ще позволи така се подиграват с Левски нали?Вие сте лумпени бе.Само гледате да пишете накякви глупости,защото не може да кажете нищо смислено!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 апр 2009 19:26

red_guy написа:между нас казано вчера знаех Вихрен - ЦСКА на точен резултат
казаха ми го половина час преди мача :lol:

ем и на мене ми казаха за Литек - Левски че е 2 на 1 и то не един час а 1 седмица преди мача?Ама какво?Аре докажи, че е купен?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 апр 2009 19:30

Мога ли само да ви помоля едно простичко нещо?- не цитирайте цялата статия и да си казвате мнението с 1 - 2 кратки изречения- излишно се разтегля страницата, а и се губи смисъла. Цитирайте само частта, която искате да коментирате и сложете многоточие или изобщо не цитирайте, мисля, че е ясно, че отговора ви е по темата. Благодаря!
А иначе по темата- вече просто взе да ми писва от теми, статии, пасквили и всякаквки темподобни на тематиката за уговорените мачове. Просто, някой журналисти, а и фенове, като си нямат работа и подхващат добре познатия рефрен. Вместо да драскат по форуми и сайтове,да съберат доказателства и документация и да ги подадат където трябва, ако трябва в чуждестранен съд. Вчера Крум Савов заплашва Левски, че ако Литекс ги бие за купата, щял да даде сините на УЕФА. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 апр 2009 19:53

Българина е толкова прост индивид, че няма на къде.

Попкорн, приказвай за себе си, ако обичаш, и не слагай всички под общ знаменател :evil: Нещо, което постоянно правиш.

Този Александров, на когото се кефиш..българин ли е?Дали е написал тази пародия, защото е прост индивид?Ние затова ли я четем.....постарах се да не я прочета цялата все пак ;) Как очакваш да реагира обикновеният човек, или пък закърменият с чалга индивид, когато постоянно го облъчват разни "журналисти" с всякакви коефициенти, уговорки, съмнителни подхлъзвания, освен да почне и той да се съмнява: щом "учЕните го казват, значи е така".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 23 апр 2009 20:18

silver_bg написа:аре по-полека с модерирането, а?

или мода да ми го трие цялото мнение или да не го променя, щото му се губи смисъла!

Хайде по-полека с откровените обиди, за да няма БАН, а?
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 апр 2009 20:20

Кашчей написа:

Попкорн, приказвай за себе си, ако обичаш, и не слагай всички под общ знаменател :evil: Нещо, което постоянно правиш.

Този Александров, на когото се кефиш..българин ли е?Дали е написал тази пародия, защото е прост индивид?Ние затова ли я четем.....постарах се да не я прочета цялата все пак ;) Как очакваш да реагира обикновеният човек, или пък закърменият с чалга индивид, когато постоянно го облъчват разни "журналисти" с всякакви коефициенти, уговорки, съмнителни подхлъзвания, освен да почне и той да се съмнява: щом "учЕните го казват, значи е така".

ти явно си се обидил.аз не исках да обидя никой.не слагам всички под общ знаменател.повечето са такива!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 23 апр 2009 20:28

stenly написа:

или мода да ми го трие цялото мнение или да не го променя, щото му се губи смисъла!

Дреме ми на **** за твоя БАН ша знаеш!

СВОБОДЕН БОТЕВ, СВОБОДНИ ФОРУМИ! :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 апр 2009 20:33

POPCORN написа:
Кашчей написа:

ти явно си се обидил.аз не исках да обидя никой.не слагам всички под общ знаменател.повечето са такива!

Лошото е, че приказваш за българина(какъвто си и ти) в 3 лице, сякаш си нещо, различно от българин, и такова презрение лъха от думите ти...Дали презираш и себе си?А родителите си, те също са българи, нали?

Просто ти показвам една грешка в отношението към себе си , като народ, която много от нас правят, явно водени от краен мазохизъм в самочувствието си.
Ако ние не се уважаваме, сами себе си, надали ще ни уважават другите.А това до голяма степен личи и от статията на г-нът Александров.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 23 апр 2009 21:26

silver_bg написа:
stenly написа:

Дреме ми на **** за твоя БАН ша знаеш!

СВОБОДЕН БОТЕВ, СВОБОДНИ ФОРУМИ! :lol:

Ами, щом казваш... нека да е БАН! :) Аз само предупредих и исках да го избегнем. Жалко...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 23 апр 2009 21:46

Stenly къде видя обиди бе ? :roll:

Върни се в “Ботев”