silver_bg написа:POPCORN написа:silver_bg написа:Тая статия е за форум ЦСКА, тоя глупак пречупва всичко през чорбарския си мироглед.
Първо глупак си ти !Второ мене много ми хареса.И според мене има много истина!Българина е толкова прост индивид, че няма на къде.Той се съмнява във всичко.Ето поредно доказателство тия дни, хората където повярваха на ония, че ще има заметресение.Абе къф е тоя, че да казва кога ще има и кога ще няма заметресение и те му повярваха.Значи представи си за колко прост народ говориме.Българина като не му харесва нещо и веднага почва да се съмнява.Факт преди Левски да остъпи първото място, левскарите не писхакаха толкова за уредени мачове.Сега вече като са вотри всеки мач на ЦСКА е купен, което е пълна измишлщтина!Първо кои са съперниците на ЦСКа до момента?НИКОИ!Това са слаби отбори без никакъв потенциял.За първа година ли ЦСКА ги бие?НЕ!Всяка хгодина ЦСКА ги бие, и Беласица и Спартак Варна и които кажете вие.Трето играчите на ЦСКА малко по-добри ли са от тези на Сливен, Беласица, Спартак Варна и т.н. ?ДА!По-добри са спор няма.И ето в това се основава всично.Да ЦСКА не са убедителни в някой мачове.Че кой отбор винаги е убедителен?Няма такъв!Дори и Манчестър направиха 2 на 2 с Порто и бяха супер слаби!На всякъде по света има такива мачове, просто в България всеки си мисли, че го лъжат, че го мамят и не на последно място има много прости хора.Българина никога не гледа в собствената си паница а гледа в двора на другият!Факт изказванията на футболисти на Левски!Винаги коментират ЦСКА!Те падат от Локо Сф те коментират , ЦСКА, че и те щели паднат от Локото или и те щели да имат проблеми във Варна или в Ловеч!Феновете на Левски са същите!Те или са супер заслепени или незнам.Отбора им не играе добре.Нямат един мач да са го изиграли убедително и двете поувремена.Да не говорим за головата им разлика.Когато бяха шампиони май беше нещо от рода на 90 и нещо!Не искам да остана не разбран.Не казвам, че е нямало уредени мачове.Но всеки мач да го подлагаш на съмнение в А група е пълна ГЛУПОСТ!Защо пърят полусезон никой не каза нищо, като ЦСКА имаше пак такава серия?Колкото наближава края на първенството толкова повече хора почват да полудяват и да говоарят глупост!Факт е ЦСКА и Левски са с класа над другите!Ако не подценят мача или не се усерат сами не може да ги бие никой!И това не е от тази година а от 6-7 години подред!Така, че аз мисля, че всеки трабва да си гледа неговият отбор и да коментира играта, а не кой какво уредил какво купил и такива глупости които са типчни за жълт вестник или за спортен сайт като ***, за да им влизат хората в сайта и да гледат сейр!Това е моето лично мнение, не съм искал да обидя никой в това изказване!
А дали ако обвиненията за уредени мачове бяха към Левски или Литекс примерно щеще да си направи труда да се прави на драскач? Дали ако ЦСКА беше на второ място и първенството не вървеше във ваша полза щеше да се обади? Дали ако не ви бяха зачекнали за мача с Вихрен щеше да се обади?!
Слабо ме интересува, само да не замества моя отбор за свойте си цели.
Защо въври в наша полза?Защото биеме.Аз какво съм виновен, че Левски пднаха от Локо и не можаха да бия Черно Море?Защто на всички в България все им е виновен ЦСКА!ЦСКА е виновен сигурно, че изпада и Ботев а?Защото им купихме футболситите?Какво се прави на драскач?А Светослав Табаков какъв е?Една семдица преди мача с Литекс говори глупости за ЦСКа дойде мача с Литекс, Левсбки биха.И сега ми говори, че да се уреди Литекс Левски е фантастика ама ЦСКА суи урежда постоянно мачовете!Айде гледайте си работата всичките.ЦСК постоянно урежда а Левски са тъпаци и седат безучастно в тая игра или другите отбори.И Батков най-големият хитррец в България ще позволи така се подиграват с Левски нали?Вие сте лумпени бе.Само гледате да пишете накякви глупости,защото не може да кажете нищо смислено!