Купиха ли правата за излъчване на мачовете от БГ А групата?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Купиха ли правата за излъчване на мачовете от БГ А групата?
Въпроса ми е дали някоя от бълграските телевизии е закупила правата за излъчване на мачовете от нашето футболно първенство? И кои са евентуалните купувачи? Началото на новия сезон наближава, а все още нищо не се знае...
Re: Купиха ли правата за излъчване на мачовете от БГ А групата?
Ми то хубаво, ама аз ако имах телевизия, никога не бих дал 25 млн. за нашето първенство. Сега свърши мачът "Левски" - "Вердер" и видяхме какви хубави мачове могат да стават с участието на български отбори. Само че, когато играят помежду си, те правят скука, която може да се препоръча на всеки, страдащ от безсъние. Както стана преди дни на мача за суперкупата. И не ме разбирайте погрешно - независимо дали играят "Левски", ЦСКА, "Литекс", "Локомотив" и т.н., резултатът е един и същ във вътрешното първенство. В Европа нещата стоят по различен начин.
Последна промяна от gzagorov на 05 авг 2008 22:41, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Интерес имало само от страна на тв2 /телевизията на азис/
Повече не знам, някой ако има инфо да пише

Повече не знам, някой ако има инфо да пише
YNWA!
- ***cska***
- Контакти:
Е по добре по тв2(или която и да е),отколкото "професионалистите" от БНТ.Там футболистите на телевизора ми изглеждат стройни като таборетки.
Винаги нещо им пречи...слънцето било греяло незнам от къде си....и т.н. 

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Да, но проблемът е, че БНТ е национална ефирна телевизия и се хваща навсякъде, докато ТВ2, макар да е национална, мисля че все още не се приема навсякъде (може и да греша) . Иначе и аз бих предпочел ТВ2 (или която и да е друга).
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Чух че имало интерес, не съм казал че са купили правата 

YNWA!
Да, така е. И ние си изказваме мнението. 

gzagorov написа:Да, но проблемът е, че БНТ е национална ефирна телевизия и се хваща навсякъде, докато ТВ2, макар да е национална, мисля че все още не се приема навсякъде (може и да греша) . Иначе и аз бих предпочел ТВ2 (или която и да е друга).
ТВ2 колкото и да е странно е ефирна в цяла БГ

Знам, изобщо не е странно. Но знам места, където не се приемаше (поне допреди половин година). Вероятно е само въпрос на време.
eto TUK moje da prochetete koi e kupil pravata.
Върни се в “Футбол - България”