Кой искате за следващ съперник на Реал Мадрид в ШЛ ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой искате за следващ съперник на Реал Мадрид в ШЛ ?
Аз искам Ман Юн.
Интер-Емоционална връзка
Челси-Старата му любов
Ман Ю-старият съперник и големия приятел сър Алекс на Моу и завръщането на Роналдо но Олд Трафорд
Шалке-Легендата Раул ще се завърне на Бернабеу
Барса-Вечния съперник и отмъщението за онова 5-0
Тотнъм-Лондонска връзка
Шахтьор-Няма връзка с тях
Извод:Тази година Реал имаше гостуване във Франция 2-пъти Италия-1 път и Холандия-1 път! Някак си съдбата иска да го прати в Англия и мисля че отново му е писано да мине през Лондон но този път в другата му част:)-Тотнъм
Челси-Старата му любов
Ман Ю-старият съперник и големия приятел сър Алекс на Моу и завръщането на Роналдо но Олд Трафорд
Шалке-Легендата Раул ще се завърне на Бернабеу
Барса-Вечния съперник и отмъщението за онова 5-0
Тотнъм-Лондонска връзка
Шахтьор-Няма връзка с тях
Извод:Тази година Реал имаше гостуване във Франция 2-пъти Италия-1 път и Холандия-1 път! Някак си съдбата иска да го прати в Англия и мисля че отново му е писано да мине през Лондон но този път в другата му част:)-Тотнъм
Ман Ю ще е много яко! 

"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Мечтания поток ще бъде:
Реал-Шалке
Тотнъм-Шахтьор
Силно се съмнявам, че ще се случи подобно нещо. Интуицията ми подсказва, че ще играем с Интер и съм на 90% убеден, че ще сме в един поток с Барселона.
Реал-Шалке
Тотнъм-Шахтьор
Силно се съмнявам, че ще се случи подобно нещо. Интуицията ми подсказва, че ще играем с Интер и съм на 90% убеден, че ще сме в един поток с Барселона.

Казах го и в друга тема, ще го кажа и тук: Съдбата е голямо нещо.... очаквам 1/4 финал Интер- Реал 

Ще е много готино Роналдо да се върне на Олд Трафорд или пък с Интер 

Помнете ми думата Реал се пада с Барса
мача е на Санти Бернабеу и завършва 2:4 на Камп Ноу ще завърши 4:4 и Барса отива на Финал

Искам Интер, защото Моуриньо не вярвам да отпадне от тях и имат много слаба защита, ще им вкараме със сигурност и в двата мача.Второ желание Ман Юн, защото щестане мач между велики отбори и велики треньори, а и от 2003-та не са играли.
Искам да се падне Шалке.Едната причина е,че Раул ще се завърне на Бернабеу,макар и с друг отбор, а другата е,че за мен това е най-лесният отбор от останалите.